Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ekuc2
Postów 2191
Data rejestracji 20.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znalazłam nr fax'u w regulaminie ale nic nie pisze o tym że można wysłać dane i paragon w ten sposób może po prostu zadzwoń i spytaj lub wyślij i poproś o potwierdzenie otrzymania
nr fax (22) 872 15 99 Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w terminie do 5dni od dnia poinformowania Laureata o przyznaniu nagrody (tj. od dnia
otrzymania SMS-u informującego o nagrodzie). Dokumenty i dane, o których mowa powyżej
mogą zostać dostarczone drogą pocztową (list polecony)lub przesyłką kurierską.
Adres mailowy: kaufland@wygrana.com.pl
Adres Organizatora:
4Frame Sp.z o.o.
Ul. Górczewska 124
01-460 Warszawa
Z dopiskiem „Konkurs –Troszczymy się o Twoje rodzinne plany noworoczne” Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a no niespodziewanie bo oszacowałam swoje szanse a oni docenili mnie bardziej niż przewidywałam Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oczywiście że może być chodzi o to że nie trzeba pocztą oryginału odsyłać tylko mailem ważne żeby był paragon a forma dowolna Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko jakoś dziwnie bo w 2 sklepach po 0 widać że niektórzy też mają po zero Jak myślicie jest jeszcze szansa że nie wszystko poszło na raz? Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to wydałam
Dzięki za info Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już się pogubiłam i może bezsensu czekam na bony Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za 3,29 są dwa głosy bo to duża paczka
a za 1,99 jeden bo mała paczka
i wcale nie trzeba kupować aż tyle ja tam mam gry za spooooooro mniej Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki wiedziałam że gdzieś to widziałam a dziś jakaś zaćma Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może ktoś wkleić Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najłatwiej będzie jak wejdziesz w galerię i będziesz liczyć chłopców lub dziewczynki np do 15 wtedy będziesz mogła oszacować minimalną ilość punktów Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pytanie dość abstrakcyjne i czysto teoretyczne bo skąd kto ma wiedzieć ile ludzie punktów nabiją wszystko zależy od ułańskiej fantazji rodziców Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko jedna nagroda ?!
Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzwonią dzwonią
weryfikują bo np ktoś może mieć dziecko w wieku poza wymaganiami regulaminu a zgłosił je do konkursu a przy okazji sprawdzają inne dane co by przekrętów nie było
ja osobiście czekam na chłopców Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zmień kino po prawej stronie i zobacz w aktualnościach Wyświetl w wątku >>