Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10245
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znakomicie pomaga w skróceniu choroby. Wiadomo, od jelit bierze się zdrowie
Poza tym wit D - jeśli ktoś ma niedobór.
Zresztą, wczasie choroby po 2 tys jednostek nie zaszkodzi, a może pomóc. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież to nie jest typowa pomyłka, że raz się zdarzyło... ktoś celowo korzysta z Twojego numeru i rabatów Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może napisz do biedronki w tej sprawie?
W ogóle powinno być zlikwidowane podawanie nr telefonu, tylko karta do czytnika. Niezależnie, czy realna, czy wirtualna.
Nie jesteś pierwszą osobą, która narzeka na takie coś. Chyba pioge7 też miał podobną sytuację, że ktoś podawał jego nr telefonu Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprawdź w aplikacji, czy nie masz obcych paragonów Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żeby nie było tak, jak kiedyś z samochodami w Lidlu, że media dobrały się agencji do tyłka Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ktoś chce punkty karne? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jedna babka mi opowiadała, że grzecznie wzięła 2 szczepionki i było dobrze, a po trzeciej miała zakrzep w nodze.
Ja tam boję się szczepić, właśnie z powodu zakrzepów. Po covidzie dostałam zakrzep w nodze, prawie 2 lata jadę na zastrzykach, mam przejść na tabletki, ale odwlekam...
A co do Twojego taty - jeśli Ty lub on macie jakieś wątpliwości, to lepiej zasięgnijcie porady jeszcze jednego lekarza, zadajcie mu pytania, żeby mieć pewność, że tata będzie miał ten zabieg, albo nie. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem, jak to w przypadku tego zabiegu, ale może będzie musiał odstawić leki przeciwzakrzepowe na kilka dni przed zabiegiem i wrócić po nich (tak czy siak po zabiegu powinien mieć te leki).
Ale to w teorii. Musi dopytać lekarzy.
Miałam robione co innego, nie tak inwazyjne (usuwanie ósemki i wycinanie torbieli pod kolanem), to musiałam odstawić zastrzyki przeciwzakrzepowe przed zabiegami. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://demotywat...-moze-sie-spelnic- Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie wzięłam udział w kilku konkursach i może uda się coś wygrać Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Proszę dodać go normalnie do bazy. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprawdziłam ich po Twoim pytaniu.
Na końcu poprzedniego zdania powinno być ale gdzieś mi wcięło emotkę, jak edytowałam wpis Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Sigma Bis chce też obsługiwać firmy prywatne. Zdaniem części branży, agencja mediowa o tak jednoznacznym rodowodzie i uzależnieniu politycznym niekoniecznie będzie wiarygodna dla innych firm z rynku. - Istnienie takiego tworu to sytuacja kuriozalna i polityczna - mówi nam przedstawiciel jednego z domu mediowych, który jednak prosi o anonimowość."
Biorąc pod uwagę to, co dzieje się w Polsce, nie brałabym udziału w konkursach przez nich organizowanych Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oferty handlowej Grupy Maspex Sp. z o.o. z siedzibą w Wadowicach, dystrybuowanych przez
MWS Sp. z o.o. z siedzibą w Tychach, dostępnych w sprzedaży na terenie Polski w
następujących placówkach handlowych: Bierdronka, Lidl, Netto, Aldi, Carrefour, Auchan,
Polomarket, Stokrotka, Dino, Intermarche, Kaufland, Leclerc, Żabka, Orlen, Lotos, Amic, BP,
Shell, Moya, Circle K, Watis, Axan, Polmax, Rossmann, Hebe, Super-Pharm, Kolporter,
Lagardere, Inmedio, Ruch, Świat Prasy, Media Start, Jula, Lyreco, SMYK, Ofix.pl, Dealz, Poczta Polska, Baltona oraz internetowych plaformach e-commerce: Strefa Partnera Maspex na Allegro oraz sprzedaż internetowa powyższych sieci."
Są wymienione sklepy, w których można było kupić te napoje.
Możesz jeszcze napisać np. do rzecznika praw konsumenta, ale wątpię, żeby udało Ci się wygrać z nimi.
Prawie 40 sklepów do wyboru, a Ty kupiłaś w tym, którego nie ma na liście
Przecież nie od dziś bierzesz udział w konkursach promocyjnych i wiesz, że jak chce się wziąć udział w konkursie np w Carrefourze, to nie kupuje się produktu w Lidlu. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale doprecyzuję - pw może być na forum, a może być np na facebooku.
Chciałam dopytać, żeby wiedzieć, czy mam delikwenta blokować na forum, czy jednak wykracza poza moje kompetencje. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane