Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6674031 Napisano: 15.01.2020 21:33:24 w RMF
@gnieszk@ napisał(a):

A nie można tego wątku "odblokować"?

to znaczy jak? żeby był dostępny dla wszystkich, niezależnie od ilości dodanych konkursów? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6673850 Napisano: 15.01.2020 11:27:38 w Wkurza mnie...
as32572 napisał(a):

Wczoraj byłam na przeglądzie u dentysty i wszystko było ok, ale profilaktycznie zleciła pantomogram.
Więc dziś się okazało, że większość zębów leczonych kanałowo jest do poprawki a ósemka do wyrwania lub próby wyleczenia.
Ma ktoś do polecenia dobrego dentystę w Warszawie i okolicy, z którym mogłabym to skonsultować?
Ja mam zawsze pod górkę z zębami  emotka

Współczuję... bo u mnie też zęby są problematyczne emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6673218 Napisano: 13.01.2020 16:17:46 w Wkurza mnie...
anka3 to zgłoś to do organizatorów konkursu i napisz złodziejce pod jej zgłoszeniem, że ukradła Twoją pracę. Wyświetl w wątku >>
1 anka3 0

ziolko

#6673173 Napisano: 13.01.2020 14:24:27 w RMF
Pytanie do tych, co wygrali.

Zaznaczyliście WSZYSTKIE zgody na dole formularza? czy jednak coś pominęliście? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6673172 Napisano: 13.01.2020 14:19:12 w Wkurza mnie...
anka3 napisał(a):

Wkurza mnie babka, która podpierdzieliła część mojego zgłoszenia w konkursie. Normalnie użyła moich słów dopisując coś od siebie emotka Pierwszy raz się z czymś takim spotykam

Dużo dopisała?  Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6673169 Napisano: 13.01.2020 14:17:07 w RMF
Nie wszystkie stacje orlen są na liście.. u mnie w mieście jest więcej stacji, a na liście tylko 2 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6672635 Napisano: 11.01.2020 15:37:28 w Punkty karne
konkursowyninja +2 punkty za pytania w temacie "moje dzisiejsze wygrane".
Jesteś prawie 10 lat na forum i nie wiesz, że tam nie ma pytań???  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6672417 Napisano: 10.01.2020 16:47:51 w WC - rozmowy o wszystkim
OSZUŚCI!! 
https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2020-01-09/kupil-sprzet-agd-nie-moze-odstapic-od-umowy/?fbclid=IwAR1jsmgw8GFCH-3BlMniOlZFzehXto7Gm_4Jikziv1j6oYjXEShIkznkWRw 

Najbardziej mnie zbulwersowało to: "Postanowiłam, że zadzwonię do tej firmy. Pan odpowiedział mi, że sprzęt możemy odesłać, ale pieniędzy nie odzyskamy, bo jeżeli zrobi się za duża afera, to oni ogłoszą upadłość i likwidację firmy. A za miesiąc powstanie podobna pod inną nazwą - mówi córka poszkodowanego." Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

ziolko

#6671993 Napisano: 09.01.2020 18:17:33 w Dziś cieszę się z.....
ludzka_istota napisał(a):

15 lat na forum! Wczoraj mi stuknelo. O rany...

Popatrz... a mnie 6 stycznia - 14 lat emotka   kiedy to zleciało?  emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6671965 Napisano: 09.01.2020 17:24:45 w Wkurza mnie...
Właśnie obejrzałam wyniki z Inpostu... w pewnym momencie myslałam, że wygrałam rower, ale niestety, jedna cyferka w telefonie się nie zgadzałaemotka
Echh.. jak zwykle nic..  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6670949 Napisano: 06.01.2020 18:46:39 w Lotto i inne
zielonaszpilka napisał(a):

ziolko napisał(a):

Wysłali maile, że przepraszają i informują o dopisaniu tych kodów. Chociaż tyle.

Może do Ciebie. Ja nie mam żadnej odpowiedzi. Kodów też nie dopisali do mojego konta

Wysłałam na maila z reklamacji i na tego loteria.promocyjna@lotto.pl i to właśnie z tego drugiego adresu odpowiedzieli mi szybciej o dopisaniu kodów i kody już mam na koncie. A z tego maila z reklamacji odpisali mi 20 minut temu dopiero, że kody już dopisane. Może też właśnie dopiero ogarnęli maile z reklamacji i do Ciebie też napisali właśnie, a jak nie to napisz na tego loteria.promocyjna@lotto.pl. Znajomej też już dodali kody.

Odpisali, kody są na koncie Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6670771 Napisano: 05.01.2020 14:12:34 w Lotto i inne

Wysłali maile, że przepraszają i informują o dopisaniu tych kodów. Chociaż tyle.

Może do Ciebie. Ja nie mam żadnej odpowiedzi. Kodów też nie dopisali do mojego konta Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6670416 Napisano: 03.01.2020 14:19:29 w Lotto i inne

ziolko napisał(a):

@zielonaszpilka - niech się wypchają infolinią... Wg regulaminu zgłasza się reklamacje na maila. I tak zrobiłam. 

Niestety mają aż 21 dni kalendarzowych na odpowiedź..
Wg przepisów powinno być 14. 

Dlatego nigdzie nie dzwonię, czekam na odpowiedz do pon, a jak nie odpiszą to wyśle kolejna, w której zacznę straszyć zgłoszeniem do jakiejś instytucji, która ma nadzór nad tą loterią emotka  chociaż ja mam tylko kilkanaście kodów, a widziałam babkę, która zgłosiła ich 1000! Myślę, że nie ona jedna, więc na wiele nie liczę;) niemniej reklamację będę cisnąć;)

Ponad 1000?? na pewno sama nie puściła tyle zakładów, tylko możliwe, że pracuje w punkcie lotto albo ma tam znajomości i ktoś jej odkładał.
Np. jak puszczałam zakłady, to zapytałam babkę, dlaczego nie daje kuponów na loterię. A ona na to, że "nie każdy chce".
Czyli widac, że kręciła wałki emotka
Ale niektórzy nawet nie wiedzieli o loterii, więc skąd mogli wiedzieć, czy chcą wziąć w niej udział, czy nie, skoro nie dostali kuponu?? gdybym się nie upomniała, to też bym nie dostała.
Lepiej było, jak były drukowane jednym ciągiem do kuponu.

Poza tym, jak puściłam lotto i coś jeszcze, łącznie za kilkanaście złotych, to nie dostałam 2 kuponów za wielokrotność, tylko 1. Podobno do każdej transakcji powyżej 6 zł przysługiwał jeden. 
Nie wiem, czy to prawda. Ale później puszczałam pojedynczo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6670356 Napisano: 03.01.2020 12:35:59 w Lotto i inne
zielonaszpilka - niech się wypchają infolinią... Wg regulaminu zgłasza się reklamacje na maila. I tak zrobiłam. 

Niestety mają aż 21 dni kalendarzowych na odpowiedź..
Wg przepisów powinno być 14.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6670247 Napisano: 03.01.2020 00:03:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan wiem, czytałam ten artykuł. Masakra emotka
Założę się, że i tak niektórzy będą chcieli wszystkie dan, bo "księgowość tego wymaga" albo "bo muszą podatki odprowadzić od nagród za 50 zł".
Jakby durnie nie wiedzieli, że to ONI mają płacić te podatki, a nie laureaci. 
Laureaci powyżej określonej kwoty Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

ziolko

#6670245 Napisano: 02.01.2020 23:56:47 w Lotto i inne
Właśnie wysłałam do nich reklamację w tej sprawie i podałam w mailu kody, jakie chciałam zarejestrować z żądaniem, żeby je dopisali do mojego konta. Plus screeny. 

Piszcie też! może coś się uda ugrać w ten sposób.

W kulki sobie polecieli emotka

"2. Reklamacje należy zgłaszać na piśmie na adres: Totalizator Sportowy Sp. z o.o., ul. Targowa 25, 03-728 Warszawa z dopiskiem: „Lotteria Świąteczna” – Reklamacja, lub przesłać na adres e-mail: loterie@totalizator.pl w tytule wpisując: „Lotteria Świąteczna”– Reklamacja.
  1. 3. Reklamacja powinna zawierać: imię i nazwisko oraz adres zamieszkania Uczestnika, datę i miejsce zdarzenia, którego dotyczy roszczenie, nazwę loterii, oraz treść żądania. W przypadku zgłoszenia roszczenia za pomocą środków komunikacji elektronicznej uczestnik gry podaje również adres elektroniczny do komunikacji."
Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6669767 Napisano: 31.12.2019 18:59:11 w Życzenia na święta i nie tylko
Szczęścia w Nowym roku! tego osobistego, ale też konkursowego emotka
Zdrowia również! radości, uśmiechu i spełnienia marzeń emotka  

Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6669669 Napisano: 31.12.2019 12:29:51 w Wkurza mnie...
asia575 napisał(a):

bruce napisał(a):

"Wyślij do jak największej liczby znajomych... potrzebna krew dla umierającego dziecka... numer telefonu... numer konta... prośba mojego znajomego...  ple-ple-ple..." emotka emotka . Szału dostaję od tego WIECZYSTEGO spamu ma FB...  emotka

Ja jakiś czas temu jak zobaczyłam pierwszy raz  taki post udostępniony przez moją kuzynkę ,że potrzebna krew dla dziecka myślałam,że to prawda  emotka   Jak się później okazało ,że to Spam to myślałam że mnie trafi  emotka  

A ja najpierw sprawdzam w necie, czy to nie łańcuszek. Niestety, ZAWSZE okazuje się, że to łańcuszek, i to sprzed wielu lat emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, zarania 0

ziolko

#6669226 Napisano: 28.12.2019 21:36:16 w Wkurza mnie...
emotka  TO JEST DYSKUSJA O KONKURSACH, WIĘC NIE ROZUMIEM, DLACZEGO JEST W TYM TEMACIE???

POZA TYM WIELOKROTNE CYTOWANIE ZNACZĄCO WYDŁUŻA TEMAT
emotka   Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

ziolko

#6668675 Napisano: 24.12.2019 14:58:12 w Życzenia na święta i nie tylko
Każdy już czym prędzej bieży,
by dołączyć do pasterzy.
I ja spieszę z życzeniami,
bo nie mogę być tam z Wami.
Zdrowia, szczęścia, pomyślności
i niech dobro wśród Was gości.
I niech Boga wielka moc