Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6801046 Napisano: 13.08.2021 14:15:04 w Połączenia nieodebrane
Ktoś kojarzy te numery? 724 662 783 oraz 67 350 71 24.
Dodam, że sprawdziłam w necie, ale nic konkretnego nie znalazłam a nie chcę oddzwaniać, żeby ewentualnie kasy nie stracić (nie chodzi o zwykłą opłatę za połączenie, tylko o większą sumę) 

Ok, już wiem. ten 67 to "śląskie centrum medyczne", czyli naciągacze Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6799827 Napisano: 06.08.2021 16:50:27 w Wkurza mnie...
karolina651 napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie co narzekają w lato, że za gorąco. emotka  Tak mało mamy tego ciepła, że po 10 miesiącach zimna, chłodu wyć się chce. 6 sierpnia i trzeba grzańca wypić wieczorem bo boli mnie gardło! Jeszcze kilka dni takich deszczowych i oszaleje w domu z nudzącymi się dziećmi..  emotka emotka

Różni są ludzie i mają różne odczucie zimna i ciepła.
Lubię ciepło, ale max do 25 stopni w cieniu, bo inaczej źle się czuję, łącznie z migrenowymi bólami głowy.
Jak jest zimno, to można się ubrać, a jak jest za gorąco, to co mam zrobić? Zdjąć skórę??
Dlaczego nie wypuścisz dzieci na deszcz? Przecież nie są z cukru emotka  
Niech założą pelerynki przeciwdeszczowe, kalosze i będą miały zabawę emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6799320 Napisano: 04.08.2021 16:38:42 w WC - rozmowy o wszystkim
honcia4 napisał(a):

Czy ma ktoś adres loterii szczepionkowej???

Wujek Google mówi, że tu https://pacjent.g...zep-sie-i-wygrywaj 

i tu https://www.gov.pl/web/loteria#_blank  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6798378 Napisano: 31.07.2021 00:04:47 w Wkurza mnie...
fineessa napisał(a):

Wkurza mnie, że Diagnostyka narzuca sobie takie horrendalne ceny a w okolicy żadnego innego laboratorium. 

Oj tak... 
W ubiegłym roku 2 razy podwyższali ceny. Raz w styczniu (standardowo) a drugi raz we wrześniu. Babka w laboratorium mówiła, że to z powodu pandemii emotka
Plusem diagnostyki jest karta stałego pacjenta i zniżka 5% (he he) i to, że po zalogowaniu na konto mam wszystkie wyniki w jednym miejscu.
Minusem są ceny.
W lutym albo marcu namówiłam rodziców na wyniki krwi. Mama jak zwykle chciała do diagnostyki.
Zrobiłam jej porównanie z laboratorium w szpitalu, każdego wyniku.
Jaka była różnica? W szpitalu DWA razy taniej (łącznie cała lista wyników). I tak zamiast 395 zł za jedną osobę, zapłacili po ok 190-195 zł. 
Przykład - hormony tarczycy są po 14 zł, można też wykupić mały pakiet badań tarczycowych, dzięki czemu jest jeszcze kilka złotych taniej.
Jeśli masz jakiś szpital w okolicy, to sprawdź, czy można robić prywatnie wyniki i porównaj ceny. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6798305 Napisano: 30.07.2021 17:21:40 w Wkurza mnie...
magy2020 napisał(a):

Wkurza mnie, że na IKP znalazłam recepty, wystawione przez mojego lekarza na moje dane, ale nie dla mnie. Zastanawiam się tylko czy robić dym czy dać sobie spokój.

Na pewno nie możesz tego tak zostawić. 
Po pierwsze - Ty tych leków nie potrzebujesz, a potrzebuje ktoś inny i nie może zrealizować recepty. Kiedy te recepty zostały wystawione? 
Więc może skontaktuj się z tym lekarzem i powiedz, co się stało, bo może zwyczajnie się pomylił? 
A jeśli celowo to zrobił, to wtedy "zrób dym".  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6798279 Napisano: 30.07.2021 14:54:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

ziolko

#6798124 Napisano: 29.07.2021 16:56:55 w Wkurza mnie...
malaczarna223 może to nerwoból? 
Pojawia się przy problemach z kręgosłupem, promieniuje na plecy i do przodu, czasami nie można odwrócić głowy, bo napinają się mięśnie pleców, albo nie można wziąć głębszego oddechu, jak bolą mięśnie z przodu.
Kiedyś poleciałam do kardiologa, jak mi strzeliło w okolicach serca. Zrobił mi ekg, echo serca i stwierdził, że wszystko w porządku.
A ten przeszywający ból, jakby prąd mnie kopnął, miałam właśnie w momencie schylania się. Jak się wyprostowałam, to miałam problem ze złapaniem powietrza.
Mnie na nerwobóle pomagają masaże pleców u fizjoterapeuty i ewentualnie wygrzewanie poduszką elektryczną (trzeba sprawdzić, czy ktoś nie ma przeciwwskazań do stosowania takiej poduszki).  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6797750 Napisano: 27.07.2021 22:03:48 w Żegnamy zmarłych
JAN PĘCZEK.. emotka  Zenek z Barw szczęścia. 
2 lata temu poznałam go osobiście w miejscu, gdzie razem spędzaliśmy urlop.
Sympatyczny, miły człowiek.
W maju zmarła mu żona.emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6797728 Napisano: 27.07.2021 19:27:12 w WC - rozmowy o wszystkim
emotka  PAMIĘTAJCIE, ŻE DO DZIŚ DZIAŁA NASZA KLASA.  emotka
Jeśli ktoś chce zapisać jakieś zdjęcia stamtąd, to dziś jest OSTATNIA SZANSA na to.  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6797716 Napisano: 27.07.2021 18:30:38 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto - opisz sprawę na profilu plusa na fb emotka   https://www.facebook.com/plus 
Wiele razy przekonałam się, że Facebook w takich przypadkach ma moc emotka Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

ziolko

#6797233 Napisano: 24.07.2021 18:46:36 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

Kochani, czy w Plusie lub w innych operatorach jest jakiś limit na posiadanie zarejestrowanych numerów?  Dziś chciałam w inmedio zarejestrować nowy nr z Plusa, ale system mnie nie przyjął. Przyznaję, że tych numerów sporo miałam, lecz wiele z nich uległo już dezaktywacji, część sama wyrzuciłam. Mam dużą rotację numerów.

No to faktycznie sporo miałaś, bo limit to 20 numerów https://www.plus.pl/rejestracja 

Numer będzie zarejestrowany na dane z umowy abonamentowej lub mixowej lub na dane z zarejestrowanego numeru na kartę.
Jeden abonent może zarejestrować SMS-em nie więcej niż 20 numerów.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6797228 Napisano: 24.07.2021 17:36:50 w Pomocy!!!!
ivanotta najlepiej kup inny numer na kartę, który będziesz podawać na olx, ale żeby nie był podpięty do whatsappa czy innej aplikacji. 
Albo w ogóle nie podawaj numeru na olx.  Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

ziolko

#6797111 Napisano: 23.07.2021 16:01:42 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

ziolko napisał(a):

tereniagno a nie mogłaś wysłać zdjęcia paragonu razem z produktem? 

Na paragonie jest Vanish gold100ml,więc uważałam, że to wystarczy.
Przy zgłoszeniu skanuje się paragon, a skąd mogłam wiedzieć co wydrukuje kasa.
Napisałam do nich maila. Jestem ciekawa czy odpiszą.

Trzymam kciuki. W razie czego możesz dosłać zdjęcie produktu z paragonem, że kupiłaś właściwy produkt, a w sklepie mają niewłaściwy opis.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6796925 Napisano: 22.07.2021 17:37:17 w Wkurza mnie...
tereniagno a nie mogłaś wysłać zdjęcia paragonu razem z produktem?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6796922 Napisano: 22.07.2021 17:19:03 w Wkurza mnie...
Jakim cudem dopiero po 3 dniach informują o przyjęciu zgłoszenia? To nie powinno być wysyłane automatycznie?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6796921 Napisano: 22.07.2021 17:13:49 w WC - rozmowy o wszystkim
z46h1 napisał(a):

Mam pytanie, świeży jestem z konkursami paragonowymi. Jak kupujecie, lub wymieniacie się z kimś na paragon, to w jaki sposób jest on przesyłany do was? Jako skan? Co jeżeli osoba, która wam sprzedała paragon, użyła go również w loterii?

To zależy od konkursu.
Jeśli organizator chce tylko skan, to może być tylko skan. Albo jeśli chcesz mieć pewność i paragon w ręce, to wysyłka listem,  najlepiej poleconym. 
Chociaż czasami zakupy na konkurs mniej kosztują, niż znaczek  emotka

Jeśli osoba, z którą umówiłeś się na paragon, sama go zgłosiła, to postąpiła bardzo nieuczciwie.
Wtedy możesz wystawić takiej osobie negatywną ocenę na forum. I trzymać kciuki, żebyś sam nie wygrał na ten paragon, bo nagroda może przepaść. Poza tym organizator może zażądać oryginału paragonu od osób, które zgłosiły ten sam numer w tym samym konkursie lub loterii.
Najlepiej kupuj paragony od osób, które mają pozytywne opinie. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6796800 Napisano: 22.07.2021 13:29:22 w WC - rozmowy o wszystkim
zielonaszpilka napisał(a):

joan napisał(a):

zielonaszpilka - a chleb chyba tymi nowymi narzędziami kroił! emotka Teraz masz pajdy, jak dawniej na wioskach emotka

Zrobię mu jak zwykle 4 kanapki do pracy  emotka  ciekawe czy podoła:D Mi wystarczy ta jedna kromka, co zostanie;)

Oj tam... kiedyś się zagapiłam i tak samo pokroiłam chleb żytni emotka  
Zamiast w miarę kwadratowych kromek miałam prostokątne emotka  tak jakby połączone dwie normalne.
Nieźle się uśmiałam z siebie emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6796347 Napisano: 20.07.2021 18:25:53 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Mam nadzieję, że na moje konto nikt się nie zaloguje emotka  Co prawda nie mam tam wielkich tajemnic, ale jednak wolałabym,  żeby nikt nie czytał mojej korespondencji.
Tak samo, jak nie chciałabym czytać cudzej.  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ziolko

#6796321 Napisano: 20.07.2021 17:29:52 w SZUKAM....
ditomaso napisał(a):

Gdzie znajdę Bref Brilliante?

W Kauflandzie były. Chyba w Carrefourze Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6796042 Napisano: 19.07.2021 16:49:00 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na kończący się konkurs w Intermarche - z Colianem - https://www.e-kon....html#.YPWPdegzaUk  Wyświetl w wątku >>
0 0