Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10245
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zhttps://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2281660045205045&id=117020318335706 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlaczego tak uważam? bo nawet nie usunął odnośnika ze składników
Dodał tylko nazwy produktów, czyli w tym przypadku "Kieleckiego".
Zmienił tylko czas smażenia mięsa. Zdjęcie dał swoje, bo oryginalne mają znaki wodne.
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kilka lat temu jednej dziewczynie odebrano główną nagrodę (wyjazd do Włoch) za plagiat przepisu Karola Okrasy. Słowo w słowo. Tylko zamieniła kolejnością akapity.
Dziewczyna strzeliła focha i powiedziała, że nie musi jechać do Włoch, bo już kilka razy tam była Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekamy na zdjęcia Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pieczątkę i opis nie ma szans, zawsze wydziwiają, po co mi to, na co itp Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sama rozstałam się z chłopakiem po 4 latach, chociaż w moim przypadku ostatni rok to był mocno "lajtowy" i to ja doszłam do wniosku, że nie ma sensu ciągnąć tego wszystkiego dalej. I cieszę się, że to zrobiłam, bo obecnie nie miałabym lekko...
Pamiętam, że po rozstaniu słuchałam piosenki "Znowu w życiu mi nie wyszło" : uroniłam parę łez, powkurzałam się, rzuciłam trochę "mięsem", ale o dziwo - pomogło
Też żałowałam zmarnowanych lat, ale z perspektywy czasu widzę, że coś nie dzieje się bez przyczyny. Obojętnie, czy dobre, czy złe. Zdobywa się doświadczenia, dobre i złe. I wtedy do nowego związku można wejść bogatszym o te doświadczenia - czyli co robić, albo czego nie robić, żeby było dobrze.
Po rozstaniu byłam sama 2 lata. I później poznałam mojego męża z którym w tym roku będziemy obchodzić 11 rocznicę ślubu Gdybym nie była z eksem, to prawdopodobnie nie poznałabym mojego męża bo jak później rozmawialiśmy na temat czasów, kiedy byliśmy solo, to okazało się, że się mijaliśmy w związkach. Jak on był wolny, to ja nie i odwrotnie. Musiał wyjechać do Warszawy (250 km ode mnie), żebyśmy się poznali
Fakt... bywa, że coś mi się przypomni w związku z "eksem", czasami coś śmiesznego, czasami wręcz przeciwnie.
Pamiątki wszystkie mu oddałam, łącznie z pierścionkiem "rodowym", czyli po jego mamie Miałam czyste sumienie, że nie miał podstaw do tego, żeby oskarżać mnie, że byłam z nim dla pieniędzy (dodam, że wtedy to był student na utrzymaniu rodziców).
Było.. minęło...
Szkoda lat, ale ważne to, co będzie. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za to wczoraj poleciałam specjalnie do hebe po nivea. I co?? Zapomniałam wysłać smsa przypomniało mi się rano...
Dobrze, że akurat te produkty używam. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zmarł jeden z prowadzących - Grant Imahara
Więcej: https://www.radio...-mitow-mial-49-lat : Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możesz też spróbować na infolinii i tam też złożyć skargę. Albo na fb
Co prawda nie z fedexem, ale z dhl miałam sprawę, że kurier wydał mi 50 zł za mało. Byłam w oddziale, ale nic nie załatwiłam, "bo wirus". Zadzwoniłam na infolinię i zapytałam, co w tej sprawie zrobić. Myślałam, że się nie uda, bo minęły 2 dni (pierwszego dnia nie dodzwoniłam się na infolinię). Facet na infolinii przyjął zgłoszenie, skontaktował się z oddziałem, kurier później przyjechał i oddał kasę. Nie było problemu, bo faktycznie zostało mu to 50 zł, jak zdawał kasę. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dodam, że nawet jej zdjęcie profilowe jest plagiatem.
Tak samo jak usunęła lub zawiesiła konto
Czyli musi być na tym forum... Wyświetl w wątku >>