Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
iskierka
Postów 491
Data rejestracji 02.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam to samo
Wyświetl w wątku >>
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to apteka i Zyrtec.Najlepsze jak wracałam do domu. Przyszła ochota na Big Milka:) wstępujemy do sklepu przy lodówie stoi młode małżeństwo z dwójką małych dzieciaków.Kobieta miesza w tych lodach,maca ogląda podglada gniecie .Jej mąż się spojrzał na nas widzi że my tez na lody .Jak zaczął ją zwać:K..a bierz te lody a nie macasz i wygranych patyczków szukasz!Wstydu nie rób! My sie spojrzeli po sobie nie wiedziałam czy się śmiać czy co Ludzie się zaczeli gapić.Ta się czerwona zrobiła.Rzuciła te lody i poszła.Cyrk.
Co fakt to fakt jak spojrzałam się na te wymięte Big Milki to mi się ich odechciało. Wyświetl w wątku >>
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ten kod W9GTH33 ,za pierwszym razem zwrotka że ten kod jest nieprawidłowy i aby go zweryfikować .Drugi raz wysłałam to dostałam zwrotke ze ..kod został już wykorzystany szukaj następnych Wyświetl w wątku >>
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasia54 może wyczerpał ci się limit wysyłania błędnych kodów na dzisiaj? Wyświetl w wątku >>
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to samo miałam Wyświetl w wątku >>
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sofa z drugiego losowania(UPS)- w domu się śmieją, że dla kota łóżko przywieźli Wyświetl w wątku >>
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie z 4 osób zaproszonych tylko jedno zaproszenie dotarło tez po kilku dniach Wyświetl w wątku >>
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iskierka
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iskierka
Postów 491