Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10261
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie, że nie zwracają! chyba, że usuną jakąś aukcję, to co innego... miałam taką wątpliwą przyjemność... mnóstwo obserwujących i mail... Twoja aukcja została usunięta komuś życzliwemu coś sie nie spodobało.. wrrrr...
powinni podawać nick osoby, która donosi Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mnie wkurzają wszelakie opłaty obojętnie czy się sprzeda czy nie, to opłaty biorą... moim zdaniem za aukcje, które nie zakończyły się sprzedażą nie powinni pobierać opłat
nie wiem jak inne portale, ale jak na razie jedynie www.dianet.pl nie pobiera opłat... może nie ma zbyt wielu wystawiających i kupujących, ale jeśli odpowiednio dużo ludzi dowie się o nim, to może będzie korzystniej??
następna sprawa... opłaty za przesyłkę. Niektórzy liczą sobie majątek! kiedyś kupiłam jakiś drobiazg, byłam zakręcona i nie spojrzałam na koszty wysyłki.. moja wina.. Okazało się, że wysyłka była droższa od zakupionego przedmiotu! myślałam, że facet wyśle w kopercie bąbelkowej albo co, a tu zwykła kopertka, tylko że miała naklejkę PACZKOW¡... i po co??? normalnie wysyłka wyniosłaby max 4,50 z kopertą a tak zapłaciłam prawie 8 zł.. teraz jak mam coś kupić, to najpierw patrzę na wysyłkę.. bo niektórzy nieźle na tym zarabiają
jeśli ja sprzedaję, to czasami daję osobie kupującej do wyboru (jeśli nie jest zaznaczone w aukcji), polecony, priorytet, paczka czy koperta i jej rodzaj... koszty odpowiednie do każdej przesyłki... wtedy ta osoba wybiera i ja staram się dostosować.. i ludzie zawsze są zadowoleni.
ech.... ogólnie głowa mała na niektórych ludzi Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pomylona jakaś?? a może kupiła coś podobnego lub takie samo na innej aukcji??
jeśli masz to, co do niej pisałaś, to zawsze możesz zgłosić sprawę do allegro, że kupujący miga się od zapłaty... niech Ci zwrócą prowizję a jej dadzą upomnienie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
proponuję, żebyś napisała do nich i podała te linki ciekawe co powiedzą... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jesli wysyłam w kopercie bąbelkowej do dodatkowo po zaklejeniu piszę coś na linii klejenia a później jeszcze zaklejam wyżej wspomnianą taśma...
kiedyś wysyłałam duużą paczkę kurierem (dokładniej Siódemka), to dla wygody i bezpieczeństwa owinęłam w sznurek... i zespoliłam do na końcach... nie mieli żadnych pretensji, że owinęłam sznurkiem...
poczta ma za dobrze i im się przewraca w głowach... a na pewno niektórym Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chociaż ja się zastanawiam... dlaczego jak czasami robię opis w WORDzie, a później wklejam, to też mi wyskakuje ta Java? kto wie? i jak tego uniknąć? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no totez mowię, że BEZ OGŁOSZEÑ ogłoszenia są w innym dziale...
jak tu będzie to samo co w tamtym dziale, to nie ma sensu wymieniać się informacjami na temat allegro Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ogłoszenia są w innym dziale Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
straszne... a pozniej dziwic sie, ze niewinni cierpia przez takich oszustow Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jestem za Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W przypadku Pani aukcji zaszło podejrzenie, że przedmiot jest nieoryginalny.
Jeśli jest on oryginalny proszę o umieszczenie o tym informacji w opisie. W
przeciwnym wypadku należy wstrzymać się z wystawianiem tego typu przedmiotów.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
widzialam na wielu auckach nicku allegrowiczow na fotkach.. zeby nikt nie mogl skopiowac...zrob podobnie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to dlatego, ze Wystawiony przedmiot znajdował się na liście towarów zakazanych i dopuszczonych warunkowo na Allegro. napisalam do nich.. ciekawe co odpowiedza Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
juz to widze... to bedzie najgoretszy topic na tym forum Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam sie z Toba od tego jest tablica ogłoszeń