Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś powinnaś być królową,
wypoczywać cały dzień..
Komplementów słuchać dużo,
wszystko na skinienie mieć..
Nawet, kiedy spojrzysz w niebo
i wypowiesz: tę chcę mieć
dzisiaj będziesz miała wszystko,
bo to jest twój wielki dzień!
Kinguś!! No to witamy w klubie - życie zaczyna się po dwudziestce! wszystkiego najlepsiejszego!!! Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję kochaaana!! nigdy więcej TYLE wina!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięęę kuuu jjęę Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:* jeszcze raz dziękuję.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:) dziękuję kochana za pamięć i przecudne życzonka! jestem mile zaskoczona.. ach..
zatem wszem i wobec ogłaszam dziś co następuje.. ppfff.. mam urodzinki.. i zapraszam wszytkich na tooorcika!! częstowac się proszę.. dokroję.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tam jakiś kod był?? hmm z tego co pamiętam to u mnie długo szukał sieci a potem poprosił o zgode wysłania wiadomosci sieciowej (tak mam ustawione żeby pytał) i przysłali mi smsem ustawienia automatyczne do Playa i komóra sie sama skonfigurowała i zadziałało.. i żadnego kodu nie miałam.. ale nie wiem, może jakiś jest.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mała różyczka.. wypadłam z koszyczka.. smerfetka wszystkiego naj.. naj.. najlepsiejszego, dużo wspaniałych wygranych, zdróweczka, słoneczka i kolejnych latek na tym forum Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale mało widoczny.. mogłabys zrobic 120 na 90 lepiej by było widac Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izzka!! zlituj się!! zmniejsz go!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może załadowałas zły obrazek? spróbuj jeszcze raz.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ponieważ załadowałaś obrazek z kompa.. a tak nie można.. musisz go załadowac na www.imageshack.us i tam HOST IT i potem ostatni link jaki pokaże wkleić do profilku Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://gdpit.com/avatars_pictures/ Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zobacz link (*pdf) Wyświetl w wątku >>