Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bajm
Postów 281
Data rejestracji 29.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też popieram!
Wyświetl w wątku >>
bajm
Postów 281
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bajm
Postów 281
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bajm
Postów 281
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bajm
Postów 281
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Jakie biedne dzieci, nie dość, ze po chemioterapii, to jeszcze w butach ortopedycznych! Wyświetl w wątku >>
bajm
Postów 281
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bajm
Postów 281
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Nie mozemy tam nic uprawiac: ani ziemniaków, ani kukurydzy...
- Mozemy zasiac tyton, a na paczkach papierosów umiescimy napis: Ministerstwo Zdrowia ostrzega po raz ostatni. Wyświetl w wątku >>
bajm
Postów 281
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ile miesięcznie wydajesz na konkursy (SMS, znaczki)?
i dalej przedziały liczb
Wyświetl w wątku >>
bajm
Postów 281
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Z salonu pieknosci!
- Byl zamkniety??? Wyświetl w wątku >>
bajm
Postów 281
Punkty karne 0
Konkursy dodane
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wchodzi blondynka do sklepu i pyta sie: - Co to jest, takie duze i czerwone? - Jablka, prosze pani - odpowiada uprzejmie sprzedawca. - To poprosze kilogram i kazde oddzielnie zapakowac. Sprzedawca pakuje jablka. - A co to jest, takie kudlate i brazowe? - pyta blondynka. - To jest kiwi. - Aha, to poprosze kilo i kazde oddzielnie zapakowac. Sprzedawca jest troche sfrustrowany, ale pakuje... - Prosze pana, a co to takie male i czarne? - Mak, ale cholera nie jest do sprzedania
Sala operacyjna, pacjent lezy na lezance, podchodzi anastezjolog.
- Dzien dobry, dzisiaj ma pan operacje, bede pana usypial, ale mam jedno pytanie. Czy leczy pan w naszym szpitalu prywatnie, czy na kase chorych?
Pacjent na to:
- Na kase chorych.
- No to aaa... kotki dwa....
Stoi dwóch policjantów na skrzyzowaniu. W pewnym momencie podjezdza jakis zagraniczny turysta i mówi do nich po niemiecku. Oni nic. Turysta usmiechnal sie i próbuje po angielsku. Policjanci nic. Turysta ponawia próbe po angielsku, hiszpansku, nawet po rosyjsku. Bez rezultatu. Dal wiec za wygrana i odjezdza. Jeden policjant mówi do drugiego:
-Ty, Heniek, moze zaczniemy uczyc sie jezyków obcych??
- Po co?? Zobacz ile ten ich umial i na co mu sie to przydalo??
Drogi bialy kolego, powinienes zrozumiec kilka rzeczy: kiedy sie rodze, jestem czarny, kiedy dorosne jestem czarny, kiedy prazy mnie slonce jestem czarny, kiedy jest mi zimno jestem czarny, kiedy jestem przerazony jestem czarny, kiedy jestem chory jestem czarny, kiedy umieram jestem czarny!
Ty, bialy kolego: kiedy sie rodzisz jestes rózowy, kiedy dorosniesz jestes bialy, kiedy prazy cie slonce jestes czerwony, kiedy jest ci zimnio jestes fioletowy, kiedy jestes przerazony jestes zielony, kiedy jestes chory jestes zólty, kiedy umierasz jestes szary...
I ty masz czelnosc nazywac mnie kolorowym? Wyświetl w wątku >>
bajm
Postów 281
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pesymista widzi na koncu tunelu -ciemnosc
Optymista-swiatelko w tunelu
Realista-lokomotywe na torach
Maszynista- 3 wariatów stojacych na torach Wyświetl w wątku >>
bajm
Postów 281