Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10245
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jeszcze nic nie dostałam.
Kiedy dotarły?
edit.. już zadzwoniłam do agencji i pani ma wyjaśnić sprawę Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam coś wystawione za 100 zł, a przesyłka 20 zł (idę komuś na rękę, bo ogólnie mam odbiór osobisty). I jeszcze mam ponosić koszty wysyłki...
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kilka lat temu była loteria w którymś centrum handlowym (kojarzy mi się, że w Poznaniu, ale nie jestem pewna).
Trzeba było zrobić zakupy za określoną kwotę i kupon z przypiętym paragonem wrzucić do urny konkursowej.
Osoba obecna na losowaniu opowiadała, że w urny wyciągnęli nawet muffinki!!
Nie pamiętam, czy autor od muffinek coś wygrał, czy nie.
Ale za to był kiedyś konkurs w którejś sieci kin, trzeba było wypełnić kupon. I co? Auto wygrała osoba od prac grająco-świecących
Akurat miałam fazę wkurzania się na organizatorów, że nie przestrzegają własnych regulaminów i zadzwoniłam do nich, grzecznie zapytałam, dlaczego nagradzają zgłoszenie, które jest niezgodne z regulaminem.
Oni na to, że "ujęło ich kreatywne podejście do tematu i że praca wyróżniała się wśród kuponów".
No tak.. o to chodziło tej osobie (i innym cwaniakom). I kolejne auto do kolekcji było. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Warto wejść do tej grupy, poczytać o tym a nawet poszukać osób, które tak oszukują. Wszystko jest opisane. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedy profil został założony? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak chcesz, to poczytaj w necie.
Może to? https://zakiewicz...eciwko-dokumentom/
https://forumpraw...ianie-paragonow.html Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nagrodą był bon na 100 zł chyba.
Z tego, co pamiętam, organizator chciał, żebym przysłała oryginalny paragon, bo mieli już zgłoszenie z tym numerem albo powzięli jakieś podejrzenie, co do oryginalności.
W każdym razie dysponowałam tylko skanem (zdjęciem), więc nagroda przepadła. Strata niezbyt duża, ale nauczkę mam do tej pory.
Poza tym wtedy były inne przepisy, jeśli chodzi o podrabianie paragonów i konsekwencje. Więc na szczęście dla mnie - upiekło mi się. Teraz pewno nie byłoby tak łatwo Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na jakie kwoty paragony? czyli ile szans łącznie? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedy ten pech u nich mi się odmieni??? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pytam o to, bo poziom żelaza i tarczyca mają wpływ na włosy. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo jak są opisywane osoby, co zostały oszukane metodą na wnuczka czy na policjanta.
Rozumiem, że czasami człowiek może się zagapić i coś kliknąć (to jednak nie tłumaczy ślepego wpłacania pieniędzy komuś, kto ma ewidentnie lewe konto na fb), ale wyśmiewanie się z poszkodowanych? Albo jeśli dodatkowo są to starsze osoby i straciły oszczędności życia?
Gdzie ci szydercy mają sumienie, że się śmieją i kpią z poszkodowanych?
To jest bardzo wkurzające. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli ktoś chce doładować konto, to mogą być opóźnienia z dodaniem kwoty do konta.
Wiem to z infolinii, bo dzwoniłam przed chwilą.
Pracują nad usunięciem awarii, ale to może potrwać kilka godzin. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dotyczy odkurzaczy. Po 3 na sklep.
Jakoś nie widzę nigdzie info na ten temat, a mieli losować dzień wcześniej, niż główne.
Jak sprawdzam swoje zgłoszenie na stronie, to mam komunikat
"Twoje zgłoszenie zostało poprawnie przyjęte przez system"
Ktoś coś wie na ten temat?
Dodam, że rzadko gram w tej agencji, bo chyba trafiłam u nich na czarną listę (albo nie lubią moich zgłoszeń, bo ostatnia wygrana jest sprzed wielu lat...) i nie wiem, jaki powinien być komunikat, jak się wygrało. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane