Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6753364 Napisano: 18.12.2020 14:52:36 w Wkurza mnie...
asper01 napisał(a):

ziolko napisał(a):

asper01 - błagam Cię... zmień avatar, bo jak go widzę, to za każdym razem się wzdrygam a śniadanie podchodzi mi do gardła   emotka emotka
Zgadzam się z Tobą w kwestii niechlujstwa językowego, ale skoro sam mówisz, że jak cię WIDZĄ... to ja Cię widzę jako strasznego osobnika 

Już chyba kiedyś pisałaś, że to Cię WKURZA emotka  

No właśnie emotka
I zero efektów... emotka emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6753360 Napisano: 18.12.2020 14:44:01 w Wkurza mnie...
asper01 - błagam Cię... zmień avatar, bo jak go widzę, to za każdym razem się wzdrygam a śniadanie podchodzi mi do gardła  emotka emotka
Zgadzam się z Tobą w kwestii niechlujstwa językowego, ale skoro sam mówisz, że jak cię WIDZĄ... to ja Cię widzę jako strasznego osobnika  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6753358 Napisano: 18.12.2020 14:30:19 w Kupię...
FBanna2 napisał(a):

Kupię CZUJNIK CZADU

W Leroy Merlin jest teraz promocja na czujnik KID5DCO - 97 zł zamiast 115 zł
Jula - czujnik Hard Head - 59,99 zamiast 89,99  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6753141 Napisano: 17.12.2020 17:32:43 w Wygraj mi / Wygram za...
64floow napisał(a):

Potrzebna pomoc w wygraniu bluzy Lecha za kody. Priv

Tak z ciekawości... jaki nick masz normalnie na forum? emotka   Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

ziolko

#6752128 Napisano: 14.12.2020 18:41:39 w Paragony na trwające konkursy
Kupię 2 lub 3 paragony na ten konkurs - margaryna kasia https://www.e-kon...ci.html#.X9ejJ9hKiUk
Proszę o oferty na pw emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6750978 Napisano: 09.12.2020 17:55:49 w Kalendarze adwentowe 2020
zdolnabestia napisał(a):

Jak Wam idzie w kalendarzach? Wygraliście coś? Gracie w ogóle w któreś? Ja właściwie tylko Sandberg, bo szybko. Szkoda, że nie ma w tym roku Gannet, ci to chociaż sypali dużą ilością nagród każdego dnia.

słabooo... nic. 
Kiedyś były ciekawsze nagrody i więcej. Teraz właściwie same drobne rzeczy.  Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6750586 Napisano: 08.12.2020 13:29:39 w Wkurza mnie...
jagodowa - trzymaj się... może to nie będzie jakieś specjalne pocieszenie, ale wszystko mija, nawet najdłuższa żmija. 
Więc może i czas niepowodzeń jest przytłaczający rozmiarami i rozwlekłością w czasie, ale w końcu się skończy. 
Chociaż, jakby było wiadomo, że np w styczniu 2021 będzie koniec problemów, to człowiek inaczej by podchodził do tego wszystkiego. Zacisnąłby zęby, zebrał siły i wytrzymał, a tak? ciągnie się i ciągnie... 
Echh... dasz radę. Twoja rodzina też. 
Jak i wszyscy, którzy mają teraz źle - obojętnie, czy zawodowo, czy zdrowotnie..  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6750584 Napisano: 08.12.2020 13:23:41 w Wkurza mnie...
@gnieszk@ napisał(a):

Za Twoje komentarze do opisu konkursów należą Ci się podziękowania emotka . W moim przypadku przeglądanie bazy wygląda ostatnio tak: opis konkursu, hmm... no tak, zobaczmy co tam Kumulacja w komentarzu dopisała/sprostowała/uzupełniła/zdementowała/.  emotka

Gdyby ludzie porządnie dodawali konkursy, z właściwym opisem, organizatorem itp, to by było o połowę mniej roboty. A tak część ludzi dodaje na "odwal się", byleby dodać i mieć to z głowy.
Moja uwaga jest ogólna - kto tak dodaje, to i tak wie emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6742399 Napisano: 07.11.2020 19:08:05 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

emotka  potrzebuję kupić dobrej jakości ręczniki kąpielowe, możecie polecić mi gdzie w necie kupię fajny towar? Myślałam o Lidlu, bo podobno dobre ale nie mam pewności. Z góry dziękuję emotka  

W Rossmann są ręczniki firmy Zwoltex. Bardzo dobre jakościowo  emotka

Są nie tylko w Rossmannie. Popieram - Zwoltex to dobra firma. Ale jak każde ręczniki wymagają kilkukrotnego wyprania w wysokiej temperaturze (60 stopni), żeby dobrze wchłaniały wodę. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6741659 Napisano: 04.11.2020 11:11:44 w PLAGIATY
@konkursowyninja idź dalej brać te swoje tabletki szczęścia. emotka
NIE POZDRAWIAM. emotka

Swoją drogą ciekawe, kto z twoich wazeliniarzy jest na forum, że tak szybko zareagowałeś.  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6741420 Napisano: 03.11.2020 11:57:44 w PLAGIATY
@konkursowyninja nie czekaj na konkurs kulinarny, tylko zrób to TERAZ. Ale oczywiście, nie masz cywilnej odwagi i cojones, żeby to zrobić. 
Bo jak zrobisz, to wyjdzie szydło z worka, że to pic na wodę i fotomontaż. A kotlety są tylko i wyłącznie do wyrzucenia.
Wszyscy zainteresowani dokładnie porównali składniki twoje i przepisu, z którego żeś wszystko zerżnął. Łącznie z hiperłączem do pesto pietruszkowego. 
Więc nie wpieraj, że masz czyste sumienie. 
A te osoby, co przyznały ci nagrodę, to chyba miały klapki na oczach i zero sumienia, że nagrodzili złodzieja.  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6741168 Napisano: 02.11.2020 13:26:35 w PLAGIATY
@konkursowyninja - jeśli tak się zarzekasz, że twój przepis był oryginalny (a wszyscy wiedzą, że NIE BYŁ), to zrób te hamburgery. I KONIECZNIE przygotuj je tak, jak napisałeś. Czyli smaż mięso przez tyle minut, później dodaj surowe jajko do usmażonego mięsa i uformuj kotlety. 

Z niecierpliwością czekam na relację fotograficzną, a nawet filmik przedstawiający proces smażenia oraz jedzenia. 

edit... i NIE polubiaj moich wpisów. Bo nie jestem w twojej grupie wazeliniarzy.  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6740965 Napisano: 01.11.2020 14:28:06 w PLAGIATY
rozczochrana-bobrzyca napisał(a):

Wow, dobrze, że tu weszłam bo przed chwilą widziałam właśnie post tego ninji na fejsie i nawet pozazdrościłam twórczości i zmysłu pisarskiego, że  wygrał główną nagrodę. W komentarzach same gratulacje, a tu jednak prawda jest inna. świetnie.

Same gratulacje, bo ma swoich wazeliniarzy. A druga sprawa, że usuwa niewygodne komentarze.  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6740964 Napisano: 01.11.2020 14:27:04 w PLAGIATY
"Pomimo kilku początkowych niepowodzeń trafiłem w końcu na konkurs kulinarny z okazji Jubileuszu 100 leci-a powstania przedsiębiorstwa "Społem". Usiadłem przed laptopem, sprawdziłem inne zgłoszenia konkursowe, przestudiowałem historię marki i przygotowałem zadanie konkursowe, w którym opisałem początki jej powstania. Opisałem czas powstania poszczególnych produktów i ich walory oraz dodałem przepis na danie z ich wykorzystaniem. Jak później się okazało "pykło" - komisja konkursowa wybrała moje zgłoszenie jako zwycięskie "

Skoro musiał studiować historię marki, to widać, że normalnie nie używa ich produktów emotka  emotka  
emotka  
Każdy, kto widział jego zgłoszenie wie, że to bezczelny plagiat. A za to, że organizator jednak wybrał plagiat, to marka Kielecki jest u mnie skreślona. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6740784 Napisano: 31.10.2020 13:47:20 w Żegnamy zmarłych
SEAN CONNERY, jeden z lepszych Bondów. I nie tylko... 

emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6740629 Napisano: 30.10.2020 17:15:59 w WC - rozmowy o wszystkim
agusiac87 napisał(a):

Czy ktoś ma sprawdzony przepis na jakieś zdrowe ciasteczka z dynia ( A dokładnie z pure z dyni ) ?

Co prawda sama ich nie robiłam, ale wyglądają apetycznie emotka   poczytaj wcześniej komentarze pod przepisem
https://www.mojew...iowe-ciastka-owsiane
A tu inne
https://www.jadlo...-ciasteczka-owsiane/ Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

ziolko

#6739288 Napisano: 26.10.2020 19:06:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
Toster z Nutelli - jednym zgłoszeniem emotka
Z ostatniego etapu.  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6738700 Napisano: 23.10.2020 18:24:51 w Paragony na trwające konkursy
aguagu napisał(a):

Szukam osoby, która zrobi mi dzisiaj zakupy w Carrefour. emotka

Jeśli napiszesz do 19, to mogę Ci zrobić zakupy  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6738579 Napisano: 23.10.2020 12:32:43 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

emotka Kupiłem w sklepie czekolady z seriii Wawel Premium bo tylko takie były w sklepie, chce wysyłać zgłoszenie i co się okazuje... to wedel premium. 10 zł do kosza emotka  

Ale chociaż będziesz miał czekoladę na pocieszenie emotka  
Możesz zrobić brownie emotka  i humor będzie lepszy  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6738419 Napisano: 22.10.2020 18:34:41 w Wkurza mnie...
gieniaaa napisał(a):

Wkurza mnie że wołają o Pesel  i numer i serie dowodu w Potrójnym wykrywaniu z Develey. Myślę do nich napisać przecież to nie jest wygrana główna tylko 50zl w bonie  emotka

No to pisz. Że nagroda poniżej 760 zł i nie mają prawa żądać takich danych, szczególnie, że to oni mają się rozliczyć z US, a nie Ty. Wyświetl w wątku >>
1 melissa 0