Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mogą być dwie na jedno gospodarstwo domowe? pamięta ktoś może? my mamy na tel. mój i męża... Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak masz zwierzę typu kot, pies lub kontakt z nim zrób profilaktycznie badanie na toksoplazmozę. Jak krążą wokół Ciebie dzieci w wieku przedszkolnym zrób dla własnego spokoju cytomegalię
3 m-ce przed planowanym poczęciem jedz z apetytem folik-400. Badanie ogólne całości typu morfologia i mocz też bym zrobiła, żeby wiedzieć czy wszystko ok. To wiadomo że z NFZ. Różyczka to dobry pomysł jak nie chorowałaś.
Powodzenia z implantacją zarodka
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo mi przykro, trzymaj się dzielnie
Wielkie wyrazy współczucia. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oferty na pw. proszę. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jaka intuicja
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja z kolei miałam info, ze żółtko w wersji tradycyjnej na twardo jest zbyt ciężkostrawne. Często rodzice dorzucają do wywaru czy gotowej zupki i oczywiście przegotowują - ładnie się ścina (takie jest ponoć łatwiej przyswajalne). Ja, korzystając często z gotowych hippów gotowałam oddzielnie żółtko - roztrzepywałam w wodzie widelcem, zagotowywałam i odsączałam na małym sitku. Potem dodawałam do posiłku. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wyszłam po CC w trzecim dniu po. Ale pewnie różnie może się zdarzyć. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witamy na świecie
Życzę Mamie szybkiego powrotu do formy a Maleństwu zdrowia i bezbolesnej aklimatyzacji
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie niestety nie zawsze, choć do wczoraj tak myślałam. Zagubiona, domowa i do wykorzystania rzecz została stracona. A z Antonim mam ciche dni. I to mnie irytuje i wkurza.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kochana, jestem z Tobą. Wiem co czujesz. Tu nic więcej nie trzeba pisać
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane