Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ekuc2
Postów 2191
Data rejestracji 20.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiecie co wychodzi na to że jestem dziwna bo ja zawsze w logo widziałam literkę C i aż weszłam na stronkę C4 żeby zobaczyć czy przypadkiem logo nie zmienili skoro takie poruszenie w wątku Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- polo
- biedronka
za inny paragon bądź głosowanie w konkach
szukam paragonów Kaufland nieaktualne dzięki za odzew Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- polo
- biedronka
szukam paragonów Kaufland "Troszczymy Się O Twój Portfel, Gdy Zadzwoni Pierwszy Dzwonek" Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- polo
- real
- biedronka
szukam paragonów Kaufland "Troszczymy Się O Twój Portfel, Gdy Zadzwoni Pierwszy Dzwonek" Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eciepecie dobrze gadasz
zgadzam się w całej rozciągłości i nic więcej bym nie dodała Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
damska jest bardziej dopasowana a męska prosta
Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- polo
- real
- carrefour
- biedronka
za inny paragon bądź głosowanie w konkach Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co do zwrotek to z jednego telefonu zwrotka przyszła od razu a z drugiego po jakimś czasie a obydwa są w orange Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wg mnie tamto rozwiązanie było jasne i klarowne a te procenty niewiele mi mówią Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czekam i czekam na wyniki bądź maila i doczekać się nie mogę jak widać nie tylko ja coś sobie w kulki lecą
o feee co to za procenty?! liczba osób które "wzięły udział" była bardziej jasna i czytelna Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ostatnio było tak że najpierw wysyłali bony z jednego a dopiero dawali drugi Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maila dostała jedna osoba (nie neguję tego) a co z resztą uczestników?
Sami się muszą domyślać a regulamin powinien być tak napisany aby był jasny dla osób go czytających a wychodzi na to że ilu czytających tyle interpretacji Kiora organizuje wiele konków i już powinni mieć na tyle doświadczenia aby nie utrudniać a pomagać
"2.3. Uczestnikiem Konkursu może być niepełnoletnia osoba fizyczna" ja ten zapis rozumiem dwojako:
- biorą udział osoby pełnoletnie i MOŻE też osoba niepełnoletnia
- tylko osoba niepełnoletnia MOŻE wziąć udział
z drugiej strony rysunki 4 latka a 14 latka są nieporównywalne Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawno się nie śmiałam w głos do laptopa
a co do ulicy to tu masz przykład z regulaminu
Przykład: FAIRY. Gliwice, Lipowa. 123123. W jego sile działania.
ulica jest w sumie po to aby rozdzielić sklepy które są w jednym mieście a numer nie potrzebny bo nie ma dwóch C4 na jednej ulicy Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.