Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#2837877 Napisano: 11.11.2009 08:51:33 w Rossmann
snupy3 napisał(a):

UWAGA osoby które wygrały bony w Rossmannie radzę przetrzepać skrzynkę.
Właśnie dostałam @ by podać wybraną drogerię i jest w nim zaznaczone,że
Bardzo proszę o wskazanie drogerii w której chce pan/i odebrać bon do 12.11.2009. do godziny 17

tak,że czasu nie ma wiele. emotka

dokladnie niecale 24 godziny na wskazanie drogerii Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2830978 Napisano: 09.11.2009 12:44:41 w Carrefour konkursy
znow widze w konkursie schwarzkoptu sporo splagiatowanych hasel!!! co za dramat z tymi agencjami - na szczescie dodaj do uluionych juz nie ma:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2830973 Napisano: 09.11.2009 12:43:38 w Carrefour konkursy
nineczka17 napisał(a):

maa napisał(a):

jak wyglada odbior nagrod z konkursu palmolive?

Odbiór nagród będzie możliwy w ciągu tygodnia od daty zakończenia
promocji tj. od 23 listopada przez kolejne 7 dni we wskazanym przez
zwycięzcę Carefour.
Wydanie nagrody nastąpi po okazaniu dowodu zakupu oraz sms-a
potwierdzającego wygraną

dzieki Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2830959 Napisano: 09.11.2009 12:36:31 w Carrefour konkursy
jak wyglada odbior nagrod z konkursu palmolive? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2818405 Napisano: 05.11.2009 12:04:23 w Carrefour konkursy
mama55 napisał(a):

Wczoraj sms o wyganej nagrodzie (boniki) z Knorra.

janiek napisał(a):

ja wczoraj dostalem 3 smsy z czego 2 ponownie bo ja slalem po 1 smsie z telefonu tylko pod oba numery
a na te numery wygralem bony z numeru 7135
czyli nagrody przepadną? Czy podwójnie dostane?

no i odzywaja sie oosby ktore wygraly Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2818263 Napisano: 05.11.2009 11:20:28 w Carrefour konkursy
nineczka17 napisał(a):

kaki22 napisał(a):

jkkp napisał(a):

powiem krótko, oni swoje zrobili, a po rozmowie z panią wiem jedno, że dużo na tym konkursie nie stracą, bo wymyślili fajny sposób, aby nas laików obejść emotka emotka gratki za pomysłowość dla firmy Aha. emotka

jkkp napisał(a):

monia24 napisał(a):

monia24 napisał(a):

jkkp napisał(a):

maa napisał(a):

jkkp napisał(a):

powiem krótko, oni swoje zrobili, a po rozmowie z panią wiem jedno, że dużo na tym konkursie nie stracą, bo wymyślili fajny sposób, aby nas laików obejść emotka emotka gratki za pomysłowość dla firmy Aha. emotka

mozesz wyjasnic co sie stalo?

w skrócie emotka
dużo haseł wygrało tych samych np. wygrali na numer 7135 i teraz na 7141, a nagrodę mogą dostać jedną, tak pani mi powiedziała i stwierdziła, że ma nadzieję, że dużo bonów przypadnie ludziom z nie naszego forum emotka

a ja mam nadzieję że ją przeczyści żurek wigilijnym (knorrowym, bo przez pracę w agencji nie będzie miała czasu sama ugotować)

matko kochana, ale świnia ze mnie
cofam powyższe słowa emotka
wyrwało mi się emotka

emotka emotka

jak te same wygrały- przecież nie mogą wybierać dwa razy takich samych-mają szeroki wybór
emotka

nie powinni a zrobili i maja teraz wg nich sensowne wyjasnienie calej sprawy dla nas dzwiwne i trudne do uwierzenie ze az tak duzo bylo takich samych hasel emotka

rzeczywiscie dziwne Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2818250 Napisano: 05.11.2009 11:13:38 w Carrefour konkursy
kaki22 napisał(a):

jkkp napisał(a):

jkkp napisał(a):

monia24 napisał(a):

monia24 napisał(a):

jkkp napisał(a):

maa napisał(a):

jkkp napisał(a):

mozesz wyjasnic co sie stalo?

w skrócie emotka
dużo haseł wygrało tych samych np. wygrali na numer 7135 i teraz na 7141, a nagrodę mogą dostać jedną, tak pani mi powiedziała i stwierdziła, że ma nadzieję, że dużo bonów przypadnie ludziom z nie naszego forum emotka

a ja mam nadzieję że ją przeczyści żurek wigilijnym (knorrowym, bo przez pracę w agencji nie będzie miała czasu sama ugotować)

matko kochana, ale świnia ze mnie
cofam powyższe słowa emotka
wyrwało mi się emotka

emotka emotka

jak te same wygrały- przecież nie mogą wybierać dwa razy takich samych-mają szeroki wybór
emotka

dokladnie

mieli wybierac osobno z numeru 7135 i 7141 wiec nie mogli laczyc Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2818206 Napisano: 05.11.2009 10:55:04 w Carrefour konkursy
jkkp napisał(a):

mozesz wyjasnic co sie stalo? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2818202 Napisano: 05.11.2009 10:54:15 w Carrefour konkursy
kaki22 napisał(a):

maa napisał(a):

monia24 napisał(a):

Ani czy nie są to fikcyjne wygrane

dokladnie.
a jak teraz zaczniemy robic zadyme to zaraz wrzuca na odczepne liste z fikcyjnymi 84 nowymi numerami i juz nic im nie zrobimy bo tlumaczenie ze na forum jest tylko 12 wygranych na pewno nie przejdzie u zadnego Rzecznika

według mnie czas na zadymę właśnie się kończy.. czasu mieli aż nadto...ewidentnie grają na zmęczenie przeciwnika...

no nie wiem kazdy ma swoje teorie ja sie troche obawiam ze przez zadyme zaraz na odczepnego nam dadza liste 84 numerow z tego polowa fikcyjna i skoncza sprawe Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2818179 Napisano: 05.11.2009 10:48:30 w Carrefour konkursy
monia24 napisał(a):

Ani czy nie są to fikcyjne wygrane

dokladnie.
a jak teraz zaczniemy robic zadyme to zaraz wrzuca na odczepne liste z fikcyjnymi 84 nowymi numerami i juz nic im nie zrobimy bo tlumaczenie ze na forum jest tylko 12 wygranych na pewno nie przejdzie u zadnego Rzecznika Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2818177 Napisano: 05.11.2009 10:47:28 w Carrefour konkursy
tak jak nad tym mysle to troche wydaje mi sie to walka z wiatrakami. wedlug mnie trzeba poczekac na liste zobaczy ile jest sztuk przyznanych bonow i dopiero wtedy podnosic wrzawe Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2818175 Napisano: 05.11.2009 10:46:43 w Carrefour konkursy
kaki22 napisał(a):

w

maa napisał(a):

kaki22 napisał(a):

maa napisał(a):

monia24 napisał(a):

maa napisał(a):

monia24 napisał(a):

jkkp napisał(a):

maa napisał(a):

martul napisał(a):

jkkp napisał(a):

nikt nie interesuje się już konkursem knorr emotka a tam linia do medias ciągle zajęta emotka

ja dzwoniłam do unilevera - ma do mnie oddzwonić pani z komisji konkursowej , bo była na jakimś spotkaniu
zobaczymy czy zadzwoni

emotka

nie ma jeszcze listy?

ale ja mam w du.. e listę, ja chcę wiedzieć ile przyznali na wczoraj bonów na numer 7141 emotka

góra 15, to w sumie z regerwowka z 7135

ale skd wiadomo ze 15?
jak bedzie lista na stronie i przyznane 168 bonow to chyba wszystko stanie sie jasne

jasne???
ok 12 osob wygralo z forum, bo takiej burzy to prawie kazdy sie chwalil.
nie wierze ze 70 osob nie napisalo ze wygralo emotka

jesli 12 osob wygralo tylko z forum to nie wierze ze rozdali 15 i tylko 3 osoby sie nie pochwalily oj nie wierze! bo nigdy nie jest tak zeby na forum 90% osob sie przyznwalo do wygranych nagrod

pytanie jakie bony wygrały-jak dla mnie to te rezerwowe z puli 7135 no i może znając operatywność organizatorów kilka z innych konkursów...

a to juz jest jakis sensowniejszy zarzut bo rzecyzwiscie tak moglo byc ze dali jakas liste rezerwowa
ale z drugiej storny jezeli maja zamiar podac liste na stronie to przeciez bedzie wiadomo ile sztuk przyznali
nie mogli dac przeciez 84 szuki z listy rezerwowej

w sumie lista powinna liczyć 168 osób-tyle w skutek ich nieudolności nagród powinno być przyznanych w tym nieszczęsnym konkursie powinni podać obie pulę w dwóch osobnych kolumnach, bo nie mamy możliwości weryfikacji kto wygrał z jakiego numeru

tak racja tyle ze nawet jak podadza to w dwoch kolumnach nie bedziemy mieli mozliwosci weryfikacji czy rzecyzwiscie sa to wygrane z podporzadkowanych numerow Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2818145 Napisano: 05.11.2009 10:40:08 w Carrefour konkursy
kaki22 napisał(a):

maa napisał(a):

monia24 napisał(a):

maa napisał(a):

monia24 napisał(a):

jkkp napisał(a):

maa napisał(a):

martul napisał(a):

jkkp napisał(a):

nikt nie interesuje się już konkursem knorr emotka a tam linia do medias ciągle zajęta emotka

ja dzwoniłam do unilevera - ma do mnie oddzwonić pani z komisji konkursowej , bo była na jakimś spotkaniu
zobaczymy czy zadzwoni

emotka

nie ma jeszcze listy?

ale ja mam w du.. e listę, ja chcę wiedzieć ile przyznali na wczoraj bonów na numer 7141 emotka

ale skd wiadomo ze 15?
jak bedzie lista na stronie i przyznane 168 bonow to chyba wszystko stanie sie jasne

jasne???

jesli 12 osob wygralo tylko z forum to nie wierze ze rozdali 15 i tylko 3 osoby sie nie pochwalily oj nie wierze! bo nigdy nie jest tak zeby na forum 90% osob sie przyznwalo do wygranych nagrod

pytanie jakie bony wygrały-jak dla mnie to te rezerwowe z puli 7135 no i może znając operatywność organizatorów kilka z innych konkursów...

a to juz jest jakis sensowniejszy zarzut bo rzecyzwiscie tak moglo byc ze dali jakas liste rezerwowa
ale z drugiej storny jezeli maja zamiar podac liste na stronie to przeciez bedzie wiadomo ile sztuk przyznali
nie mogli dac przeciez 84 szuki z listy rezerwowej Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2818131 Napisano: 05.11.2009 10:34:12 w Carrefour konkursy
kaki22 napisał(a):

listę wrzucą o 16.59.59-i do domku emotka

zeby juz nikt do nich nie dzwonil beda wrzucali na serwer i czekali w kurtkach do wyjscia:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2818128 Napisano: 05.11.2009 10:33:39 w Carrefour konkursy
monia24 napisał(a):

maa napisał(a):

monia24 napisał(a):

jkkp napisał(a):

maa napisał(a):

martul napisał(a):

jkkp napisał(a):

zobaczymy czy zadzwoni

emotka

nie ma jeszcze listy?

ale skd wiadomo ze 15?

jasne???

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2818112 Napisano: 05.11.2009 10:28:41 w Carrefour konkursy
a jak dadza liste 84+15 no to trzeba robic zadyme Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2818111 Napisano: 05.11.2009 10:28:21 w Carrefour konkursy
monia24 napisał(a):

jkkp napisał(a):

maa napisał(a):

martul napisał(a):

jkkp napisał(a):

zobaczymy czy zadzwoni

emotka

nie ma jeszcze listy?

ale skd wiadomo ze 15?
jak bedzie lista na stronie i przyznane 168 bonow to chyba wszystko stanie sie jasne Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2818109 Napisano: 05.11.2009 10:27:40 w Carrefour konkursy
jkkp napisał(a):

maa napisał(a):

martul napisał(a):

jkkp napisał(a):

zobaczymy czy zadzwoni

emotka

nie ma jeszcze listy?

ale jest gdzies lista? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2818100 Napisano: 05.11.2009 10:25:01 w Carrefour konkursy
martul napisał(a):

jkkp napisał(a):

zobaczymy czy zadzwoni

emotka

nie ma jeszcze listy? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#2816939 Napisano: 04.11.2009 08:41:50 w TESCO konkursy
kalisto1986 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

maa napisał(a):

nice napisał(a):

iaziaz napisał(a):

skorpik26 napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

sa juz e maile albo smsy z herbala emotka

to pytanie czy stwierdzenie?

ponoc smsy juz dzis rozesłali a meile tez dzis miały byc ale czy dzis rozesłali to nie wiem,a z rossmana maja powiadomic pod koniec tego tygodnia lub na poczatku nastepnego

Dokładnie tak mi Pani powiedziała jak zadzwoniłam się o to zapytać.

czy oprocz osoby ktora chwalila sie 3 wygranymi laptopami ktos jeszcze dzisiaj otrzymal informacje o wygranej?

U mnie wpadło 7 laptopów emotka Czyli 3+7 daje 10 więc wszystkie lapki zostały na forum. Troszke dziwne bo ino jedno zgłoszenie wysłałem a trafiłem 7 laptopów emotka

tyyyy co kłamiesz ja zgarnełam 11 emotka emotka

hehe ale tak powaznie pytam czy ktos jeszcze chwalil sie wygranym laptopem bo probuje dojsc do tego czy rzeczywiscie byly dzisiaj smsy czy nie Wyświetl w wątku >>
0 0