Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Synflorix - jak już
http://www.ema.eu...0973/WC500054347.pdf
My szczepiliśmy i było ok, wskazania lekarza. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No faktycznie czas leci Życzę Waszym maluchom zdrowia i samych szczęśliwych chwil :):)
jola29k
bardzo Wam kibicowałam, Ola urodziła się dwa m-ce wcześniej i byłam jako-tako na bieżąco. Cieszę się, że wszystko jest w porządku z Maleńką Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasiu kochana, ja Tobie również dziękuję Opinia wystawiona peszy i cieszy, ale uwierz mi, że pomoc osobom takim jak Ty (i Mikuś )daje frajdę i dużo radości :):)
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podpięłam się pod Twoje życzenia, wybacz, wybacz, wybacz Wszystko z pośpiechu, miałam 4 minuty. Jakim cudem nie wiem, drugi raz (nie zdążyłam z edycją) wyszło tak samo
Ale Kasia dostała przez to więcej tortu I winka jak widzę
Jeszcze raz wszystkiego, co najlepsze
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słuchaj kaki, ja przy fakturze za skuter płaciłam chyba 6 zł za odpis. Niecały rok temu. Spróbuj tak. Dowiedz się jedynie czy to honorują, bo różnie może być. I już się nie wkurzaj Nowy domek, nowe kafelki, nowy remontowy zapach Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj tam, oj tam
To chyba nic szczególnego skoro można Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może potwierdzić notarialnie zgodność z oryginałem? Parę groszy to kosztuje. Jak Organizatorzy na takie coś patrzą? Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PW
Możliwe, ze już dzisiaj będzie u mnie Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo mi przykro. Rozumiem co czujesz, niestety. Trzymaj się dzielnie,odpocznij i wróć do formy.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No, będzie wesoło Na szczęście jeszcze trochę poczekam na atrakcje
Ps. Super, że wszystko ok
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110