Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#2573952 Napisano: 13.08.2009 11:14:54 w Allegro.pl - bez linków

ziolko

#2573332 Napisano: 13.08.2009 08:32:24 w TESCO konkursy
o jaaa.... a ja nie wysłałam 2 fajnych hasełek bo myślałam, że do 5... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2573274 Napisano: 13.08.2009 08:12:18 w TESCO konkursy
visserarthur napisał(a):

iwek napisał(a):

ziolko napisał(a):

czy był rozwiązywany konkurs Naturalne inspiracje z Velvet?? był do 5.08

Nikt się na forum nie chwalił więc trudno wyczuć. emotka

nie sądze, bo hasla do wczoraj sie wysylalo, a takiego ekspresowego rozwiazywania to oni nie maja emotka emotka

jak to do wczoraj? emotka konkurs był do 5.08 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2573217 Napisano: 13.08.2009 07:52:42 w TESCO konkursy
czy był rozwiązywany konkurs Naturalne inspiracje z Velvet?? był do 5.08 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2573188 Napisano: 13.08.2009 07:44:56 w Wkurza mnie...
alis1955 napisał(a):

Czasami gdy się naprawdę potrzebuje pomocy, to właśnie trudno jest prosić o pomoc, bo jedni są skorzy do jej niesienia, a inni z kolei są tacy, że się potrafią cieszyć z cudzego nieszczęścia, niepowodzenia itp...
Nie dziwię się, że ludzie nie potrafią prosić o pomoc, bo ja też tego nie potrafię..., ale na tym się traci

masz rację... czasami łatwiej poprosić o drobiazg a o coś poważnego to slowa stają kością w gardle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2573150 Napisano: 13.08.2009 07:26:19 w Wkurza mnie...
swibek napisał(a):

a nie prościej było powiedzieć/napisać, że ma problem z telefonem?, że taka sytuacja jest? podejrzewam, że w tedy więcej osób by pomogło.. łatwiej byłoby mi doładować jej telefon czy podac kod z karty zdrapki, żeby nie straciła konta.. a w przypadku wymianki coś za coś nie byłabym w stanie zrobić nic bo ja piwa nie ustrzelę.. sama miałam taki problem z doładowaniem, poprosiłam i zapytałam czy ktoś może pomóc i pomogła dobra duszka, potem oddałam i zrewanżowałam się.. a nie robiłam podchodów, że wygram coś za kasę po to żeby sobie pomóc.. no poprostu, źle zeida przekazała info z prośbą i inni odebrali to tak jak odebrali.. emotka

też racja... ale niektórzy mają tak, że trudno im o coś poprosić...
no ale nie każdy jest tak miły i często gęsto prośby o pomoc pozostają bez odpowiedzi.. a czasami od razu ktoś się odezwie i pomoże.

zeida może ma doła konkursowego, więc trochę odpoczynku od konkursów się przyda (tak było w moim przypadku, ale trwało to ok roku emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2570540 Napisano: 12.08.2009 12:32:56 w Carrefour konkursy
czy ktoś wie, kiedy będą wysyłane książki Pascala z konkursu Knorr?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2569109 Napisano: 12.08.2009 07:05:31 w Allegro.pl - bez linków
anava napisał(a):

http://www.allegr...ions.php?uid=7105462

dosłownie na złość emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2569028 Napisano: 12.08.2009 06:25:45 w Allegro.pl - bez linków
monia24 napisał(a):

iwciaj71 napisał(a):

monia24 napisał(a):

iwciaj71 napisał(a):

Zapraszam

nie ten topic emotka emotka emotka

no widzisz siostra ile ja się jeszcze muszę nauczyć widzę ,że każdy coś pisze co ma do sprzedania to ja też a co...

ale jednak nie ten temat, i po raz kolejny apeluję do Pionasa o karniaki za podawanie linków w tym topicu emotka

też jestem za --- w końcu jest tyle innych wątków, to ludzie uparli się akurat na ten emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2562674 Napisano: 10.08.2009 06:48:21 w Wkurza mnie...
mariolakal napisał(a):

Wkurzają mnie niemiłosiernie te nocne zgadywanki w TV prowadzone przez wątpliwie inteligentne panienki, gdzie trzeba odgadnąć np. wyraz ukryty w kopercie lub tym podobne… Przecież wiadomo, że w tej kopercie nic nie ma, dopiero w ostatniej sekundzie się pojawia… Jeszcze bardziej mnie wkurzają te wymyślone przez nich wyrazy w liczbie mnogiej, zdrobniale lub nazwy własne… /dla przykładu: niedawno było pytanie: co znajduje się w kuchni, a odpowiedź brzmiała: KABLE !!! A najbardziej mnie wkurzają Ci naiwniacy, którzy dzwonią licząc na wygraną… Patrzę na to tylko dlatego, że w nocy nie śpię i ciekawi mnie, ilu naiwniaków się nabierze na te ich „dziwne” zagadki… A propos, nie pojmuję, że jeszcze nikt nie zrobił z tymi głupimi konkammi porządku !!!

przecież wiadomo, że wygrywają ci co zadzwonią najwięcej razy a później oddzwaniają do nich emotka

mnie wkurza, że znowu zapowiada się galimatias pogodowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2556212 Napisano: 07.08.2009 12:32:59 w Carrefour konkursy
czy wiadomo, kiedy będą wysyłać książki Pascala? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2555338 Napisano: 07.08.2009 07:37:40 w Wkurza mnie...
slicznotaem napisał(a):

a mnie wkurzają od dwóch dni głupie smsy na moje funki z komisji,że nie odesłałam smsa potwierdzającego jakąś grę emotka boże,kto jest taki głupi,że ktoś skusi się na wysłanie esa po takim tekście? A p.Janina mnie rozwaliła na maxa emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

też mnie to wkurza.. wyśle się raz smsa na jakiś konkurs to później przychodzi spam smsowy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2549939 Napisano: 05.08.2009 11:34:50 w Wkurza mnie...
samantha22 napisał(a):

że nie moge wziąć udziału w konku Okocimia, bo nie mieszkam w wymienionych miastach emotka

mnie też to wkurza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2549378 Napisano: 05.08.2009 09:08:03 w Popraw sobie humor...
Pewne amerykańskie małżeństwo, w którym mężczyzna nie mógł niestety mieć dzieci, postanowiło skorzystać z usług tzw. zastępczego ojca. Po dokonaniu wszelkich niezbędnych ustaleń i formalności małżonek wyszedł na golfa, zostawiając żonę w oczekiwaniu na przybycie specjalisty. Przypadek sprawił, że w tym samym dniu w miasteczku zjawił się objazdowy fotograf, specjalizujący się w zdjęciach dzieci. Zadzwonił do drzwi w nadziei na zarobek.
- Dzień dobry, madame, ja jestem...
- Ależ wiem, oczekiwałam pana - odpowiada kobieta i prowadzi go do środka.
- Ooo, doprawdy? - zdziwił się fotograf. - Ja, widzi pani, specjalizuje się w dzieciach...
- Wspaniale, właśnie o to chodziło mężowi i mnie. - mówi kobieta i po chwili pyta spłoniona z emocji: - To gdzie zaczniemy?
- No cóż - odpowiada fotograf - myślę, że może pani zdać się zupełnie na mnie. Mam duże doświadczenie. Z reguły zaczynam w kąpieli, tak ze dwa - trzy razy, później zwykle ze dwie pozycje na kanapie, w fotelu i z pewnością parę w łóżku. Nieraz doskonale efekty osiąga się na dywanie w salonie... Naprawdę można się wyluzować...
- Dywan w salonie... - Myśli kobieta. - Nic dziwnego, że mnie i Harryemu nic nie wychodziło...
- Droga pani, nie mogę gwarantować, że każde będzie udane. - kontynuuje fotograf. - Ale jeżeli wypróbuje się kilkanaście pozycji, jeżeli strzelę z sześciu - siedmiu różnych katów, wówczas jestem pewien, że będzie pani zadowolona z rezultatu...
Kobieta z wrażenia zaczęła wachlować się gazetą, a facet nawija dalej:
- Musi się pani również liczyć z tym, że w tym zawodzie, podczas roboty, człowiek cały czas jest w ruchu. Kręcę się tu i tam, wchodzę i wychodzę nieraz kilkanaście razy w ciągu minuty, ale proszę mi wierzyć, że rezultaty mojej pracy rzadko zawodzą oczekiwania...
Kobieta usiadła przy otwartym oknie, spocona z wrażenia...
- Ha! A żeby pani widziała, jak wspaniale wyszły mi pewne bliźniaki! Zwłaszcza biorąc pod uwagę trudności, jakie ich matka robiła mi przy współpracy...
- Taka była trudna? - spytała mdlejącym głosem kobieta.
- Straszliwie... Żeby uczciwie zrobić robotę, musieliśmy pójść do parku. Ale był cyrk! Ludzie tłoczyli się dookoła ze wszystkich stron, żeby zobaczyć mnie w akcji... TRZY GODZINY! Proszę sobie tylko wyobrazić: TRZY GODZINY ciężkiej fizycznej pracy! Matka cały czas się darła i jęczała tak głośno, że z trudem mogłem się skoncentrować. W końcu musiałem się spieszyć, bo zaczynało się robić ciemno. Ale naprawdę się wkurzyłem, kiedy wiewiórki zaczęły mi obgryzać sprzęt...
- Sprzęt... - głos kobiety był ledwo słyszalny. - Chce pan powiedzieć, że wiewiórki naprawdę obgryzły panu... khem.. sprzęt..?
- Hehehe, a skądże, połamałyby sobie zęby, twardy jest jak hartowana stal... No cóż, jestem gotów, rozstawie tylko statyw i możemy się zabierać do roboty.
- STATYW ?
- No a jakże, muszę na czymś oprzeć tę armatę, za ciężka jest, żeby ją stale nosić... Proszę pani! Proszę pani! Jasna cholera, ZEMDLALA !!!!!!
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2547144 Napisano: 04.08.2009 01:17:49 w Wkurza mnie...
ela napisał(a):

wkurzają mnie osoby na forum które dają kody już wykorzystane. to po co wogule dajecie? ja dziś chciałam odebrać zestaw z rosmana kupon podarowała mi jedna osoba na forum i okazało się że kupon już był zrealizowany więc po co mi go dawała?

chamstwo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2546834 Napisano: 04.08.2009 11:44:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
rafi323raf napisał(a):

79magda napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

taleksander napisał(a):

79magda napisał(a):

Mam pytanie - jakie czasy mają osoby, które wygrały w konkursie Dax - tym z ręcznikami???

też jestem bardzo ciekawa. Mialy byc podane na stronie, a nie ma.

i ja jestem ciekawy emotka a ile Wy mieliście?

Mi nie udało się zejść poniżej 6 sekund. Więc wygrywające osoby miały może 3 sekundy...
emotka

ja 3,6 i też nic xd

łoo... a ja miałam ok 6 i myślałam, że wygram chociaż ręcznik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2546522 Napisano: 04.08.2009 10:19:05 w Wkurza mnie...
iwonciaaa napisał(a):

Wredna i opryskliwa ruda gruba baba z poczty. Która ma burdel i twierdzi, że moją paczkę już wydała! Akurat;/ Na grzeczne pytanie ,,Ale przecież Pani listonosz powiedziała, ze jest duża paczka do odebrania i wypisała awizo'' odpowiada ,,Przecież kurde wiem co mam za przesyłki;/'' i ryczy;/ emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

złóż skargę do kierownika poczty Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2546229 Napisano: 04.08.2009 08:57:39 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza chrypka... chyba zapalenie krtani.. były upały na dworze w a biurze klima więc... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2540768 Napisano: 02.08.2009 01:14:18 w Carrefour konkursy
alaalex40 napisał(a):

ciekawe dlaczego jak sie odesle dane z konkursu knorra to nie przychodzi zwrotka;/ wogole chyba malo bylo chetnych na ksiazki pascala...

jest tylko raport doręczenia a od nich nic nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2536375 Napisano: 31.07.2009 11:03:46 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza, ze nie mogę znaleźć paragonów z tesco i nikt nie chce mi pomóc dać, wymienić czy sprzedać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0