Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10261
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masło maślane??
a może zablokowali Ci profilaktycznie? żeby Ci coś nie przyszło do glowy? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jak tu wierzyć firmom kurierskim, które niby mają być alternatywą dla poczty?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wlasnie nie wiem, jaka to była firma kurierska... jakby to był jeden przypadek to bym zrozumiała, ale trzy?? podobno (zaznaczam podobno) nazwisko też się nie zgadzało... ale to przecież zaden problem podac pierwsze lepsze, prawda?? kurcze... jak ja załuję, że wtedy nie spytałam się o więcej szczegółów... ale miałam mętlik w pracy i jeszcze te telefony... no i nie spodziewałam się zadnych wygranych, chociaż brałam udział w konkursach i dziwne mi się wydawało, że gram gram i nic nie wygrywam... i to od dłuuugiego czasu...
mam przeczucie, że jednak coś mi zwinęli...
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a skąd te ........... (cenzura) wiedzą ze to z wygranych?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jasne.. jasne.. juz ja widzę to podobanie sie rodzenstwu.. tylko pozniej ile na allegro mozna spotkac tych podobajacych sie rzeczy... po co jedna rodzina ma wygrac po 5 i wiecej razy? niech dadza szanse innym! Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli masz kwotę niższą, niż 10 zł to jak na razie nic Ci nie przyjdzie... chyba że chcesz zapłacic na zapas... jak wystawisz kolejne aukcje albo coś sprzedasz to sie skumuluje i wtedy uregulujesz nalezność Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oczywiście, że płaci.. za wystawienie aukcji, za zdjęcia, miniaturki, pogrubienie, wyróżnienie... itp... jedynie nie płaci prowizji od sprzedaży Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też się dołaczam do zgody... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jestes kupującym w tej sprawie czy sprzedającym?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe... bądź cierpliwy
ja też kiedyś tak miałam... i myślałam, że juz nie wystawią więc zrobilam aukcje jeszcze raz... i mialam dwie takie same musiałam jedną usunąć Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm... no nie wiem... szkoda ze juz nie mam dostepu do taryf ubezpieczeniowych ale jesli bys ubezpieczyla dom z mieniem ruchomym (z zaznaczeniem, ze chodzi o ksiazki) to nie powinno byc tak zle... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wrr... napisalam odpowiedz i mnie wylogowalo
może ubezpieczysz książki od ognia?? Wyświetl w wątku >>