Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10261
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ewentualnie bez karty też można zrobić tam zakupy - przy wejściu dostaje się kartę jednorazową (trzeba zgłosić się do punktu obsługi klienta) Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może opisz ten problem w grupach prawnych? Tam prędzej ktoś pomoże
Leksawka lub Porady prawne Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyłączyłam... ale już po komentarzu a przed odpowiedzią... nie mogłam dodać odpowiedzi, więc w ten sposób dowiedziałam się, że zostałam wykopana z grupy z wilczym biletem. No cóż. Widać admin miał wygórowane mniemanie o sobie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szczególnie przez administrację, pod ich prywatnymi licytacjami. W dodatku po raz kolejny.
Właśnie coś napisałam na ten temat w jednej grupie i ku mojemu zdumieniu zostałam wywalona i zablokowana Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem, w jakim rejonie kraju mieszkasz, ale czasami coś ciekawego jest blisko
Ja tak znalazłam warsztaty ceramiczne w moim mieście. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak ją oglądam, to padam ze śmiechu
Papuga Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W biedronce czasami są ceny promocyjne a promocje skończyły się tydzień wcześniej.
Rozumiem jeden czy dwa dni, ale przez tydzień nikt nie zwrócił na to uwagi?
Ale pewnie o to chodzi... W końcu to klient więcej zapłaci a mało kto od razu sprawdza paragon przed wyjściem ze sklepu. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak samo zrobiłam z mieszadłem do mojego Kenwooda Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kramer z Vabanku Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Organizując konkurs czy loterię z jedną fajną nagrodą i setkami badziewia po kilkanaście czy kilkadziesiąt złotych wydają mniej kasy na nagrody a reklama tak czy siak jest.
Część ludzi sobie odpuści, a część i tak zagra "dla marchewki" albo chcąc zdobyć główną nagrodę. Tylko główna jest jedna...
Wkurza mnie to, tak samo jak konkursy, w których jest "kup produkt X za 30 zł i wygraj zestaw produktów X za 100 zł (albo niewiele więcej". Do tego główna nagroda na pokuszenie. I znowu reklama się kręci... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mama dzwoniła, że był po ósmej. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko