Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10263
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaś wkurza mnie to, że najwięcej do powiedzenia na temat nauczycieli i ich pracy mają ci, co ledwo skończyli szkołę. Ostatnio czytałam komentarz jakiegoś faceta, że "on też by chciał popracować sobie tak, jak nauczyciele - godzinę przed komputerem i wolne na cały dzień"...
Moja kuzynka zawsze uważała, że nauczyciele wcale się nie przepracowują i nie wierzyła w to, co mówiła moja mama. Zmieniła zdanie dopiero wtedy, jak jej córka została nauczycielką i teraz widzi, ile "wolnego" czasu mają nauczyciele, szczególnie podczas nauki zdalnej. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie najpierw było tak, że to pacjenci dzwonili, czasami musiałam dzwonić po kilka razy, bo albo telefon zajęty, albo "abonent nieczynny". Ostatnio lekarz dzwonił. Poradę miałam zapisaną na 9:20, zadzwonił o 9:45. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdzie sens, gdzie logika??? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na szybko szukają kogoś. Mam tylko nadzieję, że nie będzie to Biedronka ani Dino, bo tego w mieście pełno. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Np u tego pana - jest bardzo polecany przez torciary
https://www.faceb...tyoplatkowpawelkon Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PRZYPOMINAM, ŻE W TYM TEMACIE N I E M A DYSKUSJI!!!
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie ta komercja. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I zawsze kupuj o 2-3 zł więcej, niż wykazują ceny na półkach, bo jak będzie jakaś akcja rabatowa, to Ci braknie przysłowiowego grosza do wymaganej kwoty zakupu.
Kupiłaś akurat za 8,59 czy była jakaś obniżka w sklepie? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś policzyłam ilość cukru w torcie, jaki był w programie "Bake off - ale ciacho". Do tynków, kremów w środku i ciasta poszło ponad 2,5 KG (!!!) cukru! nie licząc tej w czekoladzie - tort bakeoff
Szklanka cukru pudru - 120 g.
Najwięcej oczywiście do tynku.
Np przepis na ten biszkopt ma aż 3 szklanki cukru! i tylko 3,5 szklanki mąki https://akademiatortu.pl/przepisy/idealny-biszkopt-czekoladowy/ Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zupełnie inny krem wyjdzie ze śmietanką 30 a inny z 36%.
Nawet różne partie tej samej 30% mogą dać różny efekt końcowy.
Co do cukru - każdy słodzi wg własnego gustu
Zawsze daję mniej cukru, niż jest w przepisach, bo dla mnie jest za słodko. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko nie wkładaj do zamrażalnika bo jak zapomnisz, to też nie ubijesz. Mówię z własnego doświadczenia Wyświetl w wątku >>