Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10245
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.finans...fbawp=1205257873.552 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czasami są opóźnienia.. też kiedyś tak miałam, myślałam, że mi nie wystawiło, wobec tego wystawiłam jeszcze raz i w efekcie miałam 2 razy to samo
musiałam jedno usunąć... dlatego teraz wiem, że jedyne wyjście to odświeżyć, a jak nie da rady to poczekać Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sugeruję, aby każdy kto się ogłasza w topie Allegro dostawał karniaka.. w końcu po to są inne topy, aby tam dawać ogłoszenia albo informować o wygranych na sprzedaż.
Kto jest ZA?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haa... kobieto.. JA jestem Kalisz Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ogłoszenia do działu ogłoszeń Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
meliska nie nerwuj się ja też to dostałam.. i tam potrzebne ksero paszportu, a nie dowodu.. i właśnie dlatego to jest dla mnie podejrzane...
też to wyrzuciłam, chociaż jak powiedziałam w domu, że francuska agencja matrymonialna przysłała mi zaproszenie, to wzbudziłam powszechną wesołość
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chociaż trzeba przyznać, że są osoby, które nagminnie sprzedają jakieś droższe rzeczy i w dużych ilościach... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o ludzie.. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dołączam się do głosów.. ogłoszeń nie powinno być w temacie Allegro Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może niech sprawdzi na poczcie, czy nie leży gdzieś przesyłka.. lub złóż reklamację...
negatyw zawsze można anulować Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po 1 - zrób ograniczenie, żeby osoby bez pełnej aktywacji konta nie mogły u Ciebie kupować
po 2 - spróbuj się jakoś dogadać, w końcu masz potwierdzenie zakończenia aukcji i dane tej osoby, a jesli ktoś wszedł na jej konto, np jej dzieciak lub ktoś z jej rodziny, to w końcu za niego odpowiada
po 3 - jeśli się nie uda dogadać, to zgłoś sprawę do allegro, wystąp o zwrot prowizji i na koniec wystaw negatywa
Tak to widzę.. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
[roszę bardzo Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
płaciłam w Agencji PKO.. facetowi co miał konto w Inteligo.
Babka zorientowała się, że to allegro bo w tytule przelewu wpisałam swój nick Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już precyzuję płaciłam za wygraną aukcję.. poza tym nie zawsze można było bez opłat płacić... dopiero od początku stycznia.. co do wpłaty przez internet to nie zawsze mam odpowiednią sumę na koncie, żeby tak płacić więc muszę wpłacać normalnie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale znowu pani w agencji PKO mile mnie zaskoczyła, bo jak w grudniu płaciłam za allegro, to była standardowa opłata 2,50 zł... a w styczniu już NIE MA tej opłaty.. aż się zapytałam i babeczka potwierdziła.. hurraaa... chociaż jeden pozytyw jeśli chodzi o ułatwienie ludziom korzystania z allegro.
Ale PP... brak słów... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z tego co widziałam, to za poprzedniego negatywa wystawiła pozytywa zaryzykuje... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam pytanie... jeśli babka wylicytowała przedmiot, nie zapłaciła za niego mimo wielu maili, telefonów.. w końcu wysłałam jej przypomnienie przez Allegro i wystąpiłam o zwrot prowizji (zwrócili mi ją), teraz ta osoba ma zawieszone konto, czy mogę jej wystawić negatywa?? skoro ma zawieszone?
dodam, że jej pierwszy negatyw też dotyczył zwłoki w płaceniu Niestety pomimo dwumiesięcznych, wielokrotnych monitów o pieniądze za kupiony przedmiot, do tej pory nie otrzymałam zapłaty, jeden krótki mail o obietnicy wpłaty i nic poza tym, zero kontaktu.
nie ładnie zrobilam ale po przemysleniach sukienka po prostu byla brzydka!teraz zastanawiam sie 2 razy zanim cos licytuje lub kupuje!sory za klopot
co o tym myślicie? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jeszcze jedno.. nie wiem jak to działa, ale gdzieś,kiedyś wpadło mi w oko pytanie, czy w przypadku nie wywiązania się wygrywającego aukcje z obowiązku, mogę skontaktować się z osobą, która była jako druga na liście?? i jej sprzedać? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jasne... z ciekawości dzwoniłam do niej dziś.. i co robi?? jak widzi mój numer, to ODRZUCA POŁ¡CZENIE!!!! co za małpa Wyświetl w wątku >>