Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzymam kciuki
Nie zadam pytania, bo nikt się ze mną nie pobawi. Rozumiesz, za mało wpisów, znajomych itp.
Maliola, dajesz rekomendację wysokiej jakosci
PS. 5 lat temu ufundowałam nagrody na Twój konk
Potem miała dłuugą przerwę macierzyńską... Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze jedna, jeszcze jedna --> zagadka
Maluję kuchnię i mnie trąca Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
M.Mar. - Nie, Nie, Nie - mam prawo zachorować. Nigdzie nie dzwoń.
Mam nadzieję, ze nie dzwoniłaś? Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobnie jak ja Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mi się tak wydaje.
Za te biedronki za oknem i za to, ze nie mogę go otworzyć w słoneczny dzień, należy mi się rekompensata
Ps. A za to, że ustrzeliłam parę we wtorek dostanę nicoooo Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oznajmiam, że Śląsk i Zagłębie zaatakowane. Roje wszędzie na elewacjach...
Może Biedrona w ramach akcji wspiera się jakimiś dodatkowymi zasobami?
Kiedyś niby zrzucano stonkę... Niedaleko pada stonka od biedronki....
To by była chyba najlepsza akcja promocyjna, z wizualizacją, rekwizytami
Tak 2000 biedronek na... cokolwiek Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
160 wg mojej wiedzy. Ale wczoraj z smsa mi przeszło, a przez stronę nie chciało. I nie wiem o co chodziło.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podłączam się Serdecznie gratuluję, Mamie życzę radości, siły i optymizmu a Maleńkiej zdrowia i szczęśliwej aklimatyzacji
Witamy na świecie
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uczulenia dostała moja 3 letnia córka, to stało się z dnia na dzień, po podaniu 6 dawek - trzy doby. Lekarz był zaraz rano po wystąpieniu wysypki, zmienił nam lek, nie kojarzył wtedy związku wysypki z nietolerancją Bactrimu. Uznał, ze ten lek nie powinien być w ogóle przepisany. A wysypka dawała też objaw mononukleozy i temu p. dr się chyba najbardziej poświęciła, więc o jakichś lekach przeciwhistaminowych nawet nie usłyszeliśmy. Po 4 dobach zniknęła całkowicie.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no, nasze dzieciaki są dowodem :):) Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ona jest przede wszystkim strasznie wyyygogoooodnnaaa
Przed ciążą miałam problemy z ty złamasem (kręgosłupem w sensie), w ciąży zniknęły, ale zabezpieczałam tyły na wszelki wypadek
Myju-myju bez plusku-plusku nie zaszkodzi
Co za infantylizm
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od przytulasa
?
no co Ty?
Ps. Ola wyła na pobieraniu z paluszka okropnie
Cała poczekalnia była rozbawiona:) Już nie trzeba, Dziękuję, Mogę już iść
Po przekroczeniu drzwi, spojrzała i na moje pytanie co tak wyła powiedziała: tak bywa, mamo. Nic się nie stało
Jest boooska
Jutro pani dr, ale po tel. kontakcie mono wykluczona i jedynie anginka plus uczulenie na baktrim Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
ps: niech leje Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mogę polecić wannę bebe jou, coś jak tu:
http://allegro.pl...bcm-i2663239498.html
Ma dozowniki, termometr - korek, stojak i spust wody. U nas wanna wisiała z braku miejsca a stojak był złożony, ale przy dużej przestrzeni znakomicie dałaby radę stać obok wanny. Łatwe napełnianie prysznicem, boskie spuszczanie wody bezpośrednio do dorosłej wanny
Baaardzo wygodna. Jak nie trzeba jej demontować, znacznie bardziej
Jest super wszystko wykończone, w dobranej kolorystyce może być naprawdę ozdobą. Choć nie o to chodzi.
Jest spora, my mieliśmy jeszcze taką wkładkę do prania maluszka z tej firmy, też się sprawdziła, nie ślizgała się w wannie i była bezpieczna pod tym względem. Jednocześnie na nią samą jak Olcia była tygodniowa, dawaliśmy pieluszkę by zapobiec ewentualnemu ześlizgnięciu.
Baaardzo polecam, szczególnie jak ktoś ma jakieś problemy z kręgosłupem. Nie trzeba się schylać,nosić, wylewać-wszystko pod ręką. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>