Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10263
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po pierwsze - można czytać książki na 4 różnych urządzeniach,
2 - cena abonamentu to zakup jednej książki tradycyjnej. A czytamy o wiele więcej Dodam, że umowa jest na rok albo na czas nieokreślony. Można wypróbować bezpłatnie przez 14 dni
3 - książki nie zajmują tyle miejsca na półkach
4 - dostęp do wielu książek, nawet tych najnowszych
Mały minus, że nie ma się kontaktu z "żywą" książką, ale i tak plusów jest więcej
Czasami w bazie jednak nie ma jakiejś książki, ale to i tak mało ważne. Więcej jest innych książek Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mówi, że dobra jest Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, że wszystko się udało przenieść
Szkoda by było, gdyby taka fajna rozmowa zaginęła gdzieś we "wkurzajach" Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ejj.. a może przeniosę tą całą dyskusję do tematu WC DAMSKI??
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajnie było kiedyś, bo były lepsze nagrody. To przede wszystkim. A teraz? kup kosmetyk, żeby wygrać zestaw kosmetyków, a do tego jedna lepsza nagroda. Gdzie sens, gdzie logika???
Poza tym kiedyś było łatwiej coś wygrać, np. na Facebooku. Nie było akcji na "horom curke", nie było żenady z wysyłaniem adresu do organizatora, mimo, że ktoś nie wygrał. Wczoraj czytałam o czymś takim i oczy takie
A jak organizator udowodnił oszustce, że nie wygrała nic u nich i nie ma co liczyć na wysyłkę czegokolwiek, to od razu foch i obraza.
Teraz przy byle nagrodzie za kilkanaście złotych jest masakra, setki chętnych osób, setki lewych profili. A im cenniejsza nagroda, tym gorzej.
Kiedyś do lokalnego radia dodzwoniłam się nieraz po kilka razy w tygodniu, brałam udział w konkursach tygodniowych, czasami udało się wygrać coś cenniejszego, jak rower czy radio. Obecnie - nawet raz w miesiącu nie ma szans. W ubiegłym roku nie dodzwoniłam się ANI RAZU.
Tak samo trochę większe radio (nie zetka, ani rmf), nie było tygodnia, żebym czegoś u nich nie wygrała. A to książki, płyty, filmy, koszulki itp. Teraz NIC.
Kiedyś za pomoc w konkursach można było liczyć na jakąś wdzięczność, choćby słowo "dziękuję" albo później pomoc w czymś innym. Obecnie nawet to zanika. Ile osób pisze pw, żeby kliknąć, a nawet nie ma kultury prośby, tylko żądanie...
Kiedyś WC damski tętnił życiem, pamiętam teksty, przy których płakałam ze śmiechu. Można było godzinami pisać z ludźmi.
Od jednej forumowiczki dostałam mini miotełkę z podobizną wiedźmy do dziś ją mam, czyli już kilkanaście lat...
Nawet nie wiem, czy ta dziewczyna jeszcze jest na forum... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poza tym wkurza mnie bardzo, jak ktoś zadaje pytania w mdw i dodaje "a w temacie"
Szlagggg Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie koresponduję sobie z jednym organizatorem w tej kwestii...
Jego odpowiedź na moją uwagę, że udostępnianie powinno być dobrowolne, a nie obowiązkowe:
"Udział w konkursie również jest dobrowolny a tak serio jeżeli mozemy wejść na profil wybranej osoby i tam jest nasz udostępniony przez nią post to oczywiście taka osoba wygrywa. Jeżeli nie, wybieramy kolejna" Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I tak moje osiągnięcia konkursowe są mizerne w porównaniu z Waszymi...
Auto wygrałam, owszem... jako model kolekcjonerski stoi na półce.
A tak? echh... czasami mi się odechciewa brać udział w konkursach, bo i tak jakoś nic nie wygrywam Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://slodkipomysl.pl/category/kremy-do-ciast/
Jak coś, to służę pomocą pisz na pw
Lubię robić torty, siedzę w kilku grupach tortowych.
Może nie robię ciast na zamówienie (mam inną pracę), ale torty całkiem niezłe mi wychodzą
ps. przepis na biszkopt rzucany Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane