Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10245
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lody na ulicy już może wcinać Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogę ubić 10 jaj, ale wtedy misa jest pełna. Ciasto drożdżowe wyrabiałam z 5 szklanek mąki, więc to będzie około kilograma.
Wybieraj taki sprzęt, co ma minimum 1000 W mocy, wtedy będziesz miała pewność, że robot da radę wymieszać gęste ciasto. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To organizator musi być uświadomiony w tej kwestii, bo jak widać są agencje tylko z nazwy. A skoro "regulamin został zatwierdzony przez Izbę, to mamy prawo wymagać nawet numer buta".
Otóż NIE!!!
Tu VALBON widzę, że już ktoś zaczął coś pisać na ten temat. Ale jeśli więcej osób nie będzie pisało w tej sprawie, to agencja uzna, że jak tylko tyle osób czuje się nabitych w butelkę, to mogą sobie pozwalać na więcej przy następnych konkursach.
Jeszcze tylko brakuje, żeby podawać numer buta czy rozmiar stanika Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fakt... ale może chodziło o wieko trumny? a nie wiek jako coraz więcej lat Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idioci...
Przecież to ONI, jako organizatorzy muszą zapłacić podatek od nagród. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście masz odpowiednie przygotowanie pedagogiczne i możliwość wystawiania ocen? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na logikę - rola nauczyciela NIE ogranicza się do wysłania poleceń. Nauczyciel musi najpierw poszukać zadań, jakie może zadać dzieciom, później te zadania wysłać uczniom, sprawdzić je i wystawić oceny.
Poza tym ma kilka różnych klas o różnym poziomie nauczania, musi się do tego przygotować, każdej klasie coś zadać itp. Ale oczywiście rodzice widzą TYLKO kartę zadań, czy inne prace, jakie dziecko musi zrobić. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo jeśli mąka czy inne produkty trwałe, to ok (pod warunkiem, że nie ma moli), ale jeśli np. czekolada, to już czuć różnicę. W przypadku czekolady gorszej jakości, nawet 2 miesiące do terminu już czuć ale to też zależy od warunków przechowywania, temperatury itp. W takich przypadkach jest biały nalot i czekolada ma inny posmak.
Z mięsem trzeba uważać, ale np. sery, jogurty, masło można kupować po terminie. Szczególnie sery pleśniowe warunek - nie mogą mieć wzdętych wieczek Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W tym roku wygrałam aż 2 bombonierki z rmf. I 16 zł w lotto.
MASAKRA. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Popularne marki też są w tej opcji
Popatrz na przykład na te sprzęty https://www.euro.com.pl/porownanie.bhtml?p1=30559960801&p2=30794511089&p3=51141694433 Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzyma w napięciu do ostatniej chwili
Genialna rola Macieja Stuhra Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś sprawdziłam ceny kilku podstawowych wyników, jakie standardowo robiłam i jestem w szoku! Jeden z 42 na 51, inny z 15 na 24 i 26. Masakra. Niby niewiele, ale łącznie za to samo zapłacę kilkadziesiąt złotych więcej
Odpowiednio w szpitalu te same wyniki były po 22,50 i po 13. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pani powiedziała wszystko co i jak, później te informacje przekazałam kupującemu.
Zrealizował bez problemu.
Wcześniej jakiś cwaniak chciał ode mnie wyłudzić te bony za 20% wartości, bo "lepiej mieć 400 zł w kieszeni, niż nie mieć wcale". Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W każdym razie ja bym tak zrobiła.
W końcu chyba nie chcesz stracić bonów ani potencjalnego kupującego?
Ale jeśli ten potencjalny chętny wykorzysta je podczas "sprawdzania", to zostaniesz bez kasy i bez bonów Wyświetl w wątku >>