Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10261
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wysłałam im dane, dostałam maila
"WITAJ!
Twoje dane i dowód zakupu zostały przyjęte przez system
i zostaną zweryfikowane pod kątem zgodności z regulaminem loterii
"Loteria Bielenda „Szczęście to Ty!”".
O ich pozytywnej weryfikacji poinformujemy Cię w kolejnym mailu."
Ale jakoś nie miałam kolejnego maila o tym, że zostałam poprawnie zweryfikowana
Wysyłają takie w ogóle? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pamiętam akcję z Mysiorkami i autami z lidla. To był gruuuby przekręt. I udowodniono im to. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnie co wygrałam, to kosmetyki w bramkach w hebe. I to u Smolara, co jestem jeszcze do tej pory zaskoczona, bo u Smolara nie wygrałam nic kupę lat.
Dodam, ze cały czas gram na jeden numer telefonu i może mają mnie na czarnej liście albo co... Bo nie uwierzę, że przez tyle lat w konkursach kreatywnych nic nie dałam rady wygrać Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli muszą być tylko takie paragony, co faktycznie zrobiło się zakupy? Nic tzw znalezionych paragonów? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://poradnikp...kursie-jak-rozliczyc
Dodam, że to organizator powinien rozliczyć i odprowadzić podatek od nagród o małej wartości.
Wiele lat temu wygrałam w Fakcie 100 zł i też chcieli ode mnie te dane tłumacząc, że księgowość od nich tego wymaga.
Napisałam im w ten sposób, tylko wtedy było to do 760 zł. Liczyłam się z tym, że nie dostanę nagrody, ale wypłacili kasę.
Możesz jeszcze dodać, że wartość nagrody jest na tyle mała, że wolisz nie szastać Peselem na prawo i lewo, bo nie wiadomo, w czyje ręce wpadnie i nie chciałabyś później walczyć z kredytem, który ktoś może wziąć na Twoje dane.
0 0 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jednak było w innej sprawie. Niestety nie z kauflanda 😭 Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo mam połączenia z numeru 572...427. Odbieram i cisza Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będzie działał
" Kaufland Polska dziękujemy za zgłoszenie. Przekazujemy je do odpowiedniego działu. Przepraszamy za niedogodności." Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Warto zamocować wideowizjer zamiast zwykłego wizjera. Poczytaj o nim. Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z jakiego numeru dzwonią? Czy wysyłają maile? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fakt, paczki były w zakładach pracy, ale chyba nie wszystkich Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261