Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#2748209 Napisano: 14.10.2009 08:19:18 w Paragony
poszukuje paragonu z Welli z Krakowa Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2746702 Napisano: 13.10.2009 04:52:25 w Paragony
szukam paragonu z Reala na konkurs welli z krakowa Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2745752 Napisano: 13.10.2009 11:39:58 w Paragony
samantha22 napisał(a):

szukam paragonu Wella Forte - Tychy (ewentualnie wymienie nagrodę) emotka

ja dla Krakowa
zamiana moze byc w obie strony Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2745317 Napisano: 13.10.2009 10:30:21 w Paragony
a ja szukam paragon na Welle z krakowskiego Reala
poszly 2 eski a mam jeden pragon
chetnych zapraszam na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2744024 Napisano: 12.10.2009 04:55:52 w Paragony
szukam paragonu z herbal z reala Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2731038 Napisano: 08.10.2009 03:46:50 w Paragony
mam paragon z canpol

szukam z reala na herbal Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2727094 Napisano: 07.10.2009 06:36:44 w Paragony
szukam paragonu z relaal z herbala

mam paragon z 4 pory roku Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2708545 Napisano: 01.10.2009 05:54:28 w Paragony
mam aparagon z knorr z 4 wrzensia Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2700686 Napisano: 29.09.2009 11:24:16 w Carrefour konkursy
samantha22 napisał(a):

maa napisał(a):

otrzymaliscie juz ipody z konkursu herbal z carrefoura?

nie emotka

ewunia63 napisał(a):

Dzwoniłam do disneya!! Jest nagroda główma- wycieczka do Hiszpanii. Ale się dzieci ucieszą.

gratuluje emotka

ty z maila czy z sms?
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2700481 Napisano: 29.09.2009 10:13:29 w Carrefour konkursy
otrzymaliscie juz ipody z konkursu herbal z carrefoura? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2700476 Napisano: 29.09.2009 10:13:00 w Carrefour konkursy
dzieciaki beda w siodmym niebie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2700470 Napisano: 29.09.2009 10:12:09 w Carrefour konkursy
ewunia63 napisał(a):

Dzwoniłam do disneya!! Jest nagroda główma- wycieczka do Hiszpanii. Ale się dzieci ucieszą.

no no no gratulacje Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2700344 Napisano: 29.09.2009 09:36:29 w TESCO konkursy
beciala napisał(a):

siasiolka napisał(a):

niuniu napisał(a):

Co z konkiek Knorr Posiłek to okazja do... ?

Mieli słać wczoraj smki i dziś a tu cisza wciąż.

macie jakieś info? Albo robił ktoś przeszpiegi?

mieli.. powinni.. bla bla bla bla...

czekajmy cierpliwie.. i nie napastujmy ich telefonami..
emotka

choć sama siedzę jak na szpilkach, myślę, ze to najlepsze rozwiązanie... emotka

w tesco byly tylko 3 wycieczki z teog co paietam to chyba szanse marne
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2700342 Napisano: 29.09.2009 09:35:41 w TESCO konkursy
niuniu napisał(a):

siasiolka napisał(a):

niuniu napisał(a):

Co z konkiek Knorr Posiłek to okazja do... ?

Mieli słać wczoraj smki i dziś a tu cisza wciąż.

macie jakieś info? Albo robił ktoś przeszpiegi?

mieli.. powinni.. bla bla bla bla...

czekajmy cierpliwie.. i nie napastujmy ich telefonami..
emotka

ja nigdy nie dzwoniłam do nich jeszcze emotka

ale z tą moja cierpliwością to różnie bywa
emotka

pewnie jeszcze im zejdzie kilka dni Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2700053 Napisano: 29.09.2009 08:17:16 w TESCO konkursy
nice napisał(a):

malenka89 napisał(a):

radunia86 napisał(a):

i tak wylosuja skoro maja takie podejscie... maja 3 sklepy do wybrania w kazdym ponad 100 hasel a sms'ow do przeczytania tysiace i oni chca wybrac hasla i powiadomic przez 2 dni niemozliwe ze beda wybierac, nie bedzie im sie chccialo czytac chyba trzeba liczyc na fart...

nie zupełnie w każdym 100 haseł emotka

Real - 50 zgłoszeń
Carrefour - 3 zgłoszenia
Tesco - 3 zgłoszenia

Wszystkie sklepy - 103 zgłoszenia

W sumie 159 zgłoszeń.

Jak się zmobilizują to zdążą emotka

Tak te 150 pare wygranych jakoś obdzwonią.
emotka

mowicie o garnier? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2688935 Napisano: 24.09.2009 10:42:34 w Paragony
posiadam paragony z 4 wrzesnia - sztuk dwie! na konkurs Reala Graj i wygraj Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2686705 Napisano: 24.09.2009 10:41:12 w TESCO konkursy
alaalex40 napisał(a):

moniab napisał(a):

czy dzwonili już z konkursu TESCO Posiłek to okazja?
czy może przegapiłam dyskusje na forum i chwalących się szczęśliwych posiadaczy bonów po 500zł ?

tu akurat beda eski;] niech spokojnie wybiora najlepsze haselka;]

taaaaak jasne wybiora!
nie wierze w to zupelnie.
pewnie znow urzadza losowanie:( Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2683588 Napisano: 23.09.2009 11:59:05 w Paragony
kadett33 napisał(a):

maa napisał(a):

niuniu napisał(a):

kadett33 napisał(a):

niuniu napisał(a):

kadett33 napisał(a):

Okazuje się że wyrzucili mi w domu mój paragon z REAL - WYGRAJ I GRAJ. A wygrałem tam bon emotka
Czy ma ktoś może nie potrzebny paragon z 16.09.09?

jasne emotka lepiej się przyznaj że go nie masz - napewno szybciej byś go załatwił/a.

Tutaj nie ma co ściemniać. Jak mi brakuje paragonu - to mówie i pisze to otwarcie a nie ogródkami

Ok, przepraszam, ale pierwszy raz mi się to zdarza że nie mam prawidłowego paragonu emotka

Nio i już inaczej emotka

w takim wypadku ... chętnie bym Ci pomagła ale niestety nie brałam w nim udziału i nie mam paragonu. Przykro mi.

Ale pamietaj kłamstwo niepopłaca, szczerością dalej się zajdzie. emotka Powodzenia emotka

przyznanie sie tutaj ze sie nie ma paragonu skutkuje litania na czesc jak mozesz grac jak nie masz, jak mozesz odbierac komus nagrode , po co slesz wiecej smsow niz masz paragonow, po ktorej szybko ta litania zmienia sie w kolejna ostrzegawcza ludzie nie oddawajcie paragonow, wezcie za nia 1/3 wartosci nagrody itd.

Zatem ja tego nie rozumiem. jak nie chce pomagac to sie nie odzywam. jak mam ochote pomoc to pisze pw z oferta na paragon - ktos bedzie chcial skorzysta nie to nie.

Właśnie dlatego bałem się tutaj przyznać bo kiedyś to tu czytałem ;( Regulaminu nie doczytałem że paragon musi być z dnia wysłania sms emotka Jakby co to mam paragon z 09.09 emotka

niezaleznie od tego co tu sie nie powie to i tak znajdzie sie zaraz cala gromada, ktora skrytykuje. Najczesciej jeszcze sa to te osoby, ktore czasami rowniez poszukuja pomocy.

W mojej opinii nie ma wiec tak jak mowi Niuniu dobrego sposobu na oglosznie pt. szukam paragonu - niezaleznie od tego czy ktos powie prawde - nie mam bo nie kupilam czy ktos powie - moj paragon gdzies sie zawieruszyl.

a swoja droga pamietam jak mialam kiedys sytuacje ze na paragonie polozylam wacik kosmetyczny z mleczkiem do twarzy i mi rozmylo caly paragon a potem wlasnie na ten paragon wygralam w konkursie. z cala pewnoscia sadze ze wiekszosc z forum doszukiwalaby sie w tej sytuacji drugiego dna a ta sytuacja miala naprawde miejsce. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2683577 Napisano: 23.09.2009 11:56:01 w Paragony
kadett33 napisał(a):

maa napisał(a):

niuniu napisał(a):

kadett33 napisał(a):

niuniu napisał(a):

kadett33 napisał(a):

Okazuje się że wyrzucili mi w domu mój paragon z REAL - WYGRAJ I GRAJ. A wygrałem tam bon emotka

jasne emotka lepiej się przyznaj że go nie masz - napewno szybciej byś go załatwił/a.

Tutaj nie ma co ściemniać. Jak mi brakuje paragonu - to mówie i pisze to otwarcie a nie ogródkami

Ok, przepraszam, ale pierwszy raz mi się to zdarza że nie mam prawidłowego paragonu emotka

Nio i już inaczej emotka

w takim wypadku ... chętnie bym Ci pomagła ale niestety nie brałam w nim udziału i nie mam paragonu. Przykro mi.

Ale pamietaj kłamstwo niepopłaca, szczerością dalej się zajdzie. emotka Powodzenia emotka

przyznanie sie tutaj ze sie nie ma paragonu skutkuje litania na czesc jak mozesz grac jak nie masz, jak mozesz odbierac komus nagrode , po co slesz wiecej smsow niz masz paragonow, po ktorej szybko ta litania zmienia sie w kolejna ostrzegawcza ludzie nie oddawajcie paragonow, wezcie za nia 1/3 wartosci nagrody itd.

Zatem ja tego nie rozumiem. jak nie chce pomagac to sie nie odzywam. jak mam ochote pomoc to pisze pw z oferta na paragon - ktos bedzie chcial skorzysta nie to nie.

Właśnie dlatego bałem się tutaj przyznać bo kiedyś to tu czytałem ;( Regulaminu nie doczytałem że paragon musi być z dnia wysłania sms emotka Jakby co to mam paragon z 09.09 emotka

ja tez nie zorientowalam sie w dniu zakupu. doczytalam dopiero kilka dni potem w domu na forum wiec nie slalam. dlatego paragony mi zostaly i mam je nie do wykorzystania. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2683526 Napisano: 23.09.2009 11:45:20 w Paragony

niuniu napisał(a):

kadett33 napisał(a):

niuniu napisał(a):

kadett33 napisał(a):

Nio i już inaczej emotka

Zatem ja tego nie rozumiem. jak nie chce pomagac to sie nie odzywam. jak mam ochote pomoc to pisze pw z oferta na paragon - ktos bedzie chcial skorzysta nie to nie. Wyświetl w wątku >>
0 0