Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za miesiąc będzie 10 pierwszych zgłoszeń :):)
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja sobie odpoczywam, święta u nas, narobiłam się jak nigdy Ale resztka pojechała od nas w południe
Dianek
tak z ciekawości, daj link do kurtki za 7,90 (czy jakoś tak)
Przeszukałam asortyment, i nie wiem, gdzie ja wchodzę, ale za chiny nie potrafiłam znaleźć...
Pewnie dla mojej też nic nie znajdę. Kurde. A chodzenie ma w sumie biegłe, ale z c&a nie radzę sobie chyba. Tam są jakieś pory, muszę mieć newsletter? Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sumie to już niedługo - zaledwie 6 dni Lepsze to niż miesiąc
A spokój w perspektywie, szczególnie Twojej - bezcenny Będzie spoko
Fajnie, że tak na to patrzysz. Ale Kamilkowi pewnie jest super, co? Dopieszczony będzie przez dziadków za wszystkie czasy
Ps. Ja i moi teściowie też długą drogę przebyliśmy. Teraz, po latach, mamy taką spokojną akceptację i życzliwość - wydaje się szczera. Tego Ci życzę Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo mi przykro.
Trzymaj się.
Dla Mamy (*) Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chcę jeździć po całym mieście za pieprzem
A co do adresata wysyłki (i tak na jedno wyjdzie)
ale
miałam wątpliwości.
Czy jest nim:
* Redakcja Moje Smaki Życia
* P&P Sp. z o.o.
* Redakcja Kropka Tv
Wysyłam jak Wy, na pozycję pierwszą, ale zamotałam się po przeczytaniu regulaminu
Adres jest ten sam, więc sam dopisek pewnie jest decydujący. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No zmienić już odpowiedzi nie mogę, bo została na konkurs wysłana
ale coś sądzę, że będzie chłopczyk To Twoje menu jest jak mojej siostry i paru koleżanek - z drobnymi modyfikacjami - choć osią były pomarańcze i niechęć do mięsa
Ale wiadomo, żadna to reguła, tylko takie gdybu gdybu
A musicie się męczyć aż do Nowego Roku? Nie możecie wrócić do siebie wcześniej?
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może jak się nie jest w ciąży to tak
Ps. Agusia Twoje preferencje smakowe... Chyba źle wykombinowałam z płcią Twojego Maluszka
Ps. 1. Jak się czujesz? Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mamy przyszłe i teraźniejsze
Życzę Wam zdrowych, spokojnych, rodzinnych świąt, obfitujących w same niezapomniane, niepowtarzalne, magiczne i budujące przeżycia
Bądźcie szczęśliwe
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To super, jesteście bliżej końca Przy dobrych wiatrach jesień następnego roku jest wielce prawdopodobna Czego życzę mocno
Dla Mikusia życzenia powrotu Jego nosa do świata drożnych
No to rzeczywiście cena fajna. Ale takiej za 7,90 to nie widziałam...
Dla nas w c&a nie było już rozmiaru jak szukałam, ale tak zachwalacie zakupy tam, ze chyba będę śledzić końcówkę wyprzedaży Może coś fajnego uda się upolować.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Asia, Wasz dom już stoi? Bo tak rozumiem po wpisach? Skoro teraz okna i rolety...? Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O rany, ale Ty musisz być grzeczna
Teraz się możesz wkurzyć na mnie
Ps. Kiedyś pracowałam z siostrą, ale ani jej ani mnie nie wyszło to na dobre .
Myślę, ze jesteś bardzo miła, aż nadto i czas popracować nad asertywnością Zrób to dla siebie przede wszystkim. Tupnij i pokaż. Wtedy siostra się już nie poskarży.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli wychodzi,że tak samo
Dianek
Nie wychodzi tak drogo w smyku, zobacz przykładową kurtkę:
http://www.smyk.c...ubranka-dla-dzieci-p
Do salonu empik dostawa za darmo.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Macie z tym broncho tak jak my: 10 dni podawania, 10 dni w domu, 10 w przedszkolu? Czy jakiś inny tryb?
My mamy ostatni cykl, ale czekamy na koniec przeziębienia
I co zauważyłam: Młoda łapie często infekcje typu katar, teraz pierwszy raz w życiu miała kaszel - które nie chcą się odczepić. Nigdy wcześniej tego nie było, choć mąż często przynosił różne rzeczy z pracy. Ciekawa jestem czy ma to związek z tą szczepionką... Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek, nie chcę Cię martwić, ale asortyment zimowy znika w zastraszającym tempie. Spróbujcie może w Smyku on-line coś znaleźć, jak ja zresztą, tam były wyprzedaże kurtek - przynajmniej niedawno. Bardzo ładne rzeczy dla chłopców - ładniejsze niż dla dziewczynek. Tylko polecam sprawdzić w stacjonarnym rozmiar - jakby Was coś zainteresowało (niestety w stacjonarnych rzadko są jeszcze kurtki i kombinezony).
Kurtki były niedawno -50%, wysyłka do 24.12 przy zamówieniu 119 darmowa.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No, będzie się u Was działo :):)
Trzymam kciuki mocno Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kasia... Litości
Jestem po naleśnikach ze szpinakiem pod pomidorami i mozarellą...
Biedny Mężuś...
Wymiotował?
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:):):) Dziękuję za życzenia - tchnące optymizmem na przyszłość i tej kolejnej setki
Oby do 600 W jakiejkolwiek postaci :> (a to się spełni akurat )
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia, nie wiem czy macie, ale warto zawsze być zaopatrzonym w czopki. Nurofen trochę obniża temperaturę, to bardzo dobry lek - głównie działający przeciwzapalnie. Wiem, bo jestem po pogadance z lekarką - dzięki dolly . Gorączki skutecznie może nie obniżyć. Jakby utrzymywała się wysoka, godzinę po nurofenie, możecie podać paracetamol w czopku. Odpowiedni do wagi - w aptece Wam powiedzą - choć pewnie już macie. Czopek działa b. szybko.
A co Malutkiemu jest? Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No kurde wieprzowina z niej
Ja zjadłam raz, jak miałam 7 lat, al widziałam je w garnku, do dzisiaj pamiętam. I do dzisiaj nie jadłam - a minęło ponad 100 lat
Wyświetl w wątku >>