Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10245
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyjątkiem jest osoba prywatna. Ale jeśli to firma, to ma obowiązek. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.dzien...ory-jest-przeceniony
Jak coś, to możesz go zgłosić do Allegro.
Najpierw spróbuj normalnie do niego napisać i wklej ten link, co podałam wyżej.
A jeśli to nie zadziała, to go zgłoś do Allegro. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzę i szukam czegoś, po kilka razy wchodzę do danego pomieszczenia, szukam i szukam. I NIC.
Mąż siedzi na kanapie i patrzy na te moje wędrówki ludów...
Pyta się, czego szukam. Mówię mu, a on wstaje, idzie w jedno miejsce i znajduje to, czego szukałam przez kilkanaście minut
Albo coś robię na komputerze i program coś mi wariuje. Najpierw próbuję sama sobie poradzić, ale w końcu mówię mężowi, że mi coś nawala. On wstaje, podchodzi do mojego stanowiska i co? Program cudownie działa
Czasami to działa na zasadzie "a mam wstać?" I wtedy sama "groźba" wstania powoduje, że wszystko działa i się znajduje
Działa to w obie strony Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam niedoczynność Hashimoto i wiecznie mi gorąco. Szczególnie gorące mam dłonie i stopy.
Chociaż kiedyś, właśnie pod koniec szkoły średniej miałam odwrotnie...
Spałam we flanelowej piżamie, pod pierzyną (nie kołdrą), niedaleko grzejnika i nie było mi za ciepło
A później odwrotnie. Lekka kołdra plus uchylony lufcik, bo wiecznie było mi duszno.
androm Oj.. wpływa... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A teraz??? Jak mam gdzieś iść w najgorsze godziny, to tylko w cieniu. Albo unikam wychodzenia.
Dobrze, że chociaż w biurze mamy klimatyzację... Nastawioną na 24-25 stopni.
Dopiero mniej więcej w czasie, kiedy miałam 18-20 lat, to zaczęłam porządnie odczuwać upały. W tym samym czasie okazało się, że mam chorą tarczycę, więc może to było tez powiązane. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Im jestem starsza, tym pogoda bardziej na mnie wpływa.
Grunt, żeby się ochłodziło. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dodatkowo dziś mam zawroty głowy, mój mąż też.. Nie wie, czy to zmiana ciśnienia, czy przez upał Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zresztą często wynika to z regulaminu. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W mojej przychodni też jest jedna lekarka, która na szczęście przyjmuje osobiście, ale czasami wystarczy zwykły telefon, żeby się o coś zapytać.
Robiłaś jeszcze inne wyniki?
Jak coś, to możesz napisać na pw. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2 - możesz umówić się na teleporadę
3 - jeśli wyniki są powyżej normy, to możliwe, że masz jakiś stan zapalny Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Plagiator i tyle. W dodatku wie, że plagiatuje, ale z racji tego, że studiuje (lub studiował) prawo czy coś w tym stylu, to tylko straszy tych, co się oburzają na jego nieuczciwość
Plagiat - hamburger w majonezie kieleckim. Już tu było na forum to omawiane w temacie "plagiaty" Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Truskawki na pewno będą drogie, bo jest mało słońca.
Pomidory też nie będą zbyt tanie. Ogórków może być mało.
Ciekawe, jak ze zbożami... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak samo było bodajże w 2000 roku
Truskawki wtedy gniły na polach, bo było mokro i mało słońca. Koleżanka wtedy rok wcześniej posadziła 30 arów truskawek i pierwszy sezon zmarnowany.
Pogoda jest cykliczna i co ileś lat są upały przeplatane chłodem. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Faktycznie, odniosłam podobne wrażenie co do Żaka, że dawał te autografy na zasadzie "masz i spadaj". Cóż... taka cena sławy... Było raptem 6 osób (w tym my).
Nie chciałam nikomu specjalnie głowy zawracać, podziękowałam i już nic nie mówiłam.
Dlatego mamy zdjęcie tylko z panem Barcisiem, chociaż pozostali robili zdjęcia praktycznie z każdym aktorem.
Ale my staramy się nie być natrętni, obojętnie czy to powiązania rodzinne, znajomy czy ktoś znany. Wyświetl w wątku >>