Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10263
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś u moich rodziców kotki nie było miesiąc. Moja mama już się pogodziła z tym, że jej nie będzie a tu niespodzianka. Kotka wróciła.
Jeśli chcesz, to możesz dać ogłoszenie ze zdjęciem kotki w lokalnych grupach na fb, czy ktoś ją widział. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo jak była na zewnątrz, to może poszła w tango Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znajomy też stracił pracę, a był kierownikiem na budowie. Deweloper zatrzymał minimalną ilość ludzi do dokończenia niektórych rzeczy, a resztę zwolnił.
Klienci wycofują kasę wpłaconą na mieszkania, bo nie wiadomo, co będzie, więc deweloperzy wstrzymują roboty... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj dostała wypowiedzenie, wysłane kurierem. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli tak, to zawsze możesz złożyć reklamację lub skargę do DPD. Albo złóż jeszcze dziś, choćby na maila lub na fb, żeby wiedzieli, jak postępują ich pracownicy Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poza tym - musisz się do mnie dowalać politycznie?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby Nasz Dziennik upadł, to bym nie płakała z tego powodu Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale wszystko już było mówione itp.
I zaraz padnie "jak się nie podoba, to idźcie na kasę do biedronki" Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Praca zdalna pracowników, prace domowe uczniów powodują, że wszystko wolniej działa.
Koleżanka mówiła, że jak wysyła prace córki (zdjęcia, filmiki czy inne prezentacje), to ładowanie trwa i trwa... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.money.pl/gospodarka/koronawirus-uokik-bierze-po-lupe-podwyzszanie-cen-zywnosci-i-produktow-higienicznych-6489872462071937a.html Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może poszukaj bezpłatnych porad prawnych gdzieś w swojej okolicy? wszędzie powinny być jakieś. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba kupić to, co zwykle się kupuje. chociaż, jeśli dzieciaki będą siedzieć w domu, to może trochę więcej pod ich kątem, bo jak się siedzi, to się nudzi i jeść się chce
Mało kto ma w domu tylko 1-2 roli papieru toaletowego Nie wyobrażam sobie, że siedzę w nocy na kibelku, zaglądam do szafki po papier a tam pusto... i co wtedy?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przykład - https://www.facebook.com/spottedmadka/photos/a.171928109844951/1065690827135337/?type=3&theater Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na wieczór planuję zakupy. Ale jeśli przeziębienie mi się rozwinie to nie pójdę do sklepu, tylko wyślę męża. Tak na szelki wypadek... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W ubiegły czwartek, czyli dokładnie tydzień temu, byłam w jednym sklepie z ciuchami. Nagle jakiś facet otworzył drzwi, ale nie wszedł, tylko powiedział do pracujących tam pań, że nie będzie dalej wchodził, bo wczoraj wrócił z Włoch, ale wpadł się przywitać.
Pytanie - skoro wiedział, że wrócił z terenu zagrożonego, to PO CO IDIOTA ŁAZIŁ PO MIEŚCIE???
I teraz zastanawiam się, czy jednak mnie nie zaraził, bo coś mnie łapie. Mam tylko nadzieję, że to przeziębienie, bo przedwczoraj mnie nieźle przewiało, jak byliśmy u klientów
Sama mam chorobę przewlekłą od ponad 20 lat, łapię różne choróbska sezonowo a tu taki idiota przyłazi się "przywitać" Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.