Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10261
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc daję tutaj Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takie uroki wieku... Nic nie daje wyrywanie.
Uszy też rosną Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakoś nie wierzę, że dziennie mają tysiąc klientów Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciągle piszą i piszą o pierdołach, jakby nie miały nic innego do roboty Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jesteś tu już 4 lata, więc powinnaś wiedzieć gdzie i co można pisać Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś nawet kupiłam 100 fanów na IG Koszt kilkanaście złotych. Niby prawdziwe konta a faktycznie po kilku miesiącach się wykruszyli, w ich miejsce weszły jakieś dziwne zagraniczne czy arabskie konta, wywaliłam wszystkich dziwnych obserwujących i zrobiłam profil prywatny
A jak widzę wymóg wzięcia udziału w testach czy konkursie, że trzeba mieć dużo lubisiów, to od razu rezygnuję. Szkoda mojego czasu i nerwów. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Nagrody nieodebrane lub których Organizator nie może wydać w oparciu o postanowienia i warunki Regulaminu pozostają do dyspozycji Organizatora."
Nieźle... organizator pewnie trochę będzie miał tych nagród dla siebie...
Powinni zrobić rezerwę. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szukanie paragonu na zakończony konkurs, w dodatku w nieodpowiednich tematach skutkuje punktami karnymi. 5 punktów = ban. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak na razie to mój najgorszy rok w działalności konkursowej, czyli od 25 lat...
Mam tylko nadzieję, że ta posucha zaowocuje mega wygraną, np w lotto Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mnie to wkurza Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz screeny ze swoimi wynikami?
Wiele lat temu (w 2015 roku) była jakaś gra z puzzlami na szybkość na profilu Electroluxa. Do wygrania blendery ręczne.
Za każdym razem, jak osiągnęłam dobry wynik, to robiłam screeny i zapisywałam w oddzielnym folderze.
Nadszedł dzień ogłoszenia wyników. Ku mojemu zdumieniu wygrały osoby z czasami gorszymi od mojego.
Napisałam reklamację załączając screeny i wysłałam poleconym, bo nie chcieli uznać tego, co pisałam im na fb.
Odpisali mi coś w stylu, że nie widać dokładnej godziny na wydruku, na co im odpowiedziałam, że wysłałam to samo na facebooku i tam wszystko dobrze widać. Poza tym powinni mieć te czasy w systemie.
Ostatecznie również dostałam nagrodę jak za pierwsze miejsce.
Moje pierwsze uwagi do nich napisałam 11.12.2015, list z reklamacją został odebrany 22.12.
Słowne przepychanki w wiadomościach na fb trwały do 14.01.2016, później przeszłam na maila. 19 stycznia pozytywnie rozpatrzyli moją reklamację, czyli prawie miesiąc po odebraniu listu, a wg regulaminu mieli na to 7 dni roboczych. Nagrodę dostałam 26 lutego.
Dobrze, że nie kasuję maili... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane