Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kurlandzki
Postów 924
Data rejestracji 01.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:)) czy nie mogę powiedziec co myślę? chyba po to jest ten temat że każdy mówi to co go wkurza? czyz nie? przydałoby się tu powiedzieć .. uderz w stół a nożyce się odezwą i nie denerwujcie się tak )) Wyświetl w wątku >>
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wydaje mi się że przyjmą Tobie, jakby nie patrzec to napisane jest konfitura, na dżemach tak nie ma. cena także jest podobna. Wyświetl w wątku >>
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przepaszam gosię za moj post . Wyświetl w wątku >>
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy Ktoś z Was ma zamiar otworzyć rachunek bankowy? Całkowicie bezpłatny- 0 zł za otw. rachunku , 0 zł za pr. rachunku, 0 zł za kartę, Jeżeli tak to mogę wysłać zaproszenie do mBanku ! Ja polecam bank Wy zakładacie konto wpisujecie moj nr osoby polecającej , trzymacie 300 zł przynajmiej przez 14 dni, ja zyskuję 1 punkt w promocji a Wam płacę 25 zł na konto po zaakceptowaniu punktu przez Bank!. Osoby zainteresowane zaprszam na PW ze . Promocja tylko dla osob ktore nigdy nie miały konta w mBanku !!!Pozdrawiam i polecam Wyświetl w wątku >>
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja na twoim miejscu wziąłbym ta paczke z plotu i wniosl reklamacje o to ze jej nie otrzymałas. Twojego podpisu nei było. Trzeba czasem byc wrednym aby ludzie nauczyli sie i nie traktowali nas jak nienormalnych... Wyświetl w wątku >>
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1 sytuacja... Wysłałem paczke do pewnego Pana. Kurier paczke dał osobie kompletnie nieznanej Odbiorcy. Odbiorca po 2 tyg dzwoni do mnei gdzie jest jego paczka. Dzwonei na infolinie tak informuja mnei ze zostala odebrana przez jakas pania w jakiejs firmie. Odbiorca chodził po firmach sasiadujacych i pytał sie czy nie ma jego przesylki tam... Masakra..
2 sytuacja.otrzymałem paczki z Agd. Po otwarciu okazało sie ze sa potłuczone sprzety(pekniete plastiki itd). złozona reklamacja , po 30 dniach wyslanie Wezwanie do zaplaty... po 40 dniach od wyslania reklamacji przyszla odp ze nie uwzglednia mi jej z powodow takich i takich. Teraz czekam na odp na wezwanie do zaplaty co im wyslalem,( wg prawa jezeli nie odpowiedzieli mi na reklamacje w ciagu 30 dni to reklamacja jest rozpatrzona pozytywnie)
Ta firma jest beznadziejna , moze ceny sa konkurencyjne ale juz nigdy tym .... nie dam zadnej przesylki! Wyświetl w wątku >>
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wysłałem przez przypadek o 17.55 i przyszedł sms ze dzis wszystkie nagrody juz rozdane... Wyświetl w wątku >>
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a konk Nivei ogranicza sie do konkretnych sklepów?
Wyświetl w wątku >>
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aha myslałem ze chodzi o konk NIVEI , Wyświetl w wątku >>
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a gdzi ejest napsiane ze wydzielone sklepy? w moim miescie jest supermarket Tesco raczej do małych nalezy a nie ma listy z miastami wiec nie wiem czy moge tam kupic i wyslac smsa:( Wyświetl w wątku >>
kurlandzki
Postów 924
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>