Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10261
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gdzie takie aparaty można wygrać?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe... tez to miałam wkleić
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karniak dla takich osób Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może dlatego, że jest to ostatnia sztuka? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ponarzekać nie można? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsy tez piłeś>?
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehhe... i przyznać się, kto ile rowerów zgarnął Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nooo.. jeśli chodzi o koszty to owszem... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eee.... jasnowidze tam pracują? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja reklamowałam polecony priorytet - poszłam na pocztę (dowolną placówkę) i tam złożyłam reklamację - musiałam wypełnić druczek, wpisać kiedy i gdzie wysłałam, jak było zapakowane, opisać co wysyłałam, jaką wartość, ile chcę zwrotu. Trzeba zostawić potwierdzenie nadania, a oni wystawiają pokwitowanie na to potwierdzenie. Wtedy wysyłają pismo śledzące, czy rzeczywiście ta przesyłka zaginęła i nie została odebrana czy jednak ktoś ją odebrał.
Jesli odebrał, to reklamacja jest odrzucona, jeśli nie została doręczona i odbiór nie został pokwitowany, tzn że zaginęła i uwzględniają reklamację.
U mnie trwało to miesiąc. Pieniądze wysłane na mój adres.
Za potwierdzeniem odbioru? hmmm... to trzeba by się dowiedzieć w informacji na poczcie albo zadzwonić na pocztową infolinię. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też nie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ile zgłoszeń wysłałeś? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masz już zwrot prowizji?? jeśli tak to ok.. a jak nie to facet może się upominać o ten przedmiot i nieważne, że sprzedałaś Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aha... i może reklamować tak, aby to nie on dostał zwrot kosztów tylko TY.... i maksymalną stawkę jaką można dostać za list Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nadal nadawca może reklamować na poczcie... i po uznaniu reklamacji chociaz część kosztów by Ci się zwróciła Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm... nie mam pojęcia
może sama ustal w jakim terminie oczekujesz wpłaty, np 7 czy 10 dni kalendarzowych, bo inaczej negatyw.
a jeśli później to niech wyjaśni dlaczego Wyświetl w wątku >>