Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10245
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najnowszy.. od dziś Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niezłe zastępstwo... aquolina kosztuje zdecydowanie więcej niż wibo
walcz!! co prawda to inne wydawnictwo, ale nie odpuszczaj!
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prenumerata spóźnia się koszmarnie... ostatnio zawsze
ten zestaw ma podobną wartość do wygranego programu? bo myślą, że jak dadzą nagrody za 50 zł zamiast 300 to ktoś się ucieszy, że w ogóle coś dostał...
po co sponsorzy dają nagrody jak później i tak nie można się ich doprosić o wysłanie? a może ktoś w redakcji zabiera sobie co lepsze nagrody a później z łaski coś wysyłają?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
następnym razem podawaj ceny przesyłek poleconych i paczek a w opcji inne wpisz, że możesz wysłać zwykłą przesyłkę nierejstrowaną ale NA ODPOWIEDZIALNOŚÆ KUPUJ¡CEGO - z reguły działa i wybierają polecone a Ty jesteś kryta w razie zaginięcia Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam się... lepiej wtedy zaznaczyć, że w razie, gdy list nie dojdzie to jest na ryzyko kupującego, zasugerować troszkę droższą przesyłkę listem poleconym, ale w razie kłopotów można jej szukać i mieć odszkodowanie.
Chyba, że w aukcji miałeś podane tylko i wyłącznie zwykłe listy.... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
coś Ty... żadnego wyrzucania.. 2 razy do roku robię porzadki w tych kwitkach więc nawet jakby ktoś miał jakieś ale to mogę służyć kwitkiem... chyba, że mam pewność, że przesyłka dotarła to wyrzucam na bieżąco
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez nie mam wszystkich punktów naliczonych Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewno standardowe sklepy Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie straszę.. mówiłam o JEDNYM takim przypadku u mnie... ale z reguły nawet jak się chwilowo odratuje takiego kociaka to tak czy siak tylko na kilka dni... więc nie ma sensu, żeby się męczył
-------------------------------------------
wkurza mnie, że totalnie nic mi się nie chce... siedzę nad jedną rzecza już dłuugi czas i jakoś wziąć się za nią nie mogę może dlatego, że szefowa jest na urlopie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skąd wiesz? był totalnie zimny? bo czasami takie maluchy niby są zimne ale da się odratować.. kiedyś tak miałam jak kotka poszła w tango... i trzeba je karmić skrzykawką Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
świństwo ostatnie.. czego to ludzie nie zrobią, żeby komuś coś ukraść Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
albo jak sprawdzisz, gdzie jest przesyłka, bo na nią czekasz a tu zonk, paczka odebrana i to nie przez kogoś z rodziny, tylko przez panią Gienię Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedyś to samo było w nto - wszyscy uczestnicy dostali informację o wygranej a za kilkanaście minut - pomyłka Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co Ty myślałaś? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skoro teściowa jest niepewna i łasa na nagrody to czemu wysyłasz zgłoszenia na nią? jesteś pewna, że oddaje wszystkie wygrane? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taa... a czemu nie miałaś wcześniej paragonu? mialaś chociaż JEDEN? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
że jak jest skrzynka pełna to nie może przyjść sms informujący o tym, że konto zostało doładowane Wyświetl w wątku >>