Reklama na e-Konkursy.info

Loteria Candy Crush Saga - KitKat & Lion

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika arta

arta

#3487904 Napisano: 23.06.2010 05:02:13 w TESCO konkursy
regusia napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

regusia napisał(a):

zdarza sie ze tesco smsy wysyła na raty??

eeeee, coś ty, nie rozbudzaj nadziei,
kurczę, a podobały mi sie moje hasełka emotka

pytam,bo pierwszy raz grałam w tesco i nie wiem:/

kurde moje tez mi sie podobały:(

e ludzie, to nie pierwszy i nie ostatni konkurs emotka głowa do góry, a jeśli hasełka mieliście fajne, to sobie je zapiszcie i poślijcie do innych agencji następnym razem emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

arta

#3487870 Napisano: 23.06.2010 04:56:05 w TESCO konkursy
Gratuluję wszystkim - jednak nie zrobili losowania, tylko wybierali hasła i moje kacowe nie przeszły emotka emotka ale co tam, mam za to paragony na sprzedaż Wyświetl w wątku >>
0 0

arta

#3487864 Napisano: 23.06.2010 04:55:02 w Paragony
mam paragony z nestle tesco (rozne daty) Wyświetl w wątku >>
0 0

arta

#3487300 Napisano: 23.06.2010 02:07:29 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Mieszkanie powinno się zdać w stanie niepogorszonym, czyli: możesz sobie mieszkać z tą plamą, ale wyprowadzając się, gościu potrąci Ci z kaucji za malowanie LUB poprosi o kasę LUB każe pomalować ścianę we własnym zakresie przed opuszczeniem lokalu.

Okej, ale z drugiej strony, proste, że ściany się niszczą od takiego normalnego użytkowania (w wielu miejscach porobiły się jakieś przetarcia, czy coś w tym stylu), więc moim zdaniem i tak co kilka lat on powinien je odmalować.

Oj, czeka mnie rozmowa... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

arta

#3487269 Napisano: 23.06.2010 02:01:15 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

arta napisał(a):

Wkurza mnie to, że zamykając pojemnik z sosem ochlapałam sobie całą twarz, książki i ścianę!!! emotka

Psia mać, wynajmuję mieszkanie, jak się powinnam umówić z właścicielem? Ja maluję, daję na farbę, czy to jest może wliczone w koszty wynajmu? (nie mamy żadnej umowy - tylko ustna, a nie uzgadnialiśmy nic takiego).

ja mam małe dziecko i mam takie rzeczy wliczone w koszty wynajmu. Synek ściany pomalował i trudno, przecież to też ludzie, co wynajmują, a jak sie będę wyprowadzać to i tak muszą zrobić remont dla nowych wynajmujących emotka

o widzisz... czyli właściciel robi remont po twojej wyprowadzce, nie ty sama. Dobrze wiedziec - mi te plamy nie przeszkadzaja AŻ TAK (choc wygladaja jak plemniki), ale kiedys sie wyprowadze... Wyświetl w wątku >>
0 0

arta

#3487237 Napisano: 23.06.2010 01:51:45 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie to, że zamykając pojemnik z sosem ochlapałam sobie całą twarz, książki i ścianę!!! emotka

Psia mać, wynajmuję mieszkanie, jak się powinnam umówić z właścicielem? Ja maluję, daję na farbę, czy to jest może wliczone w koszty wynajmu? (nie mamy żadnej umowy - tylko ustna, a nie uzgadnialiśmy nic takiego). Wyświetl w wątku >>
0 0

arta

#3486774 Napisano: 23.06.2010 11:39:05 w TESCO konkursy
toudikot napisał(a):

arta napisał(a):

zyziak napisał(a):

Dzwoniłem
Mają zacząć dzwonic dzisiaj do laureatów
Pytam nie lepiej wysłać smsy?
Nie bo nie do każdego dochodzą emotka

no i dobrze - niech dzwonią (byle szybko), chętnie pogadam emotka

miałaś się uczyć emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

arta

#3486759 Napisano: 23.06.2010 11:34:52 w TESCO konkursy
zyziak napisał(a):

Dzwoniłem
Mają zacząć dzwonic dzisiaj do laureatów
Pytam nie lepiej wysłać smsy?
Nie bo nie do każdego dochodzą emotka

no i dobrze - niech dzwonią (byle szybko), chętnie pogadam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

arta

#3486318 Napisano: 23.06.2010 09:54:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
blender opek przywiózł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

arta

#3485371 Napisano: 22.06.2010 09:05:41 w Popraw sobie humor...

arta

#3485303 Napisano: 22.06.2010 08:50:13 w Dziś cieszę się z.....
e tam, trzeba zdusić konkurencję w zarodku - ona nadal będzie wygrywać, a ja nei mam czasu tak do bydzi jeździć i uprowadzać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

arta

#3485280 Napisano: 22.06.2010 08:45:39 w Dziś cieszę się z.....
krynia napisał(a):

arta napisał(a):

krynia napisał(a):

sambolera napisał(a):

sambolera napisał(a):

a ja miałam nigdzie dalej nie wyjeżdżać w tym roku bo przeprowadzka itp ale jednak chyba jedziemy emotka
ale nie powiem dokąd by nie zapeszyć emotka

i zapeszyłam emotka

no nie żartuj sobie, że całe lato na forum emotka spędzisz ?

oj, nie całe emotka

a ty to jasnowidzem jesteś, czy co ? emotka

mam co do tej jędzy pewne plany
emotka za dużo wygrywa, więc ją uprowadzę Wyświetl w wątku >>
0 0

arta

#3485260 Napisano: 22.06.2010 08:41:06 w Dziś cieszę się z.....
krynia napisał(a):

sambolera napisał(a):

sambolera napisał(a):

a ja miałam nigdzie dalej nie wyjeżdżać w tym roku bo przeprowadzka itp ale jednak chyba jedziemy emotka
ale nie powiem dokąd by nie zapeszyć emotka

i zapeszyłam emotka

no nie żartuj sobie, że całe lato na forum emotka spędzisz ?

oj, nie całe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

arta

#3485078 Napisano: 22.06.2010 08:05:13 w Oddam za darmo
arta napisał(a):

kod z zapunktowanych puerwszej osobie na pw emotka

nieaktualne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

arta

#3485055 Napisano: 22.06.2010 07:59:24 w Oddam za darmo
kod z zapunktowanych puerwszej osobie na pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

arta

#3485022 Napisano: 22.06.2010 07:51:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
sambolera napisał(a):

arta napisał(a):

sambolera napisał(a):

rwas napisał(a):

arta napisał(a):

Odbieraliście kosmetyki z Natury? Ja dziś poszłam i mi nie wydali, bo NIEKTÓRZY przychodzili do sklepu, który ja wybrałam, mówili, że wybrali właśnie ten, a ekspedientki wszystko wydawały... ale jestem zła emotka co za organizacja!?

no ale trzeba bylo pokazac eska o wygranej-u mnie przestrzegano

w niektorych drogeriach trzeba bylo kasowac sms o wygranej po odebraniu kosmetyku
u mnie pani tego nie zrobila wiec jesli u innych bylo to samo to mogli chodzic kilka razy z tym smsem

i chyba właśnie o to chodziło...

Ja pokazałam smska, babka poszła na zaplecze i mnie spławiła... Kazała tam pisać i dzwonić - szkoda zachodu o jeden peeling do ciała, ale w sumie o zasadę chodzi
emotka

mysle ze warto tam zadzwonic
niech kasuja smsy po odebraniu nagrody

moja znajoma odebrala w tej drogerii rano balsam do ciała i nie kazali jej kasować smsa - tylko pytanie, czy wybrala tą drogerią - ona: tak, to podpis i proszę.

Ludzie to mają tupet, no.

Zadzwonię, zadzwonię - powinni zrobić tak, jak z preezentami w rossmanie - każdy dostaje unikatowy kod i już!
Wyświetl w wątku >>
0 0

arta

#3484993 Napisano: 22.06.2010 07:41:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
sambolera napisał(a):

rwas napisał(a):

arta napisał(a):

Odbieraliście kosmetyki z Natury? Ja dziś poszłam i mi nie wydali, bo NIEKTÓRZY przychodzili do sklepu, który ja wybrałam, mówili, że wybrali właśnie ten, a ekspedientki wszystko wydawały... ale jestem zła emotka co za organizacja!?

no ale trzeba bylo pokazac eska o wygranej-u mnie przestrzegano

w niektorych drogeriach trzeba bylo kasowac sms o wygranej po odebraniu kosmetyku
u mnie pani tego nie zrobila wiec jesli u innych bylo to samo to mogli chodzic kilka razy z tym smsem

i chyba właśnie o to chodziło...

Ja pokazałam smska, babka poszła na zaplecze i mnie spławiła... Kazała tam pisać i dzwonić - szkoda zachodu o jeden peeling do ciała, ale w sumie o zasadę chodzi
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

arta

#3484976 Napisano: 22.06.2010 07:37:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
Odbieraliście kosmetyki z Natury? Ja dziś poszłam i mi nie wydali, bo NIEKTÓRZY przychodzili do sklepu, który ja wybrałam, mówili, że wybrali właśnie ten, a ekspedientki wszystko wydawały... ale jestem zła emotka co za organizacja!? Wyświetl w wątku >>
0 0

arta

#3482825 Napisano: 22.06.2010 10:01:07 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że znalazłem sobie nowe hobby emotka Wyjadam sam makaron na sucho z chińskich zupek emotka emotka emotka emotka

wyjadaj, wyjadaj - w vifonie konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

arta

#3482612 Napisano: 22.06.2010 09:12:59 w Paragony
mam jednak paragon Dove - 22.05.2010 Wyświetl w wątku >>
0 0