Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wielkie serducho dla Was Dziękuję! Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie było mnie tu baaardzo długo! Niestety życie i sprawy osobiste nie pozwalały na te przyjemności jakimi były e-konkursy. Wyleciałam z rytmu.
Widzę, że dużo się pozmieniało, powoli zacznę się uczyć na nowo, ale... dziś przychodzę do Was z prośbą! Wielką prośbą! Szukamy pomocy wszędzie, dla małego Kacperka, dzielnego wojownika! Potrzebuje najdroższego lekarstwa żeby żyć, jest to największa zbiórka w Polsce. Zbieramy 8 milionów zł!!!
Kacperek pochodzi z mojej miejscowości, stworzyliśmy silną grupę dla niego, mamy licytacje, skarbonkę i siepomaga.pl.
Poniżej wkleję linki, jeśli ktoś mógłby wesprzeć nawet złotówką, czy mógłby coś zalicytować, wystawić na licytację lub tylko udostępnić to bardzo dziękuję!
Zapoznajcie się z grupą i regulaminem licytacji, może akurat ktoś coś będzie mógł wesprzeć:
https://www.facebook.com/groups/351810622031762/?fref=nf
A tu zbiórka na siepomaga.pl:
siepomaga - ratujemy Kacpra
siepomaga skarbonka TYLKO 2 ZŁ
Dziękuję Wam za każde udostępnienie i pomoc!
swibek Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmm.. pytać o coś a korzystać z tego to wielka przepaść.. Zazwyczaj pytają Ci co wogóle nie korzystają! logiczne, że osoba poważna, nie chowająca głowy w piasek konta nie skasuje. A kto je będzie kasował? ktoś kto będzie chciał się "oczyścić" i zacząć wszystko "od nowa". Ci co najwięcej rozrabiają mogą najczęsciej kasować, znikac i pojawiać się pod nowym nickiem i dalej siać zamęt. Uważam, że jakby admin miał kontrolę nad kasowaniem konta, jeśli ktoś poprosi to nie byłoby takich cudów, ze ktoś się nagle obraża i "idzie sobie i nigdy nie wraca". Wraca tylko jego duch... juz takie przypadki były.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wtdaje mi się, że to zalezy na kogo trafisz, ale policjant nie zbagatelizuje sprawy, najwyzej upomni dziecko czy matkę i obczai teren czy mają równo pod kopułą.. przynajmniej u mnie tak jest. Dzielnicowy też ma ciekawe przypadki. Potem by mu zarzucili, ze nie przyjechał na wezwanie a sytuacja mogła być o wiele bardziej dramatyczna niż zgłoszenie. I nie wiem czy nie nagrywają tych zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kasia a ja myślałam, że AŻ na 3 telefony. No kiedyś musiał być ten pierwszy raz. Może uda Ci się to jakoś rozwiązać czy odkręcić. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i tak to z tymi wymiankami jest... Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie polecam.. ściągniesz mrówki z całej okolicy i słoiczków braknie. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm nie znam się na tym ale z logicznego punktu widzenia jak krem jest denkiem do góry to po odwróceniu i odkręceniu zawartośc będzie po same brzegi.. o ile krem gęsty widocznie zdjęcie było robione tak by sprawiało dobre wrażenie, wiadomo reklama dźwignią handlu. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie ból gnatów. Człek chce pogodę wykorzstać, zdązyć przed deszczem, obrobić ogród (czyt. wyciąć drzewa, skosić, przekopać grządki, zasadzić kwiatki) a teraz doopa się odzywa i skurcze gdzie się da. Nawet przed porodem tak nie miałam.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ciasteczko tak Cię wkurza?? słodkie ciasteczko? no wiesz.. to przerzuć się na babeczki.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja sobie wykupiłam za niecałe chyba 14 zł konto premium na interii (bo tam miałam podstawowy adres co pół świata go zna) i ani jednej reklamy nie dostaję. Nic a nic! luzik niedość, że pojemnośc skrzynki i załącznika większa, miejsce na serwerze jakies tam jest, stronka www i jakies bajery o których nawet nie wiem (bo i po co?) jest git! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A i w Krakowie w okolicach centrum można za 400- 600 zł zrobić. Za 2 tys to jakaś złota chyba!
Ja ostatnio robiłam 2 kanałowe, usuwałam 2 korzenie, 1 koronka, do tego kosmetyka czyszcząca i dałam ok 1,5 tys. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak byś miała nadal problem z tym to skrobnij na PW. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli to jest konto szkolne to musicie mieć podany login i hasło na które możecie się zalogować na poczcie Gmail. Dowiedz się najlepiej w szkole jak to sprawdzić, na forum ciężko Ci doradzić bo nie wiemy jaka jest sytuacja. Wyświetl w wątku >>