Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6782673 Napisano: 20.05.2021 16:28:16 w Wkurza mnie...
@superloser - w tym przypadku masz rację - to są dwa różne konta tej samej osoby. 
IP jest to samo. 

Wkurza mnie zakładanie nowych kont na forum tylko po to, żeby coś wysępić pod nowym nickiem emotka  albo wykłócać się o coś. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6782670 Napisano: 20.05.2021 16:20:19 w Visa Konkursy
A ja nawet tego spamu nie dostałam...

Czy dobrze myślę, że wystarczy zarejestrować kartę i później każda płatność kartą bierze udział w losowaniu? Czy trzeba wklepywać każdą transakcję?
Lata temu trzeba było rejestrować potwierdzenia płatności...  Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

ziolko

#6781128 Napisano: 13.05.2021 15:25:05 w Wkurza mnie...
FBbeata7 napisał(a):

wraithbeauty napisał(a):

A ja wchodzę na maila a tam mail od VISA a w nim!!!!! Informacja ze 2 losowania za nami xd po co mi to wysyłają myślałem ze coś wygrałem 

Też mnie wkurzają takie informacje. Nie lubię nawet jak piszą,że konkurs rozstrzygnięty , ale nic nie wygrałam. Dobra, poinformujcie mnie jak wygrałam, ale jak nie, to po co te maile słać i skrzynkę zaśmiecać.

Zaśmiecanie skrzynki to jedno, ale z drugiej strony - muszą poświęcić czas na taką wysyłkę maili.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6780474 Napisano: 11.05.2021 13:47:48 w Wkurza mnie...
olunka - no to współczuję Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6780468 Napisano: 11.05.2021 13:32:56 w Wkurza mnie...
joan - my tak mamy ze spektaklem "Dziwna para". 
Bilety kupione w styczniu 2020. Spektakl miał być chyba w czerwcu. Przełożony na październik, później na styczeń, na kwiecień i obecnie jest 24 maja. Ciekawi mnie, jak to będzie rozwiązane, bo wg obostrzeń powinno być 50% zajętych miejsc, a wtedy były wykupione wszystkie bilety. 
Niby możemy wystąpić o zwrot kasy, ale nie chcemy, bo z niecierpliwością czekamy na zobaczenie na żywo naszych ulubionych aktorów emotka  Szczególnie, że mam zaproszenie za kulisy od Pana Barcisia emotka   Kiedyś napisałam do niego na fb. 
Ciekawe, czy się uda tam wejść...  Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

ziolko

#6780264 Napisano: 10.05.2021 17:53:51 w Wkurza mnie...
fineessa napisał(a):

Wkurza mnie ze ludzie na FB tam gdzie wyraźnie jest podane OPISZ wcibiaja swoje zdjęcia, laurki itp Uważam ze takie zgłoszenia powinny byc dyskwalifikowane.

Też mnie to wkurza... 
Zwierzęta, laurki, wielkie skaczące emotki, a najczęściej dzieci.  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6778967 Napisano: 04.05.2021 12:14:06 w WC - rozmowy o wszystkim
ciotkaklotka napisał(a):

hej
jest jakiś prawnik na forum?
mam problem z teściami którzy wyrzucają moje rzeczy i moich córek z grobu męża
nadmienię że jeszcze przed śmiercią męża oznajmili mi że niezgodzą się go pochować do ziemi i jak u Nas nie da się piwniczki załatwić to będą szukać na innych cmentarzach.

Może poszukaj bezpłatnych porad prawnych w swojej okolicy.
Zawsze są jakieś dyżury prawne normalnie, albo w lokalnej prasie. 
W każdym razie u mnie tak było, że w jeden dzień tygodnia można było dzwonić przez 2-3 godziny. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6778770 Napisano: 02.05.2021 13:15:21 w Żegnamy zmarłych
nelunia napisał(a):

Bronisław Cieślak emotka , dla mnie na zawsze porucznik Borewicz

I Malanowski... Wyświetl w wątku >>
[*] 2 nelunia, brucee

ziolko

#6778623 Napisano: 30.04.2021 23:12:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Piszemy maila, ze znow jacobs wylaczony?  emotka  na szczescie zostaly mi "tylko"dwa. Kilka zdazylam wklepac przed paroma minutami...

Jak to "znów"?? 
To włączyli go na jakiś czas?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6778618 Napisano: 30.04.2021 23:06:58 w Wkurza mnie...
estrelitta napisał(a):

First Line wyłączył już możliwość przyjmowania zgłoszeń do loterii Jacobs  emotka

No to piszemy reklamacje. 
Polecieli w kulki. 
Skoro loteria trwa do 30 kwietnia do 23:59:59, to ich zakichanym obowiązkiem jest przyjmowanie zgłoszeń do tej pory.
Zaraz do nich napiszę i Wam też radzę. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6778487 Napisano: 30.04.2021 12:12:02 w SZUKAM....
pati12b napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy ktoś miał kontakt z mariolakal po 18 kwietnia?

coś kojarzę, że miała być w szpitalu

Mariola jest w szpitalu, miała jeden zabieg i później będzie miała operację. 
Na forum wchodzi rzadko, tylko po to, żeby dać znać, jak się czuje (z reguły na pw) Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6778331 Napisano: 29.04.2021 15:13:40 w Wkurza mnie...
superloser - oooo.... muszę zapamiętać tekst z kamerami na osiedlu emotka  
Bo u mnie też są i w razie czego będę miała argument emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6778295 Napisano: 29.04.2021 13:39:10 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Pani z infolinii Douglasa która mi powiedziała,że kurier stwierdził,że odmówiłam przyjęcia zamówienia za które zapłaciłam przelewem.Serio kurier mnie zastał w domu ,chciał wręczyć paczkę a ja odpowiedziałam nie chcę jej daj ją do zwrotu.Bo ja sobie zamawiam ,płacę apotem mam focha  i wypędzam kuriera.Ręce opadają.I te rozmowy są nagrywa mam nadzieję,że ktoś z góry jej wysłucha,nie poniosło mnie za bardzo nie wyzywałam.Ale było  blisko..................

Może opiszesz to na profilu perfumerii? https://www.faceb...fumerieDouglasPolska
Albo na profilu firmy kurierskiej? Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

ziolko

#6778135 Napisano: 28.04.2021 17:50:03 w WC - rozmowy o wszystkim
@superloser - owszem, bo pamiętam swoje zdziwienie i zaskoczenie.
Pamiętam na przykład to, jak się czułam po swojej pierwszej spowiedzi...
Jak tata kupił szczeniaka i dał mi go w autobusie, żebym zaniosła do domu...
Jak chowałam się w nowych szafkach kuchennych, bo bawiłam się w dom.
Jak schowałam się pod stołem, bo przyszli kolędnicy, w tym diabeł z kłującym ogonem (dał mi ten ogon do złapania i cieszył się, że mnie zakłuło w rękę). 
Jak miałam 5 lat i uczyłam się jeździć na rowerze - wydawało mi się wtedy, że mam tyyyyle lat, bo tyle, co palców u jednej dłoni.
Jak miałam kilka miesięcy (chyba 7), to pamiętam, że obudziłam się w wózku, było ciemno... wózek stał przy drzwiach do pokoju i widziałam klucz w zamku. 

Pamięć jest wybiórcza i pamięta się różne rzeczy, ze względu na towarzyszące emocje (dobre i złe), na okoliczności itp.
Więc mam prośbę - nie dorabiaj sobie nie wiadomo czego do moich wypowiedzi. I nie wybieraj sobie kilku słów z całej wypowiedzi, tylko po to, żeby się ich uczepić i złośliwie komentować.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6778121 Napisano: 28.04.2021 16:53:10 w WC - rozmowy o wszystkim
@superloser - wiesz co? jestem genialna. Bo jak o tym pisałam, to obawiałam się, że tak to możesz odebrać emotka emotka  I tak się stało. Nieważna reszta mojego komentarza, bo i tak wysnułeś swój wniosek... emotka
A ja napisałam to jako ciekawostkę. I NIE odgrywam się na małym za jego dziadka. Sprawa jest zbyt skomplikowana, żeby to opisać w kilku zdaniach - a dłuższe wypowiedzi są nużące i nie każdego interesują. 
Zauważ, że dodałam, że często widywałam wujka, tylko nie wiedziałam o tym, że jest moim chrzestnym.
Zresztą mało dzieci pyta o takie rzeczy, a zaczynają się tym interesować z reguły w okolicach komunii, jak inne dzieciaki opowiadają, jakie to prezenty dostaną od swoich chrzestnych czy dziadków. 
To tak samo, jak opowiadanie o tym, co kto dostał pod choinkę czy na urodziny. 

Co do odwiedzania małego - z chęcią bym go odwiedziła, ale niestety wiąże się to z kontaktem z jego matką. Nasze kontakty opisałam wyżej.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6778116 Napisano: 28.04.2021 16:16:09 w WC - rozmowy o wszystkim
@nanajka81 - wzięli mnie z zaskoczenia emotka emotka
Poza tym głupie gadanie, że "dziecku się nie odmawia".

@superloser - może i tak... 
Wiesz, że dopiero krótko przed komunią dowiedziałam się, kto jest moim chrzestnym?? emotka  Zgadnij, kto nim był??? 
Otóż ojciec wspomnianego osobnika emotka emotka
Zawsze to był wujek, widywałam go często a później okazało się, że miał jeszcze jedną funkcję emotka  
Nie obsypywał mnie prezentami, po prostu przyjeżdżał do swoich teściów, czyli niedaleko mnie.  Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

ziolko

#6778103 Napisano: 28.04.2021 15:46:42 w WC - rozmowy o wszystkim
@superloser - ależ ja lubię mojego chrześniaka... On nie jest niczemu winien, że jego rodzice zachowują się tak, jak się zachowują. 
Tylko nie lubię być tam, gdzie mnie ktoś ewidentnie nie chce. A matka małego toleruje tylko swoją rodzinę i znajomych. Rodzinę męża stara się zrazić. I doskonale jej się to udaje... Mąż (chyba) nie ma nic przeciwko temu... 
Mam małemu wysyłać prezenty? Do tego sprowadza się chrzestna w obecnych czasach?
Wolałabym go zobaczyć, żeby widział, że ma chrzestną i ciocię. Ale jak pomyślę o tej gęstej atmosferze, to mi się odechciewa... 

Na weselu w ub roku z nikim nie rozmawiali (obojętnie, czy ze swoją rodziną - sztuk 4, czy rodziną panny młodej-ok 20 osób), jak chciałam zrobić im zdjęcie, to się odwróciła tyłem. Wyjątek - zdjęcia grupowe. Łaskawie pozowali do kilku. 
On był świadkiem młodego (to jego brat), ja robiłam zdjęcia (hobbystycznie, żeby młodzi mieli pamiątkę). Podczas jazdy samochodem czy podczas robienia zdjęć - nie odezwał się słowem do nikogo. 
I ja mam na siłę napraszać się, żeby łaskawie wpuścili mnie do domu?? I żeby patrzyli z dziwnym uśmieszkiem na prezenty, jakie daję małemu? Żebym chociaż znała powód, dla którego tak się zachowują, to co innego. 

Dodam, że może dzieciak nie wybierał chrzestnych, ale wybierali jego rodzice.
Skoro ja im nie pasowałam od początku, to po kiego grzyba mnie wybrali???
Nie napraszałam się, dla żartu zastanawiałam się z mężem, kogo wybiorą i siebie stawiałam na ostatnim miejscu. Po jej siostrze, przyjaciółce, jego jednej kuzynce i jeszcze jednej osobie. Wiesz, jakie było moje zaskoczenie, że jednak ich wybór padł na mnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6777921 Napisano: 27.04.2021 15:37:32 w WC - rozmowy o wszystkim
@nanajka81 szkoda, że rodzice mojego chrześniaka chyba mają inne podejście do sprawy... emotka
Nie dawałam bogatych prezentów, ale przemyślane. Na poprzednie urodziny wysłałam kartkę, to nawet nie podziękowali i nie dali znać, że doszła...
Kartkę wysłałam dlatego, że niespodziewanie nasze kontakty się rozluźniły, nie wiem z jakiego powodu. 
A chciałam dać sygnał, że pamiętam o urodzinach małego. 
Jak widać prezenty złe, kartka jeszcze gorsza... W tym roku nic nie wysłałam. 
Za 4 lata komunia. Pewno wtedy nasze kontakty się ocieplą... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6777504 Napisano: 25.04.2021 11:46:38 w WC - rozmowy o wszystkim
agakaz2 napisał(a):

patyk napisał(a):

Ostatnio fb pokazuje mi non stop te same posty sprzed tyg, a nowych postów mi nie pokazuje, albo tylko jakaś ich część. Coś można zmienić w ustawieniach? Mam wrażenie że same reklamy spersonalizowane, zaczyna mnie to irytować. Znacie się? Co mogę zrobić? Bo jak tak ma być normalnie to wolę się całkiem z tego wymiksować. 

tez tak mam powiadomienie niby sprzed 10 minut wchodzę a info jest sprzed 2 dni eh

Bo jest jakiś problem z fb Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6777304 Napisano: 23.04.2021 16:13:52 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

dominikolx napisał(a):

A mnie wkurza pogoda, gdzie te słoneczko i 20 stopni ciepła

spoko-bedzie emotka ale w lipcu emotka emotka

wg moich prywatnych prognoz lipiec będzie dość chłodny i deszczowy, z kilkoma dobrze ciepłymi dniami emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0