Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10245
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoją drogą też muszę kupić rodzicom Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co za dużo, to niezdrowo. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
@magie1982 - to NIE do Ciebie, tylko do osoby komentującej.
I do wszystkich innych, którzy tak robią w tematach, gdzie NIE MA DYSKUSJI Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam noszę. W biurze też, jak klienci przychodzą. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fakt, bywało na początku moderowania, ale teraz jest spokojnie (na ogół). Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czasami się tłumaczą, że kupony drukują się później a ludzie nie zawsze je biorą.
Pitu pitu... Wiem, że niektórzy mają sporo kuponów pod ladą Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wystarczy wpisać się z W JEDNYM temacie, a nie spamować w różnych. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ONI, jako organizatorzy, powinni odprowadzić podatek w swoim imieniu.
https://businessi...-placi/6f3lchy'
Kwestia podawania Peselu https://prawomark...e-przez-was-pytania/ Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przereklamowany temat... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tesco u mnie zlikwidowali, niby jest Kaufland, ale to właśnie Carrefour ma największy wybór towarów i największy sklep w moim mieście. Jakoś własnie c4 najbardziej lubię.
Mam nadzieję, że go nie zlikwidują Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie dość, że nic nie wygrywam, to paragony się marnują, bo mam giga sklerozę Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Całą rozmowę przeniosłam tu https://www.e-kon...rona/1147#p6792284 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak na razie u mnie totalne pustki Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uwielbiam ten moment, kiedy ktoś mówi, że czegoś się nie da, np przyjąć reklamacji butów albo w ogóle odpowiedzieć w terminie na reklamację, a jak grzecznie i kulturalnie przedstawi się sprawę wzmacniając argumenty odpowiednimi paragrafami, to od razu jest zmiana tonu i gadki
Kiedyś składałam reklamację na wygrane buty Ecco. Po raz kolejny, na kolejną parę butów. Dodam, że wygrane pierwszą reklamację mi uznali przysyłając nowe buty, prosto z Danii, ale druga para też się zepsuła po ok 1,5 roku.
Napisałam do nich maila, załączyłam zdjęcia pękniętych podeszw i czekałam na odpowiedź. Mijały dni i nic.
A później tylko trzymałam kciuki, żeby nie odpowiedzieli mi przez 14 dni
15 czy 16 dnia napisałam do nich na fb, że skoro nie odpowiedzieli mi na reklamację, to uznali ją za zasadną (przytoczyłam przepisy), wobec tego czekam na nowe buty albo zwrot gotówki (wiem, byłam dość bezczelna w tym momencie ).
Efekt? Reakcja jakbym wsadziła kij w mrowisko
Po paru godzinach już pisali do mnie, musiałam wysłać im ponownie poprzednią reklamację (na szczęście miałam to na poczcie), dodać kolejne zdjęcia itp. Ostatecznie mogłam sobie wybrać nowe buty do kwoty 600 zł, czyli łącznie i tak byłam do przodu, bo poprzednie 2 pary tyle nie kosztowały Stare buty oddałam, bo taka była umowa.
Poszłam do sklepu i szukam, wybieram, przymierzam buty w niższej cenie...
Pracownica wiedziała o co chodzi i mówi, że skoro mam taką kwotę, to żebym brała najdroższe w tej kwocie
Wybrałam za 599 I trzymałam kciuki, żeby kolejne mi się nie rozwaliły
To było kilka lat temu, ale to był i nadal jest piękny przykład siły paragrafów
"Tyle masz praw, ile ich znasz". Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.