Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10245
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jej pytanie dłużej trwało, niż przyłożenie pieczątki. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A oni sobie siedzą... Niby pracują, czasami zrobią jakąś imprezkę w godzinach pracy (np. przejście kogoś na emeryturę czy coś innego).
W ubiegłym tygodniu koleżanka czekała około godzinę na to, aż jedna pani zejdzie do niej, żeby mogła załatwić sprawę.
Wcześniej dzwoniła i się umówiła. Poszła do urzędu i czeka... 20 minut i dalej. Z góry dobiegały śmiechy, rozmowy i ogólnie odgłosy imprezy.
Zadzwoniła znowu. Pani powiedziała, że już idzie.
Znowu czekanie 20 czy 30 minut. Znowu telefon. Pani w końcu zeszła, roześmiana, zaaferowana, w imprezowej kiecce i komentarzem "ojej, a ja o pani zupełnie zapomniałam".
Dziwię się, że koleżanka nie zagotowała się w tym urzędzie.
Kiedyś dzwoniłam do geodezji w jednym mieście, 50 km ode mnie. Oczywiście kontakt tylko mailowy lub telefoniczny.
Mówię facetowi, w jakiej sprawie dzwonię, że mapa miała być tydzień temu a on na to, że "mógłbym pani przygotować mapę, ale muszę odbierać telefony i nie mam na to czasu".
Czyli w domyśle - kończ babo, bo mi zawracasz gitarę a ja czasu nie mam na te bzdury.
Gitara, czyli ocenzurowana tylna część ciała na 4 litery Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Człowiek zleca komuś płatną robotę, czeka na zakończenie, żeby zapłacić i przekazać dalej klientowi a ten ktoś olewa sprawę i nie odbiera telefonów ani maila. I nie wiadomo, czy ma tyle pracy, olewa nas, czy może coś mu się stało. I trzeba świecić oczami przed klientem, a klient już nie za bardzo wierzy w to, że ktoś nie wykonuje zleconej pracy.
A jest za daleko, żeby jechać osobiście i sprawdzić, jak sprawa faktycznie wygląda.
I tak kurde wygląda praca zdalna na zlecenie i odległość Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś wspominałam o tym mojej lekarce, a ona przepisała mi psychotropy
Oczywiście najpierw sprawdziłam receptę i jak zobaczyłam, co to jest, to nie wykupiłam. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
26 zadzwoniłam do mojej cioci z życzeniami z okazji rocznicy ślubu. Ciocia zdziwiona, że dzwonię, a ja zadowolona, że zapomniała o swojej rocznicy.
Noo... zadzwoniłam MIESIĄC wcześniej
Ale później śmiałam się sama z siebie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miał być tegoroczny wrzesień Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poza tym forum padło ok godziny 23, w ostatni dzień października Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I dostałam ostrzeżenie od FB. Dlatego myślałam, że dziś ktoś coś zgłosił z tego, co pisałam ostatnio i dostałam blokadę.
Ale skoro to ogólna awaria, to nie tylko ja jestem poszkodowana Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.dobre...ma,6690252815055520a Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem, do kiedy trwa, ale wyniki jutro
https://www.faceb...sts/1480923902271644 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też czasami puszczam ten mały system, ale jak na razie bez efektów... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
@29renata - skorzystałam z Twojego kodu.
Mój kod polecający - 49117937 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I dobry telefon. Ewentualnie dalej kasa a telefon sama sobie kupię Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane