Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10245
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jednak JEŚLI jeszcze jakimś cudem przesyłka się znajdzie i adresat ją odbierze, to będę musiała zwrócić kasę
czy jest możliwe, aby list polecony priorytetowy znalazł się po uwzględnieniu reklamacji?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie trafił się klient, co sobie sam wylicza koszt przesyłki tylko, że nie wział pod uwagę podwyżki.... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm.. jeszcze tak nie miałam.. ale z tego co widziałam u innych, to po pewnym czasie zostało odblokowane. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aha.. gdybyś złożyła reklamację np 20 dni po wysłaniu to by musieli ją przyjąć.. ale teraz to musztarda po obiedzie ale jak chcesz to upewnij się na stronie PP albo na infolinii Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
list doszedł? doszedł.. a że długo to już inna sprawa.. reklamację składa się w przypadku zaginięcia przesyłek Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie o tym wczesniej pisałam... że koszt wysyłki 1 karty to 10 zł a za 2 liczą sobie już 16... w Twoim przypadku niezłe przegięcie z tą nadwyżką
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jesli jest napisane, że wyśle odpowiednio zabezpieczone listem poleconym a wysyła w zwykłej kopercie jako zwykłą przesyłkę to chyba już jest coś nie tak?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm.. co do zarabiania na koszty allegro to chyba jest to ujęte w cenie przedmiotu?? poza tym jeśli nie ma w swoich zasadach napisane, że koszty obejmują koszty pakowania, czas, dojazd i inne, to nie powinien aż tak bardzo zawyżać Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toteż czasami wolę zrezygnowac z kupna u takiej osoby, co nabija sobie kasę w taki sposób... kiedyś za wentyle zapłaciłam ok 8 zł za przesyłkę.. w zwykłej kopercie i zwykły znaczek, nawet nie priorytet.. czyli równowartość wentyli.. ale cóż.. człowiek uczy się na błędach Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niektórzy ewidentnie zarabiają na przesyłkach...
nie wiem czy coś teraz zrobisz po fakcie, ale następnym razem jak będziesz chciał coś kupić i zauwazysz, że koszty przesyłki są za wysokie, to skontaktuj się z taką osobą i spytaj się, co wchodzi w koszt wysyłki. Czy pakowanie, ubezpieczenie itp. A jeśli odpowiedź będzie mętna to po prostu zrezygnuj z kupna.
Najbardziej mnie rozbrajają aukcje, gdzie za wysyłkę pamięci do telefonu czy aparatu życza sobie 10 zł.. a za 2 sztuki już 16 zł... przesyłka polecony priorytet
waga do 50 gramów... po prostu złodziejstwo Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zależy jaki duży masz ten zestaw kosmetyków.. bo jesli ok pół kg to 2 zestawy zemizczą się w paczce do 1 kg Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktoś wkleił w topie teraz
http://www.tesco....17-Timotei/index.php
fajne nagrody.. trzeba kupić produkty Timotei za co najmniej 15 zł, wysłać poleconym kupon i paragon - nagrodą jest zestaw kosmetyków za.... 12,99
super konkurs Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm... może zresetuj kompa?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie bez problemu Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skoro mieszkasz tak blisko, to patrz uważnie, co jest wystawione... bo może rzeczywiście są tam zaginione nagrody??? bo wątpie, żeby ktoś tak po prostu wysyłał cenną rzecz zwyklym listem moze będzie też mój film??? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to teraz tylko jedziemy do Koluszek po swoje zaginione nagrody
ps. czy jest możkiwość, żeby nie uwzględnili reklamacji i nie wypłacili odszkodowania?? Wyświetl w wątku >>