Reklama na e-Konkursy.info

Loteria Candy Crush Saga - KitKat & Lion

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6796321 Napisano: 20.07.2021 17:29:52 w SZUKAM....
ditomaso napisał(a):

Gdzie znajdę Bref Brilliante?

W Kauflandzie były. Chyba w Carrefourze Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6796042 Napisano: 19.07.2021 16:49:00 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na kończący się konkurs w Intermarche - z Colianem - https://www.e-kon....html#.YPWPdegzaUk  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6795407 Napisano: 15.07.2021 21:45:50 w WC - rozmowy o wszystkim
asantesana u rodziców jest piec na tzw "ekogroszek", ale kuchenkę mają na gaz Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6795405 Napisano: 15.07.2021 21:38:52 w WC - rozmowy o wszystkim
Mysia napisał(a):

Dziękuję Wam dziewczyny    emotka  ten m.in. przeglądałam, fajnie że macie do niego zaufanie emotka

tu masz taniej https://allegro.p...mp;utm_campaign=feed

Swoją drogą też muszę kupić rodzicom  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6795066 Napisano: 14.07.2021 16:26:02 w Wkurza mnie...
SUGERUJĘ ZAKOŃCZYĆ TĘ DYSKUSJĘ, BO JEDNA DRUGIEJ I DRUGA PIERWSZEJ BĘDZIE CIĄGLE ODPOWIADAŁA, żeby mieć ostatnie słowo.
Co za dużo, to niezdrowo.  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6795054 Napisano: 14.07.2021 15:36:58 w Wkurza mnie...
magie1982 - to ja edytowałam.  Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0

ziolko

#6795051 Napisano: 14.07.2021 15:30:38 w Wkurza mnie...
magie1982 napisał(a):

Polskie społeczeństwo, które kompletnie nie zna się na żartach. W ramach poprawy humoru sobie (i myślałam, że niektórym innym też) dodałam post w Mdw. Przestaje się naprawdę dziwić, że niektórzy z Was już się tam nie wpisują....

A mnie wkurza, jak ktoś omija zasady forumowe i coś skomentuje i dodaje "a w temacie" emotka
@magie1982 - to NIE do Ciebie, tylko do osoby komentującej. 
I do wszystkich innych, którzy tak robią w tematach, gdzie NIE MA DYSKUSJI  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6795048 Napisano: 14.07.2021 15:26:17 w WC - rozmowy o wszystkim
atyde25 napisał(a):

Dzięki bo  myślałam,że coś jest ze mną nie tak.
Widać za dużo na głowie  mam.

A jak jest  teraz z maskami w sklepach?Już nie trzeba nosić w pomieszczeniach  zamkniętych.Bo  tylko  ja i  1 staruszka  miałyśmy maski ani klienci  ani obsługa już nie.I takie miałam wrażenie,że cofnęłam się do czasu sprzed marca 2020 roku.

Nic nie wiem o zniesieniu ograniczeń. Ale też zauważyłam, że coraz więcej ludzi nie nosi. Może myślą, że jak są zaczepieni (o ile są), to nie muszą?
Ja tam noszę. W biurze też, jak klienci przychodzą.  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6794815 Napisano: 13.07.2021 14:21:48 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
zdolnabestia napisał(a):

Jak traficie kiedyś przypadkiem na moją skrzynkę PW, zobaczycie, jakie wiadomości i bluzgi muszą znosić admini. Szczególnie ci, którzy muszą czasem dać punkt karny emotka

U mnie tak źle nie jest emotka  
Fakt, bywało na początku moderowania, ale teraz jest spokojnie (na ogół).  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6794814 Napisano: 13.07.2021 14:21:00 w Wkurza mnie...
ikropka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Po wpisie w moje  wygrane zdałam sobie sprawę ,że kupowałam  lotto  za 40 zł kupon i nie dostałam loteriady.W żabce  wrrrrrrrrrrrrrrrr.Ale jestem zła wiadomo,że tam wygrać prawie jak 6 w totka ale jednak mogli by kupony  dawać:(

mi też nie dali emotka a ja skleroza zapomniałam, że znów jest loteriada

Trzeba się upominać, bo jak kupony są drukowane oddzielnie, to często w punktach nie wydają tych z loteriady.
Czasami się tłumaczą, że kupony drukują się później a ludzie nie zawsze je biorą.
Pitu pitu... Wiem, że niektórzy mają sporo kuponów pod ladą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6794492 Napisano: 11.07.2021 22:40:32 w Kupię...
malgosia74 napisał(a):

Kupię paragon z ABC - konkurs do dziś, pw emotka

od kupowania paragonów jest temat "paragony na trwające konkursy"
Wystarczy wpisać się z W JEDNYM temacie, a nie spamować w różnych.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6793654 Napisano: 07.07.2021 22:01:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
faworek napisał(a):

ziolko napisał(a):

faworek napisał(a):

Dziś z konkursu Tarczyn poinformowali mnie o wygranej nagrodzie. Proszą o numer dowodu osobistego w celu rozliczenia z US. Trochę mi się nie uśmiecha podawać. Czy PESEL nie powinien im wystarczyć?

Jaka wartość nagrody?

aparat Instax poniżej 400zł

Przy nagrodach o takiej wartości nie powinni wymagać ani Peselu ani numeru dowodu osobistego.
To ONI, jako organizatorzy, powinni odprowadzić podatek w swoim imieniu.
https://businessi...-placi/6f3lchy'

Kwestia podawania Peselu https://prawomark...e-przez-was-pytania/ Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6793598 Napisano: 07.07.2021 18:21:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tak chwalicie ten wątek, że ledwo się wpiszecie i już wygrana, a u mnie nawet wpisywanie się tutaj nic nie daje... emotka emotka

Przereklamowany temat... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6793597 Napisano: 07.07.2021 18:14:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
faworek napisał(a):

Dziś z konkursu Tarczyn poinformowali mnie o wygranej nagrodzie. Proszą o numer dowodu osobistego w celu rozliczenia z US. Trochę mi się nie uśmiecha podawać. Czy PESEL nie powinien im wystarczyć?

Jaka wartość nagrody? Wyświetl w wątku >>
1 faworek 0

ziolko

#6793276 Napisano: 06.07.2021 16:55:16 w WC - rozmowy o wszystkim
rufus napisał(a):

C4 może wycofać się z Polski. Byłoby szkoda.  emotka
https://www.wirtu...ka-sprzedaz-kto-kupi

Nawet nie mów... 
Tesco u mnie zlikwidowali, niby jest Kaufland, ale to właśnie Carrefour ma największy wybór towarów i największy sklep w moim mieście. Jakoś własnie c4 najbardziej lubię.
Mam nadzieję, że go nie zlikwidują emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6792881 Napisano: 04.07.2021 23:33:55 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Właśnie odkryłam, że nie wysłałam zgłoszenia na konkurs w Kauflandzie... trwał do 30.06  emotka
Nie dość, że nic nie wygrywam, to paragony się marnują, bo mam giga sklerozę  emotka

To na pocieszenie ja ostatnio zostałam z paragonem RExona Rossmann i 4move biedronka ...a najlepsze że paragony z początku konkursu ,a potem wydaje mi się że tyle czasu jeszcze mam ..i budzę się dzień po zakończeniu emotka

Ja tak samo... paragon z początku czerwca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6792874 Napisano: 04.07.2021 22:15:22 w Wkurza mnie...
Właśnie odkryłam, że nie wysłałam zgłoszenia na konkurs w Kauflandzie... trwał do 30.06 emotka
Nie dość, że nic nie wygrywam, to paragony się marnują, bo mam giga sklerozę emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6792306 Napisano: 01.07.2021 15:24:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dziś pierwszy lipca, więc jakoś nie mam nastroju (na razie) do dawania punktów karnych, a uzbierałoby się sporo dla wielu osób za te dyskusje tutaj emotka
Całą rozmowę przeniosłam tu https://www.e-kon...rona/1147#p6792284  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6791219 Napisano: 27.06.2021 14:30:39 w co chcielibyście wygrać?
Standardowo... gotówkę, jakiś fajny telefon.
Jak na razie u mnie totalne pustki emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6791001 Napisano: 25.06.2021 16:33:56 w WC - rozmowy o wszystkim
Victoria33 napisał(a):

ziolko napisał(a):

@Victoria33 - fakt. Ale Agusia nie napisała, o jaki produkt chodzi, więc przyjęłam, że to nie jest nic spożywczego i z krótkim terminem. 

@ziolko masz zupełną rację. Najlepiej od razu grzecznie wyłożyć sprzedającemu przepisy i paragrafy. Oszczędza to czas na niepotrzebne słowne przepychanki. 

No ba emotka
Uwielbiam ten moment, kiedy ktoś mówi, że czegoś się nie da, np przyjąć reklamacji butów albo w ogóle odpowiedzieć w terminie na reklamację, a jak grzecznie i kulturalnie przedstawi się sprawę wzmacniając argumenty odpowiednimi paragrafami, to od razu jest zmiana tonu i gadki emotka  emotka
Kiedyś składałam reklamację na wygrane buty Ecco. Po raz kolejny, na kolejną parę butów. Dodam, że wygrane emotka  pierwszą reklamację mi uznali przysyłając nowe buty, prosto z Danii, ale druga para też się zepsuła po ok 1,5 roku.
Napisałam do nich maila, załączyłam zdjęcia pękniętych podeszw i czekałam na odpowiedź. Mijały dni i nic. 
A później tylko trzymałam kciuki, żeby nie odpowiedzieli mi przez 14 dni emotka
15 czy 16 dnia napisałam do nich na fb, że skoro nie odpowiedzieli mi na reklamację, to uznali ją za zasadną (przytoczyłam przepisy), wobec tego czekam na nowe buty albo zwrot gotówki (wiem, byłam dość bezczelna  w tym momencie emotka  ).
Efekt? Reakcja jakbym wsadziła kij w mrowisko emotka
Po paru godzinach już pisali do mnie, musiałam wysłać im ponownie poprzednią reklamację (na szczęście miałam to na poczcie), dodać kolejne zdjęcia itp. Ostatecznie mogłam sobie wybrać nowe buty do kwoty 600 zł, czyli łącznie i tak byłam do przodu, bo poprzednie 2 pary tyle nie kosztowały emotka  Stare buty oddałam, bo taka była umowa.
Poszłam do sklepu i szukam, wybieram, przymierzam buty w niższej cenie... 
Pracownica wiedziała o co chodzi i mówi, że skoro mam taką kwotę, to żebym brała najdroższe w tej kwocie emotka  
Wybrałam za 599 emotka   I trzymałam kciuki, żeby kolejne mi się nie rozwaliły emotka  
To było kilka lat temu, ale to był i nadal jest piękny przykład siły paragrafów emotka
"Tyle masz praw, ile ich znasz".  Wyświetl w wątku >>