Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6761067 Napisano: 26.01.2021 14:58:21 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kumulacja napisał(a):

ziolko napisał(a):

Czy dostaliście już kawy z konkursu w Intermarche?

Czy z tego konkursu?
https://mocnagrodnaswieta.pl/
Jeśli z tego, to kawy już dawno są w domu.

Z tego. Jak to "dawno"?  emotka
Ja jeszcze nic nie dostałam.
Kiedy dotarły?

edit.. już zadzwoniłam do agencji i pani ma wyjaśnić sprawę Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6761065 Napisano: 26.01.2021 14:53:47 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy dostaliście już kawy z konkursu w Intermarche? Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6761064 Napisano: 26.01.2021 14:50:30 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

kejm napisał(a):

Szukam odpowiedzi na pytanie czy ozdrowieńcy są bezpieczni dla osób które nie chorowały? Czy mogą przenosić wirusa, sami będąc chronieni?

Znam osobę, która TRZECI raz jest już chora na koronę (każdy kolejne zachorowanie jest coraz gorsze), więc nie wiem czy są aż tak "chronieni". 

Jak to trzeci?  emotka  co ile czasu jest chora? i jakie ma objawy za każdym razem? Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6760521 Napisano: 23.01.2021 15:15:35 w Wkurza mnie...
I ja dołączam do grona sprzedających na olx, którzy dostali "bardzo atrakcyjną" ofertę wysyłki gratis...
Mam coś wystawione za 100 zł, a przesyłka 20 zł (idę komuś na rękę, bo ogólnie mam odbiór osobisty). I jeszcze mam ponosić koszty wysyłki... 
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6759881 Napisano: 20.01.2021 16:49:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nawet mi nie mówcie o tych laurkach i świecidełkach, bo mnie szlag trafia emotka
Kilka lat temu była loteria w którymś centrum handlowym (kojarzy mi się, że w Poznaniu, ale nie jestem pewna).
Trzeba było zrobić zakupy za określoną kwotę i kupon z przypiętym paragonem wrzucić do urny konkursowej.
Osoba obecna na losowaniu opowiadała, że w urny wyciągnęli nawet muffinki!! 
Nie pamiętam, czy autor od muffinek coś wygrał, czy nie.

Ale za to był kiedyś konkurs w którejś sieci kin, trzeba było wypełnić kupon. I co? Auto wygrała osoba od prac grająco-świecących emotka
Akurat miałam fazę wkurzania się na organizatorów, że nie przestrzegają własnych regulaminów i zadzwoniłam do nich, grzecznie zapytałam, dlaczego nagradzają zgłoszenie, które jest niezgodne z regulaminem.
Oni na to, że "ujęło ich kreatywne podejście do tematu i że praca wyróżniała się wśród kuponów".
No tak.. o to chodziło tej osobie (i innym cwaniakom). I kolejne auto do kolekcji było.  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6759352 Napisano: 18.01.2021 17:49:10 w WC - rozmowy o wszystkim
kuleczkar napisał(a):

Uważajcie na oszustów na olx! Jeśli macie opcje przesyłki i kupujący przez WhatsAppa (!lub też zwykły SMS) twierdzi, że wpłacił za coś pieniądze- nie klikajcie w podany przez niego link! Nie tak to działa, a że przesyłki, to w miarę  nowość na olx, wiele osób może się nabrać w pierwszym odruchu!!! Dzisiejsza próba oszustwa z nr
+48 515 361 568

Tu jest dużo osób piszących o tym sposobie oszustwa https://www.faceb...oups/129637791061658
Warto wejść do tej grupy, poczytać o tym a nawet poszukać osób, które tak oszukują. Wszystko jest opisane. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6758947 Napisano: 16.01.2021 20:56:38 w WC - rozmowy o wszystkim
shy123 też ostatnio kupiłam galaretkę truskawkową gellwe i też w opisie mam del. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6758729 Napisano: 15.01.2021 14:19:31 w Wkurza mnie...
psotka napisał(a):

Wkurza mnie pewien profil ktory 6 grudnia i po nowym roku organizowal konkursy. Zero informacji o wygranych. Nie jest to firma krzak co gorsza. Wczesniejsze konkursy ktore organizowali byly roztrzygniete bo wpisywali komentarz: podaj dane do wysylki. Po co organizowac cos czego nie potrafia rozegrac do konca...

Mają dane kontaktowe albo adresowe? czy tylko nazwę profilu?
Kiedy profil został założony? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6758244 Napisano: 13.01.2021 19:04:08 w Mam problem...
@Szanetka - nie wiem. Wiem tyle, co ludzie pisali wyżej. Unikam wszelkich podejrzanych transakcji. 
Jak chcesz, to poczytaj w necie. 
Może to? https://zakiewicz...eciwko-dokumentom/ 
https://forumpraw...ianie-paragonow.html Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6758204 Napisano: 13.01.2021 16:33:01 w Mam problem...
@Szanetka ojj... to było wiele lat temu... Nie pamiętam, czy chodziło o to, że ktoś mi sprzedał paragon, który już sam zgłosił, czy faktycznie podrobiony. 
Nagrodą był bon na 100 zł chyba. 
Z tego, co pamiętam, organizator chciał, żebym przysłała oryginalny paragon, bo mieli już zgłoszenie z tym numerem albo powzięli jakieś podejrzenie, co do oryginalności. 
W każdym razie dysponowałam tylko skanem (zdjęciem), więc nagroda przepadła. Strata niezbyt duża, ale nauczkę mam do tej pory. 

Poza tym wtedy były inne przepisy, jeśli chodzi o podrabianie paragonów i konsekwencje. Więc na szczęście dla mnie - upiekło mi się. Teraz pewno nie byłoby tak łatwo Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6758181 Napisano: 13.01.2021 15:26:05 w Mam problem...
Szanetka napisał(a):

Odkupiłam i niestety wysłałam paragon jak się okazało najprawdopodobniej podrobiony... Jakie konsekwencje może wyciągnąć organizator w tej kwestii. Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją ? 

Zgadzam się z przedmówcami - przede wszystkim ujawnić nicka tej osoby, żeby inni nie zostali oszukani Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6758115 Napisano: 13.01.2021 13:17:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Smolar dalej mnie nie lubi.. już 8 lat emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6758113 Napisano: 13.01.2021 13:16:16 w Smolar
anialistopad napisał(a):

Bricomarche nic nie trafiłam na 4 paragony

Ja też nie... chociaż miałam mniej paragonów emotka  
Na jakie kwoty paragony? czyli ile szans łącznie?  Wyświetl w wątku >>
1 harnas 0

ziolko

#6758111 Napisano: 13.01.2021 13:13:34 w Wkurza mnie...
I ZNOWU nic nie wygrałam u Smolara... nawet odkurzacza... emotka emotka
Kiedy ten pech u nich mi się odmieni???  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6757979 Napisano: 12.01.2021 23:31:53 w WC - rozmowy o wszystkim
bezaczek7 robiłaś ostatnio wyniki krwi? Typu morfologia, żelazo, ferrytyna, hormony tarczycy?
Pytam o to, bo poziom żelaza i tarczyca mają wpływ na włosy. Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

ziolko

#6757899 Napisano: 12.01.2021 17:18:28 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że ludzie w grupach o oszustach na fb opisują swoje "przygody" i ostrzegają innych, a część ludzi wyśmiewa się z poszkodowanych, zamiast im pomóc i podpowiedzieć, jak można odzyskać pieniądze albo zgłosić sprawę na policję...
Albo jak są opisywane osoby, co zostały oszukane metodą na wnuczka czy na policjanta. 
Rozumiem, że czasami człowiek może się zagapić i coś kliknąć (to jednak nie tłumaczy ślepego wpłacania pieniędzy komuś, kto ma ewidentnie lewe konto na fb), ale wyśmiewanie się z poszkodowanych? Albo jeśli dodatkowo są to starsze osoby i straciły oszczędności życia?
Gdzie ci szydercy mają sumienie, że się śmieją i kpią z poszkodowanych? 
To jest bardzo wkurzające.  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6757640 Napisano: 12.01.2021 09:08:39 w WC - rozmowy o wszystkim
ORANGE ma awarię systemu i nie można sprawdzić środków na koncie a po zalogowaniu na konto również nie można niczego zrobić, bo wyskakuje błąd 404.
Jeśli ktoś  chce doładować konto, to mogą być opóźnienia z dodaniem kwoty do konta.
Wiem to z infolinii, bo dzwoniłam przed chwilą.
Pracują nad usunięciem awarii, ale to może potrwać kilka godzin. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6757139 Napisano: 09.01.2021 01:26:04 w Smolar
Czy były już wyniki z loterii Bricomarche?
Dotyczy odkurzaczy. Po 3 na sklep.
Jakoś nie widzę nigdzie info na ten temat, a mieli losować dzień wcześniej, niż główne.
Jak sprawdzam swoje zgłoszenie na stronie, to mam komunikat 
"Twoje zgłoszenie zostało poprawnie przyjęte przez system"emotka
Ktoś coś wie na ten temat?
Dodam, że rzadko gram w tej agencji, bo chyba trafiłam u nich na czarną listę (albo nie lubią moich zgłoszeń, bo ostatnia wygrana jest sprzed wielu lat...) i nie wiem, jaki powinien być komunikat, jak się wygrało. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6757060 Napisano: 08.01.2021 18:05:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
bibeck napisał(a):

Pojawiły się wyniki do konkursu Loteria urodzinowa 2020! Bricomarche

Wyniki dostępne tutaj: https://www.youtu.../watch?v=mkQLJtVEcKk

Jeśli komuś nie chce się oglądać całości, to wklejam zrzut ekranu
Wyświetl w wątku >>
1 bajm 0

ziolko

#6756644 Napisano: 07.01.2021 11:37:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
I u mnie kawy z itm
Wysłane 1 zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>