Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6698914 Napisano: 24.04.2020 11:45:35 w Wkurza mnie...
anaesth napisał(a):

Jakaś pechowa ta Staropolanka. Mi też naliczyło rabat w C4 i jest poniżej 10zł emotka  żeby ona chociaż smaczna była... A smakuje jak zwykła kranówa, jonów też ma mało.

No to podlewaj nią kwiatki emotka  albo warzywka  Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

ziolko

#6698716 Napisano: 23.04.2020 11:46:23 w Wkurza mnie...
U znajomych dzieciaki - 9 lat dziewczynka i 18 (19) chłopak. Też się żrą emotka  młoda zaczepia brata, bo jej się nudzi, a brat czasami jej się odwdzięcza emotka  
Ogólnie uczy się do matury, więc siłą rzeczy tak czy siak siedzą w domu. Zaś młoda to żywe srebro, wszędzie jej pełno i energia ją roznosi emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6698530 Napisano: 22.04.2020 16:21:00 w WC - rozmowy o wszystkim
Chodzę do pracy "normalnie", ale siedzimy tylko we dwójkę (z mężem). Jedna dziewczyna pracuje zdalnie z domu. 
Dziś byłam w lidlu i ku mojemu zaskoczeniu nie było kolejek przed sklepem, w sklepie automat do dezynfekcji rąk, pieczywo nie popakowane w torebki (czyli normalnie, jak dawniej), nawet krajalnica działała.
Ludzi dużo nie było, każdy zachowywał odstęp.

Ogólnie rzadziej chodzę do sklepów, planuję zakupy z wyprzedzeniem i robię listę, co kupić. Rodzice mają zakaz wychodzenia poza podwórko, robię dla nich zakupy. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6698305 Napisano: 21.04.2020 19:07:09 w Wkurza mnie...
nataszka napisał(a):

Będę apelował, by jeśli komuś wystarcza środków do normalnego funkcjonowania, nie pobierał w czasie kryzysu 500 plus...” - powiedział dziś prezydent Duda emotka emotka

Tiaaa.. to nie trzeba było rozdawać tych pieniędzy, jak leci... 
Akurat ja nie pobierałam, nie pobieram i nigdy pobierać tej kasy nie będę... ale płacę podatki  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6697968 Napisano: 20.04.2020 18:59:56 w Wkurza mnie...
W kwestii ogrodów i warzyw - wczoraj przez przypadek obejrzałam program "Na islandzkiej farmie". Akurat było o jednej dziewczynie, co ma folię (szklarnię) a w niej, oprócz "standardowych" pomidorów i ogórków - winogrona, a nawet owocującego figowca  emotka
I to w takim klimacie...  Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

ziolko

#6697916 Napisano: 20.04.2020 15:56:20 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie chamstwo niektórych ludzi, a z artykułu i opowieści klientki wychodzi, że najbardziej chamscy są mężczyźni pomiędzy 30 a 40 rokiem życia 
https://dzienniklodzki.pl/awantura-w-kolejce-przed-poczta-podczas-godzin-dla-seniorow-zaatakowal-72letnia-kobiete-trafila-do-szpitala-19042020/ar/c1-14919600?fbclid=IwAR1eeJBFUr6PUNcDPI_bbQJ3cQxR2fZsyuyxvNvLy_NevpyHDHuhA0zgwLE

Klientka (po 50) opowiadała, że była ze swoją mamą na zakupach w Tesco. Czyli wychodzi na to, że mama po 70. Mama stanęła w kolejce przed sklepem, a córka poszła po wózek. Wraca z wózkiem, a jakiś pacan z pyskiem do niej, że tu nie stała. Na to ona, że stoi tu jej mama a ona poszła po wózek. Reakcja faceta - wydarł się na obie, po czym zaatakował wózkiem starszą panią, że ta miała dużego siniaka na nodze, podarte rajstopy. 
emotka  emotka
Co to się dzieje z ludźmi??? popier.doliło im się we łbach?? emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6697608 Napisano: 18.04.2020 20:15:42 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

2 godziny w kolejce do Carrefour. Masakra jakaś. Miałam iść do biedronki, a tam kolejka gigant to już odpuściłam stanie. 

ja wczoraj na a właściwie przed pocztą 50 min a przesyłkę odbierałam 2 min????

Wczoraj ok 19:30 pojechałam do Carrefoura. Zanim wysiadłam z auta, to patrzę, a tam kolejka. Ale cóż... ryzyk fizyk. 
Podchodzę do kolejki i pytam - do którego sklepu stoją. A babka na to, że do Leroy Merlin. Masakra. Kilkadziesiąt osób w kolejce, ogon się zawijał na parkingu  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6697557 Napisano: 18.04.2020 13:13:11 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

emotka Ciągle to samo pw na FB: "Hej , prosze przeslij mi to dalej do jak najwiekszej liczby osob. Potrzebna krew dla dziecka chorego...".  emotka   emotka

Jak dostaję tego typu łańcuszki, to szukam informacji na ten temat, po czym wklejam artykuł o oszustwie i wysyłam jako odpowiedź do tej osoby, od której dostałam łańcuszek.
Z reguły działa, bo ludzie wysyłają to w dobrej wierze, nie wiedząc, że to oszustwo. Często krążące już kilka lat...  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6697466 Napisano: 17.04.2020 18:14:29 w Wkurza mnie...
rena-cz napisał(a):

Wkurza mnie szukanie osob z paragonem na zakonczony konkurs i to ze na pewno sie znajda co sprzedadza i jeszcze beda sie cieszyc. Szukanie na forum i przez prywatna wiadomosc. Mozna to komus zglosic?

Ci, co szukali na forum, już dostali punkty karne.
Co do wiadomości to nie wiem.. możesz zapytać pionasa Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6697184 Napisano: 16.04.2020 16:39:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@niewyspanamama - moja uwaga była ogólna. Bo już sporo osób szukających paragonów na forum widziałam. 
Po prostu Twoja wypowiedź (i nie tylko) wyzwoliła u  innych osób opis wcześniejszych doświadczeń. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6697133 Napisano: 16.04.2020 13:46:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukasz6 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Jak ja lubię konkursy bez podania numeru paragonu i ten wysyp biedactw, które akurat odesłały paragon na inny konkurs, zalały albo wyrzuciły przypadkowo emotka Nie twierdzę, że takie sytuacje się nie zdarzają, no ale... emotka  

kwarantanna Ci widać nie służy i bardzo się nudzisz emotka

co ma do rzeczy kwarantanna?? emotka
Po prostu są ludzie, którzy przypadkowo wysłali paragon na inny konkurs (jeśli faktycznie wygrali, ale z drugiej strony tyle się mówi o tym, żeby nie kupować na jeden paragon produktów na 2 różne konkursy), skoro były już wcześniej wyniki, albo zgubili czy wyrzucili (nawet mnie kiedyś się to zdarzyło emotka ).
A są też etatowi cwaniacy, co nigdy nie kupują produktów na konkurs, tylko później sępią o paragon. A naiwni, którzy opchnęli taki paragon, cieszą się, że "chociaż zakupy się zwróciły". Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6696625 Napisano: 14.04.2020 14:20:16 w Punkty karne
julia-sz - na początek ostrzeżenie dla nowej osoby na forum, więc 1 punkt karny (zamiast 2) za pytania w temacie "moje dzisiejsze wygrane".
Jeśli chcesz wiedzieć, czym ktoś wygrał, to pytaj na pw. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6696331 Napisano: 12.04.2020 20:12:57 w Wkurza mnie...
tereniagno zamknięty na 100%? czy jednak ktoś pracuje, a tylko nowych klientów nie przyjmują? Może warto najpierw zadzwonić z zapytaniem i opisać problem? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6696325 Napisano: 12.04.2020 19:26:00 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Wczoraj spadł mi na podłogę ręczny mikser w kartonie i coś w środku pękło przy wyciskaniu widełek,
ale jeszcze działał.Wieczorem jak ubijałam białka coś jakby wkręciło się i szybko wyłączyłam.
I następny wydatek przede mną emotka emotka
Muszę przejrzeć,czy nie ma jakiegoś konkursu do wygrania emotka

Zanieś do serwisu agd, jeśli nie masz gwarancji, to za kilkanaście złotych sprawdzą usterkę i albo naprawią od razu, albo powiedzą, ile będzie kosztowała naprawa.
W każdym mieście powinien być jakiś ogólny serwis agd. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6696269 Napisano: 11.04.2020 23:29:57 w Życzenia na święta i nie tylko

Alleluja dziś śpiewamy,
Bogu cześć i chwałę dajmy,
bo zmartwychwstał nasz Zbawiciel,
tego świata Odkupiciel.
Zdrowia, radości i powodzenia,
to są najszczersze moje życzenia!

Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6696147 Napisano: 10.04.2020 18:43:36 w PLAGIATY
zielonaszpilka napisał(a):

FBilona napisał(a):

Pani w górach z goralkow dalej jest w galerii 

Już usunięta. Co trzeba mieć w głowie żeby kraść najnowsza pracę znanej instagramerki i wrzucać ja do konkursu, w którym publikują nagrodzone zgłoszenia?  

Chciwość i bezczelność. To jedyne, co mi przychodzi do głowy. 
A ilu jest takich, którym się to udaje, bo nagrodzone prace nie są publikowane?  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6695005 Napisano: 05.04.2020 19:54:37 w Wkurza mnie...
Mam tylko nadzieję, że jak już to wszystko minie i przedsiębiorcy, którzy przetrwają ten kryzys, nie będą mieli tak dokręconej śruby podatkowej, że padną po czasie...  Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6694779 Napisano: 03.04.2020 21:14:19 w Wkurza mnie...
Drożdże są też w Polomarkecie. Firmy własnej, czyli Drożdże Marysi emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6694682 Napisano: 03.04.2020 14:54:06 w Wkurza mnie...
prosiaczek napisał(a):

ziolko napisał(a):

U mnie te mole nawet w ubraniach bytują  emotka  czyli spożywcze nie wybrzydzają w kwestii rozmnażania 

To są inne mole

Niekoniecznie. Są takie same, jak te spożywcze, a ubraniowe jednak trochę się różnią.
Chodzi o to, że nawet tam larwy włażą, żeby zrobić sobie kokon i przetrwać. Dziur jako takich nie mam w ubraniach (oby!!!) 
Raz miałam w bluzce a raz w apaszce.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6694681 Napisano: 03.04.2020 14:51:00 w Wkurza mnie...
FBewa36 napisał(a):

Co do moli to ja z dziadostwem męczyłam się rok, były dosłownie wszędzie, zawsze wracały po wywaleniu wszystkiego nawet po remoncie kuchni, wystarczy ze jakieś larwy, które są mikroskopijne gdzieś zostaną i wszystko zaczyna się od początku, ale gdzieś na jakimś portalu ktoś polecił taki środek Vigonez Neptun, który właśnie zaplcza już te jajeczka i do tego ma taką cieniutka rureczkę ze mozna w każdym zakamareczku psiknac i dopiero wtedy pozbyłam się ich wszystkich, póki co ani śladu, a wcześniej próbowałam wszystkiego, octu, mycia, liści, naklejek, pułapek i niestety nie dawało to nic więc jakby ktoś chciał mogę przysłać zdjęcie jak wygląda ten środek, kupiłam chyba przez allegro, jest ogólnie w internecie dostepny

Dzięki za info. Poczytam o tym środku i kupię.

Co do umiejscowienia larw, kokonów itp, to wiem, że one mogą być WSZĘDZIE. Dlatego robię przeglądy z latarką w ręce emotka  dokładnie oglądam każde opakowanie i szukam: pajęczynek, kokonów, dziwnie zawieszonych drobinek kasz, drobniutkiego jakby piaseczku (to są właśnie jaja moli).
Jeśli mam jakieś wątpliwości, to wywalam wszystko. 
Kasztanowca w pobliżu nie mam.

Na ten rok planowałam trochę zmienić szafki, a dokładnie fronty i jedną szafkę w kuchni, żeby zainstalować duże wysuwane szuflady zamiast 2 tradycyjnych półek. Ale jak na razie wstrzymujemy się z różnymi rzeczami, które nie są super pilne... Bo nie wiadomo, jak będzie z kasą przez to, co się dzieje na świecie...  Wyświetl w wątku >>
0 0