Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli animals dziwny ten FB.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze napisane..
jeszcze można się udać na mszę do klasztoru.. i zamknąć się tam raz na zawsze.. będzie spokój i cisza.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kochana.. bądź silna.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o matko!! jakie musisz mieć długaśne i ostre pazurki..
wkurzam się na pogodę!! średnia przyjemność latać i załatwiać coś na mieście jak leje i ciapie i chlapie i... wrrr.. i na dodatek z trzylatkiem, któremu to nie przeszkadza a wręcz bawi!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie ma od kolejnych partnerów biznesowych.. a Ci od następnych i tak krążą nasze dane po kątach.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie możesz sobie zainstalować outlooka albo innego programu pocztowego i tam wprowadzić konto z wp? ostatnio strona
wp miała jakieś problemiki.. powinno już działać.. ) Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fryteczka!! ja też się cieszę, że Cię poznałam, jesteś kochaną osóbką o wspaniałym serduszku.. jak już kiedyś mówiłam, że Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi to tak będzie.. masz kochanego maluszka.. wszystko się pięknie układa i do tego brakuje wymarzonych wygranych! Zdróweczka dużo dla Was i kolejnych latek na forum.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciekawe jaka ona duża.. bo w kształcie pasytylki to moze być też taka w formie maskotki.. 25 cm.. może trochę większa.. powkurzam się jak dojdą!! tylko kiedy?? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja w jednym czteropaku miałam: pudło, dzwonek, poduszkę i breloczek..
tyle wystarczy.. już nic nie wkurza.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nie widać.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i jak żyć? nie jeść, nie pić, nie oddychać.. i co jeszcze???
http://media.wp.p...96933,wiadomosc.html Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój Kacper jak miał dwa lata to próbował sam wysmarkać.. tylko za mocno ściskał nos chusteczką i blokowało.. ale kilka razy zapaliłam te małe świeczki - podgrzewacze i mówiłam zeby noskiem zdmuchał.. taka zabawa była a nie sparzy się bo mały płomyczek i z odległosci to trzeba naprawdę smarknąć.. no i potem dałam chusteczkę i.. poszło w ruch.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w środę dzwonili z wypiekaczami do chleba.. z drugiego tygodnia.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może istnieje możliwość sprawdzenia w sieci jego lokalizacji.. jeśli jeszcze będzie aktywny.. pędź z rana do salonu i dopytaj.. Wyświetl w wątku >>