Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#2908063 Napisano: 03.12.2009 01:20:46 w Carrefour konkursy
maa napisał(a):

olciak napisał(a):

a moze oni- rzeczywiscie wyslali te smsy zakladam ze uczciwie emotka tylko z powodu jakiegos bledu nie dotarly do szczęsliwców emotka

Może trzeba zadzwonic do agencji i zasygnalizować im, że tak mogło się stać.
Niech dzwonia do zwyciezców do których rzekomo wysłali smsy i zweryfikują czy zostali poinformowani o wygranej.

to AŻ 81 osób emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2908044 Napisano: 03.12.2009 01:17:04 w Carrefour konkursy
ewachem napisał(a):

olciak napisał(a):

a moze oni- rzeczywiscie wyslali te smsy zakladam ze uczciwie emotka tylko z powodu jakiegos bledu nie dotarly do szczęsliwców emotka

wiec jesli teoretycznie oni wyslali smsy a jesli np. nie dotarly one do zwyciezcow to przeciez nikt im paragonow nie odesle a wiec chyba zorientuja sie ze cos nie tak jest

no to wtedy ruszy lista rezerwowa Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2908040 Napisano: 03.12.2009 01:16:33 w Carrefour konkursy
ika napisał(a):

Rozmawiałam przed chwilą z panię z infolinii. Wypytywała o forum , bo nie wie o co chodzi z tym forum. Podałam jej nazwę.
Możecie więc zacząć wyjaśniać jej o co chodzi. emotka

hmmm... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2907640 Napisano: 03.12.2009 11:41:13 w Carrefour konkursy
maa napisał(a):

rozumiem ze sprawa dotyczy zarowno konkursu johnsona jak i carefree tak?

konkurs carefree

1. Organizatorem loterii „Carefree w Carrefour” zwanej dalej „Loterią”, jest Johnson & Johnson Poland Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, pod adresem:
02-135 Warszawa, ul. Iłżecka 24, wpisaną do Rejestru Przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIII Wydział
Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000032278,
kapitał zakładowy w wysokości 39.751.500 zł., NIP 113-00-20-467, zwana dalej „Organizatorem”.
2. Wszelkie działania związane z przeprowadzeniem Loterii wykonuje Agencja Reklamowa SINEA GROUP Anna Zaczykiewicz z siedzibą w Warszawie,
przy ul. Grochowskiej 357/125, wpisana pod numerem 46603 do Ewidencji Działalności Gospodarczej prowadzonej przez Prezydenta Miasta Stołecznego Warszawy zwana dalej „Koordynatorem”.
3. Loteria jest urządzana na podstawie zezwolenia wydanego przez Dyrektora Izby
Celnej w Warszawie, ul. ul. Erazma Ciołka 14A, 01-443 Warszawa. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2907571 Napisano: 03.12.2009 11:23:44 w Carrefour konkursy
emanuela24 napisał(a):

co za baba - ale się wkurzyłam
a numeru do J&J nie ma nigdzie emotka
albo ja oślepłam
tzn jest jakiś 22 668 00 00 - ale jak go wybieram słyszę wybrany numer jest nieprawidłowy emotka

Adres:

Iłżecka 24 F
Warszawa 02-135

Dane kontaktowe:
Telefon: +48 22 237 8000
Email: jnjpoland@its.jnj.com Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2907552 Napisano: 03.12.2009 11:19:13 w Carrefour konkursy
ejj... skoro jest
Wszelkie działania związane z przeprowadzeniem Loterii wykonuje Agencja Reklamowa SINEA GROUP Anna Zaczykiewicz z siedzibą w Warszawie,
przy ul. Grochowskiej 357/125, wpisana pod numerem 46603 do Ewidencji Działalności Gospodarczej prowadzonej przez Prezydenta Miasta Stołecznego Warszawy zwana dalej „Koordynatorem”.

to mozna poprosić o rozmowę z tą panią?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2907537 Napisano: 03.12.2009 11:14:29 w Carrefour konkursy
emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

no szlak mnie trafi
wyniki byly
na pytanie o nazwisko pani stwierdzila yyyyyy nie moge udzielic takiej informacji na moja odp ze musi takie nazwisko jest jawna powiedziala ze nie ma kompetencji i zeby pisac reklamacje
odnosnie protokolu powiedziala ze wydadza jesli wyraza na to zgode laureaci na moja odpowiedz ze to musi zostac nam wydane kazala pisac reklamacje,
na moje twierdzenie ze na tyle smsow i osob z danego portalu jest nie mozliwe aby nikt nie wygral pani stwierdzila ze dlaczego tak sadze emotka
i mowilam ze nie moge dzwonic powiedzialam pani ze byla juz podobna sytuacja i jesli pani nie wie co sie dziala radze sie zapoznac bo my napewno nie odpuscimy a sprawa zostanie zgloszona w odpowiednie miejsce emotka emotka
kto teraz moze dzwonic do johnsona moze nalezy ich teraz uswiadomic emotka

czyli śmierdzi na odległość - możemy ten konkurs zaliczyć do zakończonych emotka bo wątpię abyśmy wywalczyli bony

emotka emotka

nie ma kompetencji, żeby własne nazwisko podawać?? emotka laureaci muszą się zgodzić na wydanie protokołu?? emotka emotka ale głupie... przeciez właśnie po to się dzwoni, żeby dowiedzieć się co z wynikami, więc nie wiadomo kto jest laureatem...

nie no... masło maślane.. nie wiadomo czy sie smiać czy płakac emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2907487 Napisano: 03.12.2009 10:58:42 w Carrefour konkursy
emanuela24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Śmiechu warte, a nie agencja emotka
A może jest ktoś kto ma blisko ich siedzibę i mógłby wpaść i zobaczyć protokół?

43. Organizator powoła wewnętrzną Komisję Nadzoru nad Prawidłowością
Urządzania Loterii, zwaną dalej „Komisją” i wyda Regulamin jej działania. W składzie Komisji znajdzie się osoba legitymująca się świadectwem zawodowym wydanym przez Ministra Finansów.

44. Komisja sporządzi protokół z podaniem wyników Loterii. Uczestnik Loterii może zapoznać się z protokołem na swoje żądanie najpóźniej do dnia 17.03.2010.

czyli KAŻDY może poprosić o taki protokół emotka

jeśli taki powstał emotka

a jeśli nie to rzecznik się kłania i może jakies media?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2907476 Napisano: 03.12.2009 10:55:38 w Carrefour konkursy
malenka89 napisał(a):

Urządzania Loterii, zwaną dalej „Komisją” i wyda Regulamin jej działania. W składzie Komisji znajdzie się osoba legitymująca się świadectwem zawodowym wydanym przez Ministra Finansów.

44. Komisja sporządzi protokół z podaniem wyników Loterii. Uczestnik Loterii może zapoznać się z protokołem na swoje żądanie najpóźniej do dnia 17.03.2010.

czyli KAŻDY może poprosić o taki protokół emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2907470 Napisano: 03.12.2009 10:53:57 w Carrefour konkursy
malenka89 napisał(a):

44. Komisja sporządzi protokół z podaniem wyników Loterii. Uczestnik Loterii może zapoznać się z protokołem na swoje żądanie najpóźniej do dnia
17.03.2010. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2907434 Napisano: 03.12.2009 10:46:31 w Carrefour konkursy
kalisto1986 napisał(a):

ziolko napisał(a):

benon69 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Dzwoniłam i odnoście Carefree Pani uparcie twierdzi, że sms-y były emotka
Zapytałam dwa razy czy jest pewna to powiedziała, że ona wie co mówi i były na 200 % emotka

hehe niezle moglas jej powiedziec ze nagrywasz ta rozmowe hehe emotka emotka emotka

właśnie emotka może ktos zadzwoni i jak babka będzie mówiła, że smsy były, to można jej powiedzieć, że rozmowa jest nagrywana i jeśli smsów nie było, to będzie złożona reklamacja na opóźnienie w rozwiązywaniu konkursów przez tą agencję, że to nie pierwszy raz tak się dzieje..

co Wy na to??

przed nagraniem rozmowy trzeba poinformowac o tym przed rozpoczeciem i druga osoba musi wyrazic na to zgode

a swoja droga w delmie z abc tez sie zawziecie zapierali , pan wrzeszczal wrecz ze trzeba sie pogodzic z przegrana emotka a 2 dni pozniej przyszly eski

emotka luuuuuuuuuuuuudzie... emotka
jedyne wyjście to nasłać na nierzetelne agencje rzecznika ochrony praw konsumentów... rozumiem, że są regulaminy, więc niech ich przestrzegają. A nie żeby były dla klientów a ich (agencje) nie obowiązują. W końcu nie organizują kilkudziesięciu czy kilkuset konkursów miesięcznie, żeby się nie wyrabiali emotka

Smsy kosztują - ludzie biorący udział w konkursach dają pracę ludziom z agencji, więc dlaczego tamci nie mogą zrozumieć, że czekamy na wyniki w czasie ustalonym w regulaminie, czyli przez nich samych???????????? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2907377 Napisano: 03.12.2009 10:30:07 w Carrefour konkursy
emanuela24 napisał(a):

beata28 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Zapytałam dwa razy czy jest pewna to powiedziała, że ona wie co mówi i były na 200 % emotka

co za babsztyl emotka
ja już sama zaczynam wątpić może były tylko ci co je otrzymali sie nie pochwalili - myślicie ze to możliwe?? emotka

nie wierze
emotka

wrrrrrrr zadzwoniłam i powiedziałam ze nie wierze ze na 2 tys zgłoszeń od użytkowników forum konkursowego nikt nie wygrał - czyli podejrzewam ze sms-ow nie było
to się Pani powiedziała ze ona taka informacje otrzymała ze były - i nie ma na to wglądu czy faktycznie były - powiedziałam ze w takim razie zgłoszę do rzecznika i on już znajdzie sposób na wgląd w to czy faktycznie były wysłane emotka
tyle ze u nas rzecznik do poniedziałku niedostępny emotka

powiedziałaś o forum?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2907369 Napisano: 03.12.2009 10:28:02 w Carrefour konkursy
benon69 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

hehe niezle moglas jej powiedziec ze nagrywasz ta rozmowe hehe emotka emotka emotka

właśnie emotka może ktos zadzwoni i jak babka będzie mówiła, że smsy były, to można jej powiedzieć, że rozmowa jest nagrywana i jeśli smsów nie było, to będzie złożona reklamacja na opóźnienie w rozwiązywaniu konkursów przez tą agencję, że to nie pierwszy raz tak się dzieje..

co Wy na to?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2907080 Napisano: 03.12.2009 09:15:30 w Carrefour konkursy
czarnaporzeczka2 napisał(a):

oo ile dziś beda smski to pewnie ok południa

skąd wiesz? dzwoniłaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2905124 Napisano: 02.12.2009 03:26:32 w Carrefour konkursy
olciak napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

dzwoniłam Pani powiedziała ze losowanie było i automatycznie szły sms-y zaraz po losowaniach emotka

emotka emotka emotka i NIKT nie wygrał??

ściemniała - bo zapytałam czy może sprawdzić czy poszły bo mogły się gdzieś zaklinować na serwerze - to powiedziała ze ona nie ma takiej możliwości i mam zostawić numer telefonu i nazwisko i oddzwoni - powiedziałam ze sama jutro zadzwonię emotka

hehe chyba z tą samą panią rozmawiałyśmy emotka ode mnie tez chciala numer tel ale nie dałam sie tak łatwo zbyć i powiedzialam jej że n ie wierzę że do mnie kiedykolwiek oddzwoni emotka

i co powiedziała?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2905055 Napisano: 02.12.2009 02:59:33 w Carrefour konkursy
beata28 napisał(a):

ziolko napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

dzwoniłam Pani powiedziała ze losowanie było i automatycznie szły sms-y zaraz po losowaniach emotka

emotka emotka emotka i NIKT nie wygrał??

mówicie o J&J?
Chyba jakas kpina z tymi sms na bieżąco emotka

o carefree Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2905047 Napisano: 02.12.2009 02:56:54 w Carrefour konkursy
emanuela24 napisał(a):

emotka emotka emotka i NIKT nie wygrał?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2905006 Napisano: 02.12.2009 02:44:00 w Carrefour konkursy
a może oni mają swoje wtyki i czytają ten wątek i mają niezłą polewkę z naszych nerwów i smsy będą najwcześniej jutro?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2904410 Napisano: 02.12.2009 12:07:07 w Carrefour konkursy
crism napisał(a):

ziolko napisał(a):

wiecie co... tak się zastanawiam.. jesli jest 45 nagród głównych, czyli 45 bonów spa (średnio jedna na jeden sklep)i nagrody pocieszenia (ale tu jest ich 36) to jak zamierzają podzielić te nagrody pocieszenia? za mało, żeby było na 1 sklep emotka

wg reg jest chyba tak:
1sklep - 1 bon

reszta nagrod losowana wsrod wszystkich smsow, ze wszystkich marketow.
czyli pomijajac nagrody glowne, szanse byly male, bo tylko 36 nagrod rzeczowych na klientow z 45 marketow calej polski...

hmm... kiepsko...
zobaczymy jak to będzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#2904404 Napisano: 02.12.2009 12:06:27 w Carrefour konkursy
gamarta napisał(a):

A te bony do spa to byly dla 2 osob czy dla jednej bo nie pamietam?

Nagrodami głównymi w Loterii, w każdym z losowań, o których mowa w pkt 17 i 18 Regulaminu są bony SPA o wartości 2.000 zł każdy – 45 nagród o łącznej wartości 90.000 zł:

nie widze, żeby było wyszczególnione emotka Wyświetl w wątku >>
0 0