Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ekuc2
Postów 2191
Data rejestracji 20.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy przypadkiem wczorajsze to nie powinny się załapać na przyszły tydzień?!
coś mi się wydaje że od poniedziałku do środy nie były brane pod uwagę Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja słałam 16-go w poniedziałek i nic nie mam Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja zarejestrowałam się na maila z którego nie będę brać udziału podałam jakikolwiek numer paragonu i wrzuciłam same kropki na ponad 1000znaków i poszło Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
korzystam z chrome jeśli to komuś pomoże Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może spróbuj z innej przeglądarki lub innego kompa Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli idą alfabetycznie to do Katowic jeszcze trochę im zejdzie Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak czytam opisy tych ewolucji w necie to czasem ciężko to sobie wyobrazić a co dopiero stworzyć coś nowego i nie wiadomo czy wykonalnego Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chętnie sprzedam
taka jak tu
http://www.ceneo.pl/22394740#tab=spec Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratki
o jakie dane pytają? Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem o co chodzi forumowiczom ale jak podaje się numer transakcji to może on się powtórzyć w kilku miastach dlatego nazwa miasta jest konieczna do weryfikacji
możliwe iż ma to zapobiec drukowaniu paragonów bo mogą zweryfikować nr transakcji w konkretnym sklepie choć jak dla mnie nr paragonu jest bardziej unikatowy a gdyby do tego każdy sklep miał swój numer zamiast wpisywać całą nazwę to byłoby super Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
temat jest (jak dla mnie) straszny i ciężki do opisania i wg mnie chyba nie ma takiego tricku którego ktoś wcześniej nie wymyślił a poza tym nie mam pojęcia o bmx więc szyję jakiś text i uszyć nie mogę
aha i jeszcze jedno czy opisujecie jeden konkretny trick czy np kilka ewolucji na różnych przeszkodach? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
regulamin i aplikacja nic nie mówią o ilości znaków czy to znaczy że piszemy ile chcemy? Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czemu do 21-go?
w SMSie podawało się nr paragonu Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to bosko
awe tobie oczywiście gratuluję Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie jeszcze nie dzwonili Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak wyniki już są zwycięzcy też http://www.mamkot...super-mistrzow-mleka
tam się podawało wszystkie dane więc może nagrody przyjdą prosto do domu Wyświetl w wątku >>