Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10245
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.faceb...ps/831181244015830 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tu jest info "Dziś dotarła" Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To już kolejne pytanie dziś w tym temacie Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak trudno podporządkować się zasadom panującym na forum??? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież to jawna nieuczciwość. W regulaminie jest zapis o nagrodzie i jej wartości, a przychodzi coś podobnego, ale o wiele tańszego. Wychodzi na to, że kupują byle co a różnicę chowają do swojej kieszeni...
A co z publicznym przyrzeczeniem nagrody? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Drobne konkursy były na żywo i wygrywała pierwsza osoba, która się dodzwoniła, a tygodniowe to były konkursy na czas - 10, a w późniejszym czasie 5 osób po kolei odpowiadało na 3 pytania. Kto odpowiedział na 3 pytania w najkrótszym czasie, ten wygrywał. Bywało, że były dogrywki między osobami, które miały tą samą ilość odpowiedzi z tym samym czasem. Później radio wycwaniło się i w razie "dogrywki" wygrywała ta osoba, która dodzwoniła się pierwsza w tygodniu, np we wtorek, a osoba z piątku musiała obejść się smakiem. Moim zdaniem było to mniej uczciwe, niż typowa dogrywka do pierwszego błędu.
Adrenalina wtedy była niezła, bo wszystko szło na żywo. Serce waliło jak młotem.
Do dziś, jak słyszę sygnał konkursowy, to tętno przyspiesza
Ale już nie biorę udziału w tych konkursach - ciężko się dodzwonić Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przepełnionych wiarą, nadzieją i miłością.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja". Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w innym miejscu czytałam, że to robota ruskich trolli.
Nawiasem mówiąc polecam książkę "TROLLE PUTINA" Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do końca życia odczuwała ból w tym miejscu, szczególnie na zmianę pogody. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak się okazuje alergię na coś można dostać w każdym wieku. Od kilku dni intensywne łzawienie, kichanie, wodnisty katar.
Objawy nasilają się podczas chodzenia na zewnątrz albo podczas wietrzenia mieszkania.
Wiem, że mam uczulenie na brzozę, ale chyba jeszcze na coś.
Ech... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od 9 lat biorę B12 w zastrzykach, bo nie wchłania mi się w przewodu pokarmowego Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dostaniesz nagrodę? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie są po 79 groszy Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jeśli masz tendencję do niskiego poziomu, to musisz brać długo.
B12, jak każda witamina z grupy B, rozpuszcza się w wodzie i jest wydalana z organizmu. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przyjechałam z zakupami, wzięłam się za domową robotę i nie wysłałam.
Wczoraj patrzyłam na kończące się konkursy i chyba opanowała mnie nagła ślepota i skleroza, że zapomniałam o wysłaniu zgłoszenia. Dziś rano budzę się i zastanawiam się, do kiedy trwa konkurs. Sprawdzam i... no tak. Skończył się wczoraj. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.faceb...ps/129637791061658 Wyświetl w wątku >>