Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ekuc2
Postów 2191
Data rejestracji 20.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oooo super Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki
pożaliłam się i właśnie dotarły maile z podziękowaniem za przesłanie danych Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
były ale weekend im zaginął (do czego się nie przyznają) i zgłoszenia nie brały udziału Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wejdź w aplikację i kliknij na "zagraj" jeśli pojawi ci się info że "odebrałaś już nagrodę" tzn że jest twoja Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem co masz na myśli
bo sporo ludzi się chwali piłkami z tego tygodnia, informują na drugi dzień po zgłoszeniu więc wszystko jest OK
poprzedni weekend był jakiś felerny i nie było info o piłkach a co za tym idzie zgłoszenia nie brały udziału w wyborze toreb Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie też dojechała
zdrówko miłej osóbki Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrobiłam dokładnie tak samo i na 2 zgłoszenia 2 piłki a poprzednio nic Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jeszcze nie dostałam Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to zaliczyłam pierwszy przespany konkurs
zakupy zrobione a zgłoszenie nie wysłane Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poratuje ktoś? Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja napisałam coś takiego
"oświadczam iż spełniam wymogi regulaminu określone w ust. 1.6 i 1.7"
i już Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niby nie ale skoro wierszyk nie "zasługiwał" ani na piłkę ani na torbę to czemu miałby wygrać wycieczkę i komu by się chciało czytać jeszcze raz te same zgłoszenia? wg mnie pewnie wybiorą z tych co torby wygrali Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardzo dobrze to podsumował
choć ja bym to napisała tak
o k...
coś namieszali i się nie przyznają
w pierwszym tygodniu miałam info o 4 piłkach na 6 zgłoszeń ale nie odesłałam danych i potencjalne torby przepadły w następnym tygodniu 3 zgłoszenia i po 3 piłki i torby a teraz 2 zgłoszenia i nic nawet piłki Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale dede ma rację
jak chcesz wygrać 2 torby to musisz kupić 2x zestaw serków i wysłać 2 rymowanki Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie bardzo rozumiem na jakiej podstawie sądzisz że losują Wyświetl w wątku >>