Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj dziurawwwwe :):)
A tak zmieniając temat, zobaczcie - choć nie wiem czy mi wolno podawać aukcje- (wybacz administratorze Ziółko i nie karaj)jakie fajne obrazki do pokojów dziecięcych:
http://allegro.pl...oju-i2626804611.html
Właśnie szukam i myślę co moja O. by mogła chcieć i mieć
Jak to zabronione, proszę wycofać mój wpis.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Da mi buty, będę zobowiązana Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I to też jest patologia, w powszechnym i społecznym rozumieniu
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Otóż niech Cię nie gryzie bo ugrzęźniesz
Miłość do dziecka nic nie ucierpi a może się okazać coś zupełnie przeciwstawnego
Rozmowa z Małżonkiem to rozmowa z Małżonkiem.
Idź na kawę lepiej, bo za dwa lata, prorokuję, będziesz miał dylematy podobne jak ja.
To mówiłam ja, pedagog i psycholog co nie ma
butów. Niestety częsta przypadłość, której wcześniej nie rozumiałam. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z własnego doświadczenia mogę podpowiedzieć tylko tyle, byś już teraz, organizując czas rodzinie pomyślała o |SOBIE. I starała się to utrwalać w miarę możliwości - i w tym sęk wszystkiego - bo jak ich nie masz, będzie trudno.
Potem jest współuzależnienie myślę - od dziecka - kochasz GO nad życie, wszystko poświęcasz Niemu.
Ciężko wyrwać się potem.
I ciężko potem zaplanować coś pod siebie. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Katrin, ja od dłuższego czasu czuję się małpką w cyrku . Dawanie podkładu głosowego wszelakim zabawkom, rybce mini mini, kucykom, opowiadanie niezliczonych bajek, powtarzanie ich pod rząd 5 razy - chętniej widziane by było częściej , czytanie, tańczenie, 3 razy ta sama płyta, malowanie rękami, wieszanie, odklejanie... Jezu... Gdybym nie widziała sensu tego, pewnie bym olała sprawę, chcę dać wszystko - absolutnie, co mogę. To mój błąd pewnie. Do teo dom, praca, sprzątanie, gotowanie.
Jak do Was zajrzałam rok temu było jeszcze coś ale nie powiodło się. A teraz jestem z Wami i to daje mi przyjemność, taką moją, po dniu i w trakcie jego trwania.
Amen.
PS. jestem już mamą i żoną, może należy postarać się o relaks :> ...
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj kochana. Ja mam ten stan od 2,5 roku (moje młode ma 3,2). Zero pomocy od innych, zero realizowania siebie w jakiejkolwiek chcianej dziedzinie. Praca głównie po nocach (6 godzin plus to co urwałam na spaniu), zero wyjść, zmiana miejsca zamieszkania - bardzo wielka różnica, jeśli chodzi o możliwości, wieczne wybieranie priorytetów, totalne zmęczenie - jakby ktoś dał mi możliwość spania/nie dla spanie tylko odpoczynku psychicznego/ spałabym chyba dobę. Teraz mam przedszkole od września i nowe problemy - dwie anginy w ciągu miesiąca - choć dziecko nigdy nie chorowało. Nowe problemy, nowi lekarze, asymilacja a nadal nie wypoczęłam. Fakt-macierzyństwo daje MNÓSTWO radości ale jak zatracisz się w nim całkowicie to Cię nie będzie. Pomyślcie o tym teraz.
I jeszcze ta jesień. Melancholijna. Kurde. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też zazdrosna Z podobnych powodów, ale przyznaj, przyjemnie widzieć, jak syn kocha Tatę, co? Jakby na to nie patrzeć, to NASZA - MAM inwestycja w może jakiś spokojny dzień :):) Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No cóż, Kubusiowi pewnie coś dolega i pewnie to ząbki jak mówisz
Skoro idziesz w odstawkę jak Tatuś wraca (mam to samo - buuuuuuu/huuuraaaa) to dojdzie szybko do formy po wykluciu białego kawałka uzębienia
Trzymaj się, Mamo
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o Matkoooo
Zjadł duuuzo
1000-1100 kcal?
Wiesz co Katrin, u mnie symptomem złego samopoczucia dziecka było to, ze lepiło się do mnie, wcześniej nie znałam tego w takim nasileniu, zauważ u Was. Zawsze byłam ja, więc mama i tak na zawołanie, jak było jej coś, to tylko ja, płacz i na ręce. Poobserwuj. Dziecko, podobno, jak odczuwa stan inny niż zwykle/pogorszenie samopoczucia, bóle czy inne leci do tego co z nim zawsze jest i daje mu poczucie bezpieczeństwa.
Życzę zdrowia
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też wolałabym się upewnić. W przypadku Waszych Maluszków lepiej dmuchać niż potem gasić. Bidule ząbczaste
...
:) Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Współczuję
Ja mam tak na ser żółty
Podobna kaloryczność
Trzymaj się dzielnie i bij po łapach
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kochana
Pewnie szykuje jakąś niespodziankę, czeka na dobre godziny do tańszego dzwonienia (pewnie już dzwonił)
A ja życzę Ci wszystkiego go najwspanialsze, upragnionego szczęścia, miłości i zdrowia
Ps. Jako Panna zodiakalna przyznaje, że ten znak bardzo rzadko cieszy się w dniu swoich urodzin, 5 dni temu miałam to co Ty, poza oczywiscie narzeczonym :):)
W temacie: tablet i mnie ominął. Cóż.
Uszy do góry, jutro 20.09. :):) Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Różnice tutaj np. :
http://wizaz.pl/f...wthread.php?t=509739 Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polecam Quixx spray do nosa od 6 mc. Dostaliśmy go niedawno na katarzysko, jest super. Delikatny i skuteczny. Młoda moja (choć już stara) lubiła go znacznie bardziej niż te dotychczas stosowane. Też uważam, jak poprzedniczki, żeby wziąć odciągarę do nosa, którą macie i siłą wyciągać, żeby nie doszło do powikłań. Powyje i przestanie. Popłaczowe katarki otrzeć z miłością i koniec. Gęsty katarek niestety często powoduje też inne zakażenia.
Kiedyś stosowaliśmy na katar Euforbium - krople homeopatyczne, chyba w 8 miesiącu, przeszło ładnie, ale z prawdziwie bakteryjnym pewnie nie dałyby rady. Teraz na opakowaniu jest zaznaczone, by nie stosować poniżej 2. r.ż. kiedyś było inaczej. Najlepiej zapytać specjalistę.
I zdrówka życzę Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pozwolę się podłączyć, nie mogłaś tego lepiej ująć
Gratuluję dziewczyny!
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kup w aptece furaginum, po dobie poczujesz się super (teraz bez recepty).
Powodzenia, wiem co to znaczy.
Wyświetl w wątku >>