Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10263
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słowa konkurs użyłam jako ogólnie stosowanego pojęcia.
@superloser - bo ja wiem, czy mniejsza konkurencja w losowaniu?
Chyba, ze zgłaszasz setki paragonów
Ale tak czy siak, w jednej i drugiej opcji i tak przy tej ilości zgłoszeń masz większą szansę Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poproszę o odpowiedzi i dlaczego takie, a nie inne rozwiązanie??
Mnie wkurzają konkursy na bramki, szczególnie, jeśli jest tylko jedna nagroda dziennie. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też je "luuubię" Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Można też rozwinąć informacje w mailu, jak źródło wiadomości i sprawdzić, czy faktycznie adres widoczny pokrywa się z adresem ukrytym. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może to kwestia tego, że mam dość mocne hasło.
Poza tym wyciekły dane dość dużej ilości osób, które mają opis "szlachta nie pracuje" a wątpię, żeby ta "szlachta" miała super mocne hasła Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprawdziłam część swoich kontaktów i kilka osób pojawiło się na czerwono, to im napisałam, żeby zmienili hasło do fb.
Poza tym przeczytaj artykuł i komentarze na fb Bo jest część osób, które nie mają wpisanego nr tel. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W linku poniżej jest informacja, jak sprawdzić, czy nasze konto jest bezpieczne.
Jeśli okaże się, że nie, to trzeba natychmiast zmienić hasło do konta na fb, żeby nie zostało przejęte.
https://www.faceb...ts/10157804432566821
Jeśli możecie, to sprawdźcie numery telefonów rodziny i znajomych i w razie czego ostrzeżcie ich. Bo niestety nie każdy czyta takie informacje i wie o zagrożeniu. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powiedz, ile paragonów zgłosiłeś Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oby się nie przydał... w sensie choroby.
Możesz sobie mierzyć poziom saturacji i zapisywać, żeby wiedzieć, ile u Ciebie jest optymalnie. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może dlatego, że mierzone na różnych palcach (jednocześnie).
Brałabym go.
W aptekach stacjonarnych też są, tylko droższe.. wiadomo
Płaciłam za niego 79 zł. Ale chciałam kupić od razu, a nie czekać na przesyłkę. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale przyznam, że moją nieufność wzbudzają takie aukcje czy oferty sprzedaży, gdzie nie ma podanej jakiejś firmy, tylko jest masa certyfikatów w obcym języku. Niby dla uwiarygodnienia, ale im bardziej się starają, tym bardziej jestem podejrzliwa.
Tu masz tańszy ten, który kupiłam teściom https://apteka-pr...tm_medium=referral Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnio teściom kupiłam taki (w aptece stacjonarnej) https://apteczka2...palcowy,id23353.html
Wyniki porównywalne, mierzyłam na dwóch palcach jednocześnie
Może była chwilowo różnica 1-2% w saturacji, mimo, że to były palce z jednej ręki. Ale ogólnie bardzo podobnie. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem, że ten wirus jest straszny, sama przez niego przeszłam, ale teraz mam przez niego dodatkowe komplikacje... Pulsoksymetr mam, kupiłam rodzicom i teściom.
Jak czytam komentarze ludzi, ze to ściema, że nic nie ma, to szlag mnie trafia Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.dobre...ile,News,114020.html Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://niebezpie...KgsoSUVW8RTa0KDmXQvs Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wystarczy, że ciocia będzie miała screena na stałe gdzieś w telefonie.
Inna opcja - zarejestrować konto w aplikacji na nią i będą promocje dla seniorów Wyświetl w wątku >>