Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#2648182 Napisano: 10.09.2009 10:57:34 w Paragony
nice napisał(a):

truli napisał(a):

mam paragony na tesco urodziny zainteresowanych prosze pw

a jaki to konkurs?

najnowszy.. od dziś Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2647873 Napisano: 10.09.2009 09:21:56 w edipresse i problem z otrzymaniem nagrody
pyza napisał(a):

Z Vity '06 nie dotarły Aquoliny - zastępczo przysłali Wibo do makijażu. Moja kobieta robi na ich widok Brrr... emotka

Pyza

niezłe zastępstwo... aquolina kosztuje zdecydowanie więcej niż wibo emotka

schiraz napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ja dziś dostałam rękawiczki z plebiscytu Gali wygrane 17.10 i kosmetyki Farmona z Przyjaciółki z 20.10, więc jak na możliwości wysłkowe tych wydawnictw,to czekałam dość krótko emotka

Hmm, ja 17.10.2008 dostałam info o wygranej z plebiscytu Gali, telefon Samsung F480, zapłaciłam podatek od nagrody i tyle z tego mam. Do dziś mimo ciągłych telefonów, maili, nie jestem w stanie doprosić się nagrody, ale prędzej umrę niż im odpuszczę emotka

walcz!! co prawda to inne wydawnictwo, ale nie odpuszczaj!
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2647862 Napisano: 10.09.2009 09:20:36 w edipresse i problem z otrzymaniem nagrody
kajeczka napisał(a):

Ja mam w Edipresse prenumeratę i nie narzekam-przychodzi,jak powinna.
Nagrody z tego wydawnictwa-również.

prenumerata spóźnia się koszmarnie... ostatnio zawsze

apoccalipsa napisał(a):

Wiosną wygrałam w przyjaciółce program o wartości 300 zł. Upominałam się o niego regularnie przez pół roku, bo jest mi potrzebny. Napisali ,że wyslali paczkę, potem reklamacja miesiąc, a na koniec przedwczoraj zadzwonili i zaproponowali mi zestaw nagrod jako zamiennik.... Dobre i to, ale mi zależało na tym konkretnym programie.

ten zestaw ma podobną wartość do wygranego programu? bo myślą, że jak dadzą nagrody za 50 zł zamiast 300 to ktoś się ucieszy, że w ogóle coś dostał...

po co sponsorzy dają nagrody jak później i tak nie można się ich doprosić o wysłanie? a może ktoś w redakcji zabiera sobie co lepsze nagrody a później z łaski coś wysyłają?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2647395 Napisano: 10.09.2009 06:51:00 w Carrefour konkursy
ja też dostałam smsy - z avanti, kasi i z podziękowaniem za dane emotka nie wiem co i jak... na kasię nie wysyłałam nic w tym miesiącu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2644967 Napisano: 09.09.2009 07:58:37 w Allegro.pl - bez linków
to była jakaś wartościowa rzecz?
następnym razem podawaj ceny przesyłek poleconych i paczek a w opcji inne wpisz, że możesz wysłać zwykłą przesyłkę nierejstrowaną ale NA ODPOWIEDZIALNOŚÆ KUPUJ¡CEGO - z reguły działa i wybierają polecone a Ty jesteś kryta w razie zaginięcia Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2644926 Napisano: 09.09.2009 07:37:24 w Allegro.pl - bez linków
melisa napisał(a):

toudikot napisał(a):

mam do Was pytanie: co robicie w sytuacji gdy kupujacy chce wysylke listem zwyklym i pozniej ten list do niego nie dochodzi?

Sprawę odpowiedzialności za list zwykły należy ustalać przed wysłaniem przesyłki i dokładnie upewnić się czy Kupujący zrozumiał, że jeśli przesyłka zostanie nadana listem zwykłym, a list nie dojdzie, Sprzedawca nie ponosi odpowiedzialności za taką przesyłkę, ponieważ nie ma możliwości rejestracji takiej przesyłki.
W tym konkretnym przypadku musisz próbować dojść do porozumienia z Kupującym i wytłumaczyć, że zażyczył sobie przesyłki zwykłej na własne ryzyko.
Może jednak niech przejdzie się na pocztę. Czasem listonosz nie zostawi (u mnie często jak nikogo nie ma w domu, nie zostawia zwykłych)... różnie to bywa.

zgadzam się... lepiej wtedy zaznaczyć, że w razie, gdy list nie dojdzie to jest na ryzyko kupującego, zasugerować troszkę droższą przesyłkę listem poleconym, ale w razie kłopotów można jej szukać i mieć odszkodowanie.

Chyba, że w aukcji miałeś podane tylko i wyłącznie zwykłe listy.... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2643071 Napisano: 08.09.2009 02:05:40 w Allegro.pl - bez linków
monia24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

a tak z ciekawości... wysłałam jednej osobie z allegro telefon i nie wiem czy ten ktoś dostał paczkę czy nie... pytałam się mailowo, ale nie odpisuje.. komentarza tez nie wystawił emotka

Nie wyrzucaj dowodu nadania. Czasem nie wystawiają komentarzy, ale grzecznościowo mógłby odpisać emotka

coś Ty... żadnego wyrzucania.. 2 razy do roku robię porzadki w tych kwitkach emotka więc nawet jakby ktoś miał jakieś ale to mogę służyć kwitkiem... chyba, że mam pewność, że przesyłka dotarła to wyrzucam na bieżąco
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2643061 Napisano: 08.09.2009 02:01:00 w Allegro.pl - bez linków
a tak z ciekawości... wysłałam jednej osobie z allegro telefon i nie wiem czy ten ktoś dostał paczkę czy nie... pytałam się mailowo, ale nie odpisuje.. komentarza tez nie wystawił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2643057 Napisano: 08.09.2009 02:00:02 w Allegro.pl - bez linków
monia24 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

natie napisał(a):

monia24 napisał(a):

Właśnie jakby chociaż raz dla przykładu poleciały karniaki to może porządek by był, ale Piona nie reaguje emotka

ale pisząc tutaj cokolwiek i tak się reklamujecie bo macie w stopce link do allegro.. wiec co za roznica czy ktos ten link to wkleja czy ma go w stopce?

ogromna różnica, bo jak będzie chciał się tu wpisać to będzie musiał się wysilić i coś mądrego napisać, a nie jak nie powiem kto dać linka i tyle. Na prawdę powinny karniaki za to być emotka

Dokładnie Rafi. Potem ktoś zada pytanie i nie wiadomo gdzie szukać odpowiedzi bo same linki są. A mojej stopki nikt nie musi czytać. W każdym wątku jest reklamowana, skoro tak na to patrzysz.

edziagrabarka napisał(a):

To ja o Allegro dla odmiany emotka Był ktoś na zajęciach Akademia Biznesu Internetowego organizowanych przez Allegro.pl ?

zgadzam się jak najbardziej... też czasami szukam pomocy i jak widzę setki linków to niedobrze mi sie robi... zupełnie jakby innych miejsc nie było do tego
emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2642689 Napisano: 08.09.2009 11:43:29 w Wkurza mnie...
smsowicz napisał(a):

kajeczka napisał(a):

smsowicz napisał(a):

...że Orange profit nie naliczył mi 3 doładowań - za 110zł. Napisałem reklamację, ale czy zdążą do 15 września emotka

mi zdążyli punkty sprawdzić,ale 3 tygodnie to trwało emotka

W sumie... i tak braknie mi 50pkt do magicznej liczby 1250. A już punktów zdobywać nie można...
Mam nadzieję chociaż, że w tym nowym programie nie będą mieli takiego burdelu.

ja tez nie mam wszystkich punktów naliczonych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2633228 Napisano: 04.09.2009 01:11:31 w TESCO konkursy
korni84 napisał(a):

czy wszystkie sklepy Tesco biorą udział w tym konku knorr? bo lista sklepów jest niby w załączniku nr1 ale ja chyba jesteś ślepa i go nie widzę emotka

pewno standardowe sklepy Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2633058 Napisano: 04.09.2009 12:18:07 w Wkurza mnie...
kochaniutka napisał(a):

ziolko napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

Wkurzają mnie bezduszni ludzie, wczoraj wieczorem ktoś podrzucil mi na wycieraczkę maluśkiego kotka, wył wniebogłosy...maciupki jak chomiczek, wogole nie chodzil, no to co mogłam zrobić, wzielam do domu żeby dziś poszukać mu rodziny , która chociaż trochę zna się na kotach. Całą noc nie przespana bo okropnie miałczał, poczytałam na internecie jak go karmić co mu dać do picia. Cała noc siedziałam przy nim , padłąm doslownie na pol godzinki, otwieram oczy a on umarł emotka Także dzień zaczął mi się bosko...

skąd wiesz? był totalnie zimny? bo czasami takie maluchy niby są zimne ale da się odratować.. kiedyś tak miałam jak kotka poszła w tango... i trzeba je karmić skrzykawką

Nie był totalnie zimny bo leżał w kocyku, ale jestem niestety pewna że umarł, karmiłam go strzykawką no ale niestety pomimo chęci...za malutki był

I ziolko nie strasz mnie ze pochowalam jeszcze zyjacego kotka bo wtedy wogole sie nie otrzasne!

nie straszę.. mówiłam o JEDNYM takim przypadku u mnie... ale z reguły nawet jak się chwilowo odratuje takiego kociaka to tak czy siak tylko na kilka dni... więc nie ma sensu, żeby się męczył emotka

-------------------------------------------

wkurza mnie, że totalnie nic mi się nie chce... siedzę nad jedną rzecza już dłuugi czas i jakoś wziąć się za nią nie mogę emotka może dlatego, że szefowa jest na urlopie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2632841 Napisano: 04.09.2009 10:50:57 w Wkurza mnie...
kochaniutka napisał(a):

Wkurzają mnie bezduszni ludzie, wczoraj wieczorem ktoś podrzucil mi na wycieraczkę maluśkiego kotka, wył wniebogłosy...maciupki jak chomiczek, wogole nie chodzil, no to co mogłam zrobić, wzielam do domu żeby dziś poszukać mu rodziny , która chociaż trochę zna się na kotach. Całą noc nie przespana bo okropnie miałczał, poczytałam na internecie jak go karmić co mu dać do picia. Cała noc siedziałam przy nim , padłąm doslownie na pol godzinki, otwieram oczy a on umarł emotka Także dzień zaczął mi się bosko...

skąd wiesz? był totalnie zimny? bo czasami takie maluchy niby są zimne ale da się odratować.. kiedyś tak miałam jak kotka poszła w tango... i trzeba je karmić skrzykawką Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2629430 Napisano: 03.09.2009 07:15:43 w Poczta kradnie
minia napisał(a):

ja tez dostała uszkodzona koperte bąbelkową emotka Ktos zerwał papier z wierzchu zeby zobazcyc co jest w srodku. Na szczecie nie pokusili sie na moja herbatke emotka
Mialam przpadek ze wlozyli mi kawe w inne opakowanie i tylko zaadresowali na mnie. napisali na paczce ze karton byl uszkodzony!

emotka świństwo ostatnie.. czego to ludzie nie zrobią, żeby komuś coś ukraść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2629313 Napisano: 03.09.2009 06:29:55 w Poczta kradnie
beataa81 napisał(a):

melisa napisał(a):

beataa81 napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka

http://polskalokalna.pl/wiadomosci/mazowieckie/warszawa/news/poczta-polska-przestala-istniec,1361241

znowu będą jakieś cuda jaja.. emotka

Ma powstać internetowy system śledzenia przesyłek. Każdy klient będzie mógł sprawdzić, gdzie znajduje się paczka. Nowością będzie także powiadamianie SMS-em o tym, że w naszej skrzynce czeka list lub paczka. I jeszcze jedna zmiana: każdy będzie mógł wybrać, w którym oddziale chce odebrać przesyłkę. emotka brzmi interesująco..

cudnie by było emotka emotka

chyba cuda wianki emotka
już sobie wyobrażam radość Pań z okienek i listonoszy, dwa razy więcej roboty, za te same pieniądze. Na kim się to odbije? Na klientach. Teraz jest bałagan, a co dopiero po wprowadzeniu tych niby zmian. Ma zmienić się tylko nazwa, w praktyce z firmy państwowej zrobią spółkę akcyjną, czyli ktoś na tym nieźle zarobi.
System śledzenia przesyłki to dobry pomysł, ale kto z tym wyrobi przy takiej ilości? Prędzej będą zwolnienia niż zatrudnienie nowych pracowników.
Firmy kurierskie mogą sobie pozwolić na takie rozwiązania, bo obsługują mniejszą ilość przesyłek za dwa razy większe pieniądze.
Na koniec dodam, że założę się, że te wszystkie zmiany spowodują podwyżkę cen.

jakoś dziwnie nie przeraża mnie myśl,że panie z poczty będą bardziej zapracowane jak pomyślę ile przesyłek do mnie nie dotarło!Poza tym nie widzę związku ze śledzeniem przesyłek i zapracowanym listonoszem...myślę,że to bardziej techniczne sprawy zostaną udoskonalone...bo teraz i to pewnie każdy się ze mną zgodzi system kuleje bardzo i to wykorzystywane jest przez nieuczciwych pracowników PP emotka A co do ceny?Ja tam wolę zapłacić więcej ale mieć pewność,że przesyłka do mnie dojdzie - to co straciłam na wartości nagród które do mnie nie dotarły oraz na telefonach do organizatorów konkursów napewno starczyłoby na pokrycie kosztów wielu takich przesyłek....Także nie ma co narzekać i szukać dziury w całym...jak się komuś nie będą podobały udoskonalenia nie musi z nich korzystać na własne ryzyko-ja tam czekam z niecierpliwością i mam nadzieję ,że wkrótce miny zrzędną tym wszystkim złodziejom z poczty,którzy przywłaszczyli sobie moje nagrody!

albo jak sprawdzisz, gdzie jest przesyłka, bo na nią czekasz a tu zonk, paczka odebrana i to nie przez kogoś z rodziny, tylko przez panią Gienię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2629092 Napisano: 02.09.2009 09:36:07 w Wkurza mnie...
kajeczka napisał(a):

Wkurzyła mnie dziś Interia,wysyłając SMSa Gratulujemy....bla,bla,bla....odeślij swoje dane.... Po niespełna kwadransie znowu sms z Interii,że przepraszają,ale mają błąd systemu emotka i oczywiście wygranej nie ma.... Żenada emotka

kiedyś to samo było w nto - wszyscy uczestnicy dostali informację o wygranej a za kilkanaście minut - pomyłka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2627766 Napisano: 02.09.2009 02:02:58 w Paragony
dysia napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

za 300 to przesada mniejsza juz nie chcem, ziołko masz racje jak wygrała tysiaka to niech sobie sama kombinuje. dzieki wszystkim emotka

całkowita ściema, nie odpisała wcale na PW

a co Ty myślałaś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2627746 Napisano: 02.09.2009 01:54:50 w Paragony
izoldaaa6 napisał(a):

olus15 napisał(a):

zjadła paragon emotka emotka

a teściowa coś kręci Może sama chce zgarnąć tysiaczek emotka

8 miesieczne dzieci pchaja wszystko do geby

z ta tesciowa to moze byc prawda

skoro teściowa jest niepewna i łasa na nagrody to czemu wysyłasz zgłoszenia na nią? jesteś pewna, że oddaje wszystkie wygrane? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2627727 Napisano: 02.09.2009 01:47:42 w Paragony
izoldaaa6 napisał(a):

nie sciemniam wyslalam na tesciowa i dzwonili dzisiaj do niej ze wygrala slodycze chyba ze ona mnie sciemnia bo sama przeczytalam regulamin od deski do deski i tez nic nie widzialam o nagrodach pocieszenia

taa... a czemu nie miałaś wcześniej paragonu? mialaś chociaż JEDEN? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2627084 Napisano: 02.09.2009 10:09:30 w Wkurza mnie...
iwek napisał(a):

ziolko napisał(a):

ja miałam doładowanie 29.08 i nie dotarła kasa na konto... dzowniłam do Blue media i babka powiedziała, że niby zrealizowane i to moja wina, bo miałam za dużo wiadomości w skrzynce emotka

A co ma zawartosć skrzynki do doładowania. Wydaje mi się, że ściemniają i tyle. emotka

że jak jest skrzynka pełna to nie może przyjść sms informujący o tym, że konto zostało doładowane Wyświetl w wątku >>
0 0