Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6723079 Napisano: 19.08.2020 18:24:25 w PLAGIATY
edzia21 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Facet idzie w zaparte "Myli się pani, mój przepis ma inny skład i nie chodzi jedynie o dodanie nazwy producenta."

Najlepszą obroną jest atak emotka
Koleś dno.
Jeśli wszystkie jego wygrane są zdobyte właśnie w taki sposób to żenua i tyle. 

Widać, że ci, co go bronią, to jego znajomi. Jedna już skasowała swój komentarz z poparciem. "Najlepsze" jest to, że na każdy krytyczny komentarz reaguje serduszkiem  emotka emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6723066 Napisano: 19.08.2020 17:43:29 w PLAGIATY
Facet idzie w zaparte "Myli się pani, mój przepis ma inny skład i nie chodzi jedynie o dodanie nazwy producenta." Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6723054 Napisano: 19.08.2020 16:59:09 w PLAGIATY
dwaburekoty - oryginalny przepis był zamieszczony na stronie 12 września 2013 roku  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6723044 Napisano: 19.08.2020 16:11:44 w PLAGIATY
ivanotta napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

mamalekarz przeprosiła zapłakana.

warto dodać, że "W ramach polubownej ugody za wykorzystanie 9 moich przepisów w ebooku, w dniu dzisiejszym 8 maja 2019 , wpłaciła ona kwotę łączną 9000 zł na cel charytatywny! " 

No właśnie. A ninja idzie w zaparte, że to jego przepis.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6723040 Napisano: 19.08.2020 16:05:37 w PLAGIATY
ivanotta napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

podobno nie ma czegoś takiego jak plagiat przepisu kulinarnego...

A w internetach byla jaks aferka z blogerka kulinarna. Ktos ukradl jej przepisy i wydal ebooka. Ktos kojarzy jak to sie skonczylo? Bo tam chyba była gruba sprawa  emotka

czyżby chodziło Ci o Olgę Smile i jej przepisy? 
Zhttps://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2281660045205045&id=117020318335706  Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

ziolko

#6723028 Napisano: 19.08.2020 15:45:47 w PLAGIATY
Widać, że przepis kopiowany żywcem ze strony blogerki
Dlaczego tak uważam? bo nawet nie usunął odnośnika ze składników emotka
Dodał tylko nazwy produktów, czyli w tym przypadku "Kieleckiego".
Zmienił tylko czas smażenia mięsa. Zdjęcie dał swoje, bo oryginalne mają znaki wodne. 
Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6723021 Napisano: 19.08.2020 15:25:17 w PLAGIATY
To jest ewidentny plagiat.
Kilka lat temu jednej dziewczynie odebrano główną nagrodę (wyjazd do Włoch) za plagiat przepisu Karola Okrasy. Słowo w słowo. Tylko zamieniła kolejnością akapity. 
Dziewczyna strzeliła focha i powiedziała, że nie musi jechać do Włoch, bo już kilka razy tam była emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6722052 Napisano: 14.08.2020 14:34:25 w WC - rozmowy o wszystkim
pionas - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia emotka emotka emotka

Czekamy na zdjęcia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6722019 Napisano: 14.08.2020 12:24:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

ziolko napisał(a):

Konkurs z wodą Żywiec - kupiłam w Lidlu zgrzewkę wody niegazowanej, mam na paragonie "Woda miner. bez CO2" - czy taki opis przejdzie u Smolara? 
Na pieczątkę i opis nie ma szans, zawsze wydziwiają, po co mi to, na co itp  emotka

pewnie przejdzie, ale może pójść do weryfikacji i trochę później dotrze nagroda.

Jeszcze nie wysłałam, ale skoro przewidujesz, ze wygram, to muszę jak najszybciej wysłać zgłoszenie emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6721905 Napisano: 13.08.2020 18:53:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs z wodą Żywiec - kupiłam w Lidlu zgrzewkę wody niegazowanej, mam na paragonie "Woda miner. bez CO2" - czy taki opis przejdzie u Smolara? 
Na pieczątkę i opis nie ma szans, zawsze wydziwiają, po co mi to, na co itp emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6721673 Napisano: 12.08.2020 18:18:06 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

o jak ja nie cierpię tych konków na FB i kurcze uległam i dałam się skusić!!! w d mam, że nie wygrałam, ale jak tak można oszukiwać, miał być post udostępniony publicznie a dali nagrodę osobie z udostępnieniem prywatnym - masakra po całości!!!

Wiesz... ogólnie wymaganie udostępnienia konkursu na fb jest niezgodne z prawem emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6721153 Napisano: 10.08.2020 17:39:42 w Wkurza mnie...
@la-princessa - fakt, 6 lat, to sporo czasu. 
Sama rozstałam się z chłopakiem po 4 latach, chociaż w moim przypadku ostatni rok to był mocno "lajtowy" i to ja doszłam do wniosku, że nie ma sensu ciągnąć tego wszystkiego dalej. I cieszę się, że to zrobiłam, bo obecnie nie miałabym lekko... 
Pamiętam, że po rozstaniu słuchałam piosenki "Znowu w życiu mi nie wyszło"  : uroniłam parę łez, powkurzałam się, rzuciłam trochę "mięsem", ale o dziwo - pomogło emotka
Też żałowałam zmarnowanych lat, ale z perspektywy czasu widzę, że coś nie dzieje się bez przyczyny. Obojętnie, czy dobre, czy złe. Zdobywa się doświadczenia, dobre i złe. I wtedy do nowego związku można wejść bogatszym o te doświadczenia - czyli co robić, albo czego nie robić, żeby było dobrze. 
Po rozstaniu byłam sama 2 lata. I później poznałam mojego męża emotka  z którym w tym roku będziemy obchodzić 11 rocznicę ślubu emotka   Gdybym nie była z eksem, to prawdopodobnie nie poznałabym mojego męża emotka  bo jak później rozmawialiśmy na temat czasów, kiedy byliśmy solo, to okazało się, że się mijaliśmy w związkach. Jak on był wolny, to ja nie i odwrotnie.  Musiał wyjechać do Warszawy (250 km ode mnie), żebyśmy się poznali emotka

Fakt... bywa, że coś mi się przypomni w związku z "eksem", czasami coś śmiesznego, czasami wręcz przeciwnie. 
Pamiątki wszystkie mu oddałam, łącznie z pierścionkiem "rodowym", czyli po jego mamie emotka  Miałam czyste sumienie, że nie miał podstaw do tego, żeby oskarżać mnie, że byłam z nim dla pieniędzy emotka (dodam, że wtedy to był student na utrzymaniu rodziców). 
Było.. minęło... 
Szkoda lat, ale ważne to, co będzie.  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6719054 Napisano: 30.07.2020 17:06:15 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Byłam dziś w Kaufie, żeby dać sobie tę jedną jedyną szansę w nibyloterii Payback z kuponami. Jak można się było spodziewać - niczego nie wygrałam. Ale wkurza mnie co innego: sterty kuponów leżące przy kasach. O północy loterii koniec, nagrody w niewydanych kuponach przepadną. WTF? emotka

No widzisz... było tyle czasu, a ja przez ten czas nie byłam w kauflandzie emotka  
Za to wczoraj poleciałam specjalnie do hebe po nivea. I co?? Zapomniałam wysłać smsa emotka  przypomniało mi się rano... emotka
Dobrze, że akurat te produkty używam.  Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

ziolko

#6716427 Napisano: 17.07.2020 14:02:47 w Żegnamy zmarłych
Oglądaliście kiedyś program "Pogromcy mitów"? 
Zmarł jeden z prowadzących - Grant Imahara 
Więcej: https://www.radio...-mitow-mial-49-lat  : Wyświetl w wątku >>
[*] 2 nikos, brucee

ziolko

#6714813 Napisano: 09.07.2020 13:05:41 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że nie dość, że nie wygrywam w konkursach, to jeszcze mam jakiegoś pecha w pieczeniu ciast emotka  Ostatnio nic mi się nie udaje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6711873 Napisano: 24.06.2020 23:33:45 w Wkurza mnie...
delfinka101 - może spróbuj zadzwonić do swojego oddziału Fedex? i złóż skargę na kuriera, że czekasz na przesyłkę a przez niego będzie odesłana do nadawcy. 
Możesz też spróbować na infolinii i tam też złożyć skargę. Albo na fb emotka  

Co prawda nie z fedexem, ale z dhl miałam sprawę, że kurier wydał mi 50 zł za mało. Byłam w oddziale, ale nic nie załatwiłam, "bo wirus". Zadzwoniłam na infolinię i zapytałam, co w tej sprawie zrobić. Myślałam, że się nie uda, bo minęły 2 dni (pierwszego dnia nie dodzwoniłam się na infolinię). Facet na infolinii przyjął zgłoszenie, skontaktował się z oddziałem, kurier później przyjechał i oddał kasę. Nie było problemu, bo faktycznie zostało mu to 50 zł, jak zdawał kasę. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6711528 Napisano: 23.06.2020 18:27:09 w SZUKAM....
visserarthur tu akurat gratis nie jest, bo trzeba najpierw kupić dużo produktów. Gratis jest wtedy, kiedy coś się kupuje tak czy siak, np jedno opakowanie, a coś innego jest za darmo Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6711524 Napisano: 23.06.2020 18:05:39 w SZUKAM....
29renata napisał(a):

ziolko napisał(a):

antylopia napisał(a):

czy Regina informuje o prawidłowości zgłoszenia czy od razu wysyła ręczniki?

co to za konkurs z Reginą?

https://www.regin...cja-papierrumiankowy

Dziękuję. W bazie nie widziałam (albo nie ma, albo źle widzę) Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6711488 Napisano: 23.06.2020 16:29:42 w SZUKAM....
antylopia napisał(a):

czy Regina informuje o prawidłowości zgłoszenia czy od razu wysyła ręczniki?

co to za konkurs z Reginą? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6710716 Napisano: 19.06.2020 15:29:21 w PLAGIATY
@noska81 - usunęła emotka  na złodzieju czapka gore... 
Dodam, że nawet jej zdjęcie profilowe jest plagiatem. 
Tak samo jak usunęła lub zawiesiła konto

Czyli musi być na tym forum...  Wyświetl w wątku >>