Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jenny21
Postów 871
Data rejestracji 30.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie zamierzam składać żadnych reklamacji na tą Agencję. Bo nei jestem zawistan, niech sie ciesza Ci co wygrali, mnei tablet czy konsola jakosci zycia nei zmieni diametralnie !
Ale cóz KIORA w Regulaminie napisała, że wraz ze zgłoszeniem trzeba przesłac
- oświadczenie ( załącznik Nr 1 do regulaminu) z danymi jak imię, naziwsko, adres zamieszkania, numer dowodu ( w przypadku osoby dorosłej)
- kserokopię paragonu
Natomiast wiemy forum, że agencja dzwoniła do osób które tych rzeczy nie wysłałay z prośba o ich dosłanie, podczas gdy to powinno - jak w każdym konkursie - dyskwalifikowac jako laureata.
O i tylko to jedno moje zastrzezenie, bo ze wygral lepszy wierszyk, czy praca plastyczna to kwestia gustu i naprawde wielkie gratulacje dla laureatow, ale akurat jesli chodzi o kwestie wymogow regulaminu to cóż, plama.. Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://dlalejdis....cji_z_ryzem_podravka Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.jakpom...y-winiary-inspiruje/ Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://conaobiad....-kamis-bukiet-smaku/ Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkurs promocyjny z nagrodami w postaci desek do krojenia, noży do filetowania, toreb eko płóciennych - nalezy zebrać określona liczbę paragonów za zakup ryby (brak wymaganej marki - mogą być sąłatki śledziowe, ryby na wage itp) Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uffff bo wczoraj wlasnie zakupilam towary z intencja wyslania zgloszenia Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no czasem to jest paranoja, bralam udzial w konkursie plastycznym Costad'oro na prace plastyczne i byly tak rozne formy przestrzenne nagradzane (niektore szacun niektore takie sobie), ale rozumiem ze jak plastyczne to plastyczne, jak tekst to tekst, jak film to film a nie jakies potem wyjasnienia komisji ze chodzilo im o cos innego, od tego jest regulamin, albo chca wypromowac produkt albo tylko sprzedaz zwiekszyc w promocyjnym, ale nie licza sie z tym ze zla slawa idzie potem.. Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez duzo gadam a moje haselko o Meksykaninie i z cytatem espaniolo raczej tez hitem mych mozliwosci nie jest...
Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan ja tez sie zapisuje na skuterek - przejazdzke Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi zawsze kolo 9.00 rano moderowali wyslane ub.dnia weiczorem a dzis nic..choc juz 11.00 stad pytanie Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe Piaggio marzenie ja sie uciesze i z młynka zawsze coś. hmmm troche mam nadzieje ze konkurs trwal krotko i jednak nie wszyscy zagrali hehehe Wyświetl w wątku >>
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jenny21
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jesli dzis dodalas zmoderuja jutro rano Wyświetl w wątku >>
jenny21