Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ekuc2
Postów 2191
Data rejestracji 20.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rozmnożyły im się nagrody bo było 5 zestawów a laureatów cała masa Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
henkel 2 stopnia z 18.11 Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(jedna osoba jedno konto) Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziwne bo dopiero po mojej interwencji
z maila dowiedziałam się że otrzymali zwrot przesyłki i wyślą ją ponownie
dziwi mnie to o tyle, że kurierzy nie mają problemów w przesyłkami bo zawsze ktoś jest w domu a poza tym są numery telefonów na przesyłkach Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak jak pisałam daaaaaawno mnie nie było i nie mam dostępu do tego wątku (najpierw muszę znaleźć i dodać konki do bazy )
jak dla mnie najważniejsze że będą wysyłane a nie że już wszyscy mają tylko nie ja Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szukam info czy były wysyłane bony z konkursu Kauflandu "200 zł na godzinę"
termin wysyłki bonów był do 12.01
nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat, ani że ktoś czeka a nie że już dotarły
Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieaktualne Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żeby nie było mnie też podniósł ciśnienie ruch w wątku i cisza w telefonie Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szanowna Pani,z informacji jakie posiadamy wynika, że: jest Pani uprawniona do uzyskania 139 zł bezzwrotnego wsparcia finansowego na przetestowanie 28-dniowej kuracji wydłużającej rzęsy "Revitallash". Otrzymuje Pani – z uwagi na wymagania formalne organizatora akcji – możliwość zwrotu preparatu w każdej chwili, choćby nawet 60 dni po jego otrzymaniu. Szczególnie w przypadku jakichkolwiek zastrzeżeń czy braku osiągnięcia obiecanego rezultatu.Z poważaniem,Ewelina Mikuła
Konsultantka akcji "Piękne Rzęsy - Lato 2015"
już wiem:
Revitalash nie prowadzi takiej akcji to jest SPAM Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moim dzieciakom brakuje tylko 13 naklejek ze 160 Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w takim razie będę ich męczyć bo nie chcę się rozstawać z numerem telefonu Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie chcę stracić numeru telefonu a męczy mnie ten abonament Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bilety do kina i zestaw Zozoli
mata plażowa od carexa Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oto informacja ze strony Auchan i konkursu Yowo Yowo
"Trwa weryfikacja oddanych głosów. Zwycięzcy zostaną wyłonieni do 12 czerwca 2015 r."
no to czekam ... Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no bo takie fotki to zasługują na szczególne wyróżnienie
już nie wiem czy się śmiać czy płakać Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to jest dowód na to że nie ważne co na fotce bo liczą się głosy Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
choć było tam wiele dziwnych praktyk i nawet organizatorzy nie przestrzegali regulaminu Wyświetl w wątku >>
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2
Postów 2191
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a no tak to już jest !!! na mugoli się mówi że regulaminów nie czytają a tu proszę taka gafa Wyświetl w wątku >>