Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6694493 Napisano: 02.04.2020 19:17:28 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

ziolko napisał(a):

donia7 kot domowy czy podwórkowy?
Bo jak była na zewnątrz, to może poszła w tango emotka  

Pół na pół, po podwórku zawsze z dziećmi albo z drugą kotką (siostrą) biegała. Ma około 8 miesięcy i miesiąc temu była sterylizowana emotka Mąż z dziećmi już wszędzie chodzili i szukali i nic emotka

koty to indywidualiści... chodzą swoimi ścieżkami i nikomu nie mówią gdzie i po co  emotka  
Kiedyś u moich rodziców kotki nie było miesiąc. Moja mama już się pogodziła z tym, że jej nie będzie a tu niespodzianka. Kotka wróciła. 
Jeśli chcesz, to możesz dać ogłoszenie ze zdjęciem kotki w lokalnych grupach na fb, czy ktoś ją widział.  Wyświetl w wątku >>
2 brucee, donia7 0

ziolko

#6694486 Napisano: 02.04.2020 19:06:25 w Wkurza mnie...
donia7 kot domowy czy podwórkowy?
Bo jak była na zewnątrz, to może poszła w tango emotka   Wyświetl w wątku >>
2 agicho, brucee 0

ziolko

#6693883 Napisano: 31.03.2020 21:54:38 w WC - rozmowy o wszystkim
magdalena-chili niestety... szwindle zawsze są, a w przypadku wojny (jednak walka z niewidzialnym wrogiem to jak wojna) takie zachowanie jest standardem. Zawsze znajdą się jakieś gnidy, które chcą zarobić na nieszczęściu.  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6693822 Napisano: 31.03.2020 18:47:06 w WC - rozmowy o wszystkim
forrrum wiem, że każda branża obrywa. 
Znajomy też stracił pracę, a był kierownikiem na budowie. Deweloper zatrzymał minimalną ilość ludzi do dokończenia niektórych rzeczy, a resztę zwolnił. 
Klienci wycofują kasę wpłaconą na mieszkania, bo nie wiadomo, co będzie, więc deweloperzy wstrzymują roboty...  Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6693728 Napisano: 31.03.2020 15:25:27 w WC - rozmowy o wszystkim
forrrum napisał(a):

Żeby ograniczyć do maksimum gromadzenie się w grupach, jeszcze więcej miejsc rekreacyjnych zostanie zamkniętych dla powszechnego użytku. Zakaz obejmie m.in. parki i bulwary. Za niestosowanie się do zarządzenia i np. zbieranie się w grupach, grozi kara grzywny. Zamknięte zostaną hotele i inne miejsca świadczące usługi noclegowe. Na targowiskach przy jednym straganie mogą przebywać maksymalnie 3 osoby...

Przez zamknięcie hoteli ludzie tracą pracę... np. narzeczona mojego kuzyna... 
Wczoraj dostała wypowiedzenie, wysłane kurierem.  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6693573 Napisano: 30.03.2020 22:17:58 w Wkurza mnie...
Róbcie jeszcze więcej piramid z cytatów i lepiej się pogubicie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 synk 0

ziolko

#6691994 Napisano: 23.03.2020 21:17:56 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Dziś w skrzynce pocztowej znalazłam kartkę, która dosłownie powaliła mnie z nóg - firma, zajmująca się odbiorem odpadów, w związku z epidemią, zawiesza wykonywanie pracy (oprócz niesegregowanych) z posesji prywatnych do odwołania.  emotka

W naszych śmietnikach w bloku też jest podejrzanie dużo śmieci... szczególnie tych wielkogabarytowych. Zmieszane odebrane, bo kontenery puste Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6691973 Napisano: 23.03.2020 19:17:06 w Wkurza mnie...
krystyna32 napisał(a):

Musze się wyżalić, bo nie dam rady. Nie dość, że epidemia koronawirusa mnie strasznie dołuje i się po prostu boję to jeszcze kurier DPD tak mnie dziś wkurzył, że szok. Przyszedł po paczki do domu chociaż jak sam powiedział nie powinien w związku z epidemią. To ja powinnam mu je znieść ale bardzo mu się spieszyło więc wszedł. Paczki miałam oklejone z każdej strony  - "uwaga szkło", "szkło ostrożnie", a on już na klatce wali tymi paczkami o ścianę. Mówię do niego "niech Pan uważa, bo tam jest szkło". Na to on do mnie "Proszę panią, nie ma na to czasu". Teraz siedzę i się martwię w jakim stanie dojdą te przesyłki.

Masz godzinę odbioru i nazwisko kuriera? 
Jeśli tak, to zawsze możesz złożyć reklamację lub skargę do DPD. Albo złóż jeszcze dziś, choćby na maila lub na fb, żeby wiedzieli, jak postępują ich pracownicy  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6691466 Napisano: 21.03.2020 12:40:15 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

ziolko napisał(a):

sssylwiaaa - jak ktoś ma dużo, to ciągle mu mało i mało i wiecznie jęczy, jaki to on biedny....
Gdyby Nasz Dziennik upadł, to bym nie płakała z tego powodu 

ale po wyborczej to pewnie byś płakała

Wyborcza to nie tylko teksty polityczne.
Poza tym - musisz się do mnie dowalać politycznie?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6691354 Napisano: 20.03.2020 15:33:09 w Wkurza mnie...
sssylwiaaa - jak ktoś ma dużo, to ciągle mu mało i mało i wiecznie jęczy, jaki to on biedny....
Gdyby Nasz Dziennik upadł, to bym nie płakała z tego powodu  Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6691129 Napisano: 19.03.2020 17:22:11 w Wkurza mnie...
asantesana bo tak mówią tylko te osoby, które nie widzą faktycznej pracy nauczyciela...
Ale wszystko już było mówione itp. 
I zaraz padnie "jak się nie podoba, to idźcie na kasę do biedronki" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6691103 Napisano: 19.03.2020 15:52:21 w Wkurza mnie...
ivanotta napisał(a):

Chyba jakiś nowy konkurs w Kauflandzie że takie tłumy. Co tam kwarantanna i siedzenie w domu https://www.faceb...10158306645384379/ 

emotka

Nie konkurs, tylko czwartek, czyli nowa gazetka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6690855 Napisano: 18.03.2020 14:29:32 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

joan napisał(a):

Ja tylko chciałam zauważyć, że np. mój sąsiad z góry ma SZEŚCIORO dzieci. Jak rozumiem, każde z owych dzieci winno posiadać swojego własnego laptopa i spędzać przy nim po 8h dziennie...

moja koleżanka ma troje i nie wyrabia już...

Łącza internetowe też nie wyrabiają... 
Praca zdalna pracowników, prace domowe uczniów powodują, że wszystko wolniej działa. 
Koleżanka mówiła, że jak wysyła prace córki (zdjęcia, filmiki czy inne prezentacje), to ładowanie trwa i trwa...  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6690550 Napisano: 17.03.2020 13:17:45 w Wkurza mnie...

ziolko

#6690321 Napisano: 16.03.2020 14:34:16 w Mam problem...
natala91 napisał(a):

Narzeczony miał sprawę o odrzucenie spadku po zmarłym ojcu niestety po terminie i sędzia kazała napisać wniosek o zatwierdzenie uchylenia się od skutków prawnych nie złożenia oświadczenia o odrzuceniu spadku. Czy to znaczy że narzeczony przyjmie spadek czy jak złoży ten wniosek to spadek zostanie odrzucony? Jak ktoś wie to bardzo proszę o odpowiedz. 

Nie wiem, czy ktoś z forum Ci pomoże..
Może poszukaj bezpłatnych porad prawnych gdzieś w swojej okolicy? wszędzie powinny być jakieś.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6689838 Napisano: 13.03.2020 13:28:13 w Wkurza mnie...
margobb wiesz emotka  nie każdy ma w domu bidet albo toaletę z myciem emotka  i nie zawsze jest możliwość rozebrania się, żeby skorzystać z wody, jak braknie papieru (mówię o normalnych przypadkach dziennych) Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6689822 Napisano: 13.03.2020 12:53:07 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Mnie tez przeraza to,ze wykupuja wszystko.A ja nie wiem co kupic,jakie owsianki?Dziewcxyny ratujcie.Poko co mamy w domu jogurty naturalne,actovie,fasole,kukurydze i jajka.

no jak to zapasu papieru toaletowego nie masz? I mydła? emotka A szczerze to wczoraj oglądałam filmik na YT "To są Chiny" (czy jakoś tak) i tam gość mówił że też ulegli panice i nakupowali żarcia i ryżu i teraz im to mieszkanie zagraca bo sklepy normalnie działają i mają jedzenie do kupienia. Tak więc nie panikować!

Też to oglądałam.
Trzeba kupić to, co zwykle się kupuje. chociaż, jeśli dzieciaki będą siedzieć w domu, to może trochę więcej pod ich kątem, bo jak się siedzi, to się nudzi i jeść się chce emotka  
Mało kto ma w domu tylko 1-2 roli papieru toaletowego emotka  Nie wyobrażam sobie, że siedzę w nocy na kibelku, zaglądam do szafki po papier a tam pusto... i co wtedy?? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6689405 Napisano: 12.03.2020 10:55:18 w Wkurza mnie...
caramela napisał(a):

bruce napisał(a):

Mam to samo emotka , wszędzie wkoło obcy ludzie charlają, a ja z astmą oraz uczuleniem na wszystko pylące, dym, kurz oraz sierść zwierzaków dosłownie ledwo żyję; wpienia mnie maksymalnie, kiedy czytam, jak ludzie chwalą się wyjazdami do miejsc zagrożonych, omijaniem procedur, łażeniem po mieście z przeziębieniem, ucieczkami z oddziałów zakaźnych.  emotka  Jak można być tak egoistycznie nastawionym?   emotka  Że to niby "bardzo dobrze się czują i są przekonani, że na pewno nic im nie będzie"! Bogami są, czy jak? emotka

Może jakby były jakieś duże kary, to ludzie by zaczeli myślec...

Szczerze?? wątpię... 
Przykład - https://www.facebook.com/spottedmadka/photos/a.171928109844951/1065690827135337/?type=3&theater Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6689403 Napisano: 12.03.2020 10:54:19 w Wkurza mnie...
bruce no właśnie...
Na wieczór planuję zakupy. Ale jeśli przeziębienie mi się rozwinie to nie pójdę do sklepu, tylko wyślę męża. Tak na szelki wypadek...  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6689394 Napisano: 12.03.2020 10:41:20 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie NIEODPOWIEDZIALNOŚĆ I GŁUPOTA LUDZI! 

W ubiegły czwartek, czyli dokładnie tydzień temu, byłam w jednym sklepie z ciuchami. Nagle jakiś facet otworzył drzwi, ale nie wszedł, tylko powiedział do pracujących tam pań, że nie będzie dalej wchodził, bo wczoraj wrócił z Włoch, ale wpadł się przywitać.

Pytanie - skoro wiedział, że wrócił z terenu zagrożonego, to PO CO IDIOTA ŁAZIŁ PO MIEŚCIE???  
I teraz zastanawiam się, czy jednak mnie nie zaraził, bo coś mnie łapie. Mam tylko nadzieję, że to przeziębienie, bo przedwczoraj mnie nieźle przewiało, jak byliśmy u klientówemotka
Sama mam chorobę przewlekłą od ponad 20 lat, łapię różne choróbska sezonowo a tu taki idiota przyłazi się "przywitać" emotka Wyświetl w wątku >>