Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ekuc2
Postów 2191
Data rejestracji 20.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też nie mogę się dopatrzeć Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tyle ze nie zawsze zaakceptuja to co jest w gazetce bo regulamin jest wiazacy Przeszlam batalie z Kauflandem bo dla danego sklepu info w gazetce bylo o konkursie a ze regulamin pojawil sie po kilku dniach a w nim juz sklep nie zostal ujety jako konkursowy to juz nikogo nie obchodzilo
Nie pomogly telefony i fakt iz wprowadzili klientow w blad
Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i niespodzianka od nickelodeon za wytknięcie im błędów i sugestia jak poprawić funkcjonowanie galerii, spodziewałam się czegoś symbolicznego a tu wielka koperta:
-lalka moxie girlz (alicja w krainie czarów)
-2x figurki power rangers,
-książka thorgal (dziecko gwiazd)
-sporo kart wojownicze żółwie ninja Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
306 znaków
ITM.xxxxxx.W MROZNE WIECZORY,ZIMNE PORANKI CALA RODZINKA TRZYMA SWE SZKLANKI Z KTORYCH HERBATKA SAGA PARUJE A JAK SMAKUJE NIECH KAZDY SPROBUJE.U TATY W KUBKU SAGA MOCARNA DOBRA PACHNACA AZ PRAWIE
CZARNA.FILIZANECZKA W DLONIACH MAMUSI SAGA EARL GREY KUSI.DZIECIAKI TAKZE ROSNA NAM ZDROWE BO PIJA SageOwocowa
lub takie
DELMA...I DELEKTUJESZ SIE Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
śle SMSy Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie aktualne Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czasem kasjerki się gubią
to wystarczy im powiedzieć że mają bony o mniejszych nominałach skasować jak zwykły towar a płacisz bonem 50,00 i tyle
aha i ja wolę nie mieszać rozmiany bonów z zakupami bo czasem kasy wariują Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedyś mnie prosili w rozmowie telefonicznej o dołączenie do maila skanu dowodu Nie wiem jak teraz do tego podchodzą gdy wysyłają SMSy ale ja wolę nie ryzykować utraty bonu Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sprawdzają chcąc skan dowodu os lub nie wyślą bonu Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlatego ja takie konkursy omijam z daleka bo fakt że "wybiorą" właśnie mnie to jak wygrana w totka a ja z totkiem się rozwiodłam daaaaaawno temu Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wg mnie są to małe krówki
w poprzednich konkursach z fioletowej strony dawali małe a poza tym to jest 500x2 na tydzień a tygodni 9 więc więc 9000 maskotek
a teraz sprawdziłam w regulaminie:
"Nagrody III stopnia – pakiet - 2 maskotki/piórniki Milka o wartości brutto 20 zł – 4 500 nagród."
w innych konkach np w realu dawali duże krowy na których dzieci mogą siedzieć Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie to zależy od ekspedientki moje nigdy nie wołały paragonów a jak będzie po wejściu w życie kodów to się dowiem jeśli dane mi będzie wygrać
a zdradzisz co to za konk nie rosskowy ? Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też bym chętnie odkupiła czyjąś nadprogramową wygraną z punktami
dogadamy się Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dogadamy się Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja widziałam ten regulamin gdzie było 10,00 a teraz szału dostaję bo konk odpuściłam i przepadły stówki Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane