Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10245
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Można stosować też inne rolki, bo wszystkie pasują.
Swojego sprzętu używam od lat i jestem zadowolona. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak byłam w 8 klasie, to była wizyta u psychologa, żeby doradził, do jakiej szkoły średniej iść. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
POLECENIA MOGA BYĆ W TEMACIE REFLINKI
Jak jeszcze raz zobaczę czyjś wpis tutaj, to posypią się karniaki Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ministrowie nauki zmieniają się jak w kalejdoskopie, każdy wymyśla nowe rzeczy, więc ich ludzie wymyślają nowe podręczniki, bez sprawdzenia co i jak, byleby JUŻ szybciutko szło do druku! Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jedna osoba, której komentarz najbardziej nam się spodoba, wygrywa dekorację ścienną do której link wkleiła w odpowiedzi Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po pierwsze, nie było takiej pomocy (czyli rozdawnictwa), a po drugie - książki przechodziły z rocznika na rocznik. Wiele kolejnych klas uczyło się z tych samych książek. Można było mieć książki za darmo albo za niewielkie pieniądze... A teraz??
Jak widzę po znajomych, to co roku są nowe książki. Czasami są w nich takie bzdety, że głowa mała.
Ale ktoś musi na tym zarobić... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pakiety znacząco podrożały. To, co wcześniej było po 10-12 zł, to teraz kosztuje 30 zł na miesiąc.
Dobrze, że mam ten pakiet ważny rok...
I to mnie właśnie wkurza, że jak podnieśli ceny to nie o kilkanaście procent, tylko o 300 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.makro.pl/zostan-klientem
https://gazetki-p...akro-bez-tajemnic/ Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Punkt ostrzegawczy, następnym razem będzie więcej. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wystarczy wejść na profil pierwszej lepszej takiej osoby, prześledzić konkursy, w których bierze udział i popatrzeć na zgłoszenia.
Wszędzie to samo zgłoszenie. Nawet jeśli jest wymagane JEDNO zdanie, czyli kilkanaście słów, to te osoby z reguły mają jakieś pseudo wierszyki okraszone zdjęciami i masą pochlebstw...
I to są te "kreatywne" zgłoszenia wg niektórych organizatorów.
Dlatego nie biorę udziału w takich konkursach, bo szkoda mojego czasu i nerwów...
I dlatego nic nie wygrywam od miesięcy Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To by tłumaczyło takie zachowanie, o jakim piszesz... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
WP i O2 to jeden właściciel. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pytałam się u innej dentystki, to proste rwanie 200 zł. Gdyby ktoś chciał dodatkowy gaz rozweselający, to koszt 200 zł.
FBmonika33 wiem, że można na NFZ. Jak ostatnio miałam usuwaną inną ósemkę (kilkanaście lat temu), to musiałam mieć skierowanie od mojej dentystki.
Nie wiem, jak jest teraz.
Poprzednie zęby (7 i 8) łatwo poszły, teraz chyba będzie trudniej, bo właściwie nie ma za co go złapać
Moja poprzednia dentystka leczyła mi go kanałowo kilka czy kilkanaście lat temu i nawet nie wiedziałam, że miałam aż tak wielkie wypełnienie
Echh... Wiem, że ludzie mają większe problemy z zębami, ale i tak się trochę obawiam
sydariameki dzięki za info w sprawie skierowania Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W pracy mi nie idzie, od dawna nic nie wygrywam... do kitu to wszystko
Edit. W dodatku właśnie wyleciała mi duża plomba z ósemki Przez zakichane tofflairsy
Obawiam się, że ząb będzie do wyrwania Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wg regulaminu "Podmiotem odpowiedzialnym za wydanie Nagród oraz odprowadzenie należnych podatków jest Organizator", czyli w tym przypadku Consulting.
Masz jakieś informacje na piśmie o zamianie nagrody na pieniądze?
Im szybciej ruszysz sprawę, tym większa szansa na to, że dostaniesz nagrodę.
PS. Konkurs był w bazie? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli otwierałaś w telefonie, to teoretycznie powinnaś mieć w pobranych plikach. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.