Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dygam
Olci pewnie w smak by było
Posiedzę jeszcze trochę z Wami i może wkrótce zarażę się pomysłem?
W co wątpię, bo boję
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tez chciałam bliźniaki Z tych samych powodów. Istniała nawet szansa, bo i u mnie i u męża w rodzinie są
Teraz rozważam co dalej
Co postanowić???
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No
Ale za parę lat się możemy kompletnie nie zrozumieć:
Koleś do mnie powie:
- idź sobie (w swoim języku, dzisiaj np. spier...)
- ja do niego, nie wiedząc o co chodzi, z uśmiechem: dziękuję
Koleś do kolegi:
- o co tej babie chodzi z tym dziękuję??? Walnąć jej? Nie obraziła mnie aby?
Przydałoby się, profilaktycznie, jakieś dziecko na czasie, bliżej i częściej
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:)
Super, jak ktoś pamięta te czasy
Ja dodałabym jeszcze ocieplanie budynków azbestem - nikt nie mówił o zagrożeniach, wszyscy cieszyli się, ze będzie ciepło. Letnie skakanie po wełnie szklanej - wszędzie coś wbite Potem, w przerwach między ociepleniem, wyciągaliśmy z przestrzeni między płytami a budynkiem pająki z długimi nogami
W dziurawej nawierzchni zawsze jakieś dziury w których gromadziła się woda - z koleżanką zbudowałyśmy tratwę i pływałyśmy
Jedzenie kostek rosołowych - chyba nie wszyscy - u mojej koleżanki to było modne.
Jedzenie z krzaków owoców Rzeczywiście jakby wtedy lisy wymarły I nie sikały
Takie śmieszne czasy. I dużo innych przykładów
Pewnie wielu z nas pamięta - nie tylko o kolejkach
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Humorek koleżance dopisuje
Cieszę się ogromnie, że wsio ok
Ps. Ujawnić, ujawnić, wiesz ile się nakombinowałam A młodzież dzisiaj innych słów używa, kompletnie mi nieznajomych, choć siostrzeńcy od czasu do czasu coś mi tam sprzedadzą... Powtórzyć nawet nie potrafię Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaledwie dwa
W wersji podstawowej
Gorsze liczenie kropek Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zamieniam natomiast (w sensie nagrody fundowanej) jeden kodzik doładowania Play z Coli na 4
Jakby ktoś wygrał, a nie śledziłabym akurat, proszę o kontakt na pw Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No, to już zagadka rozwiązana
Choć ostatniego wyrazu nie jestem pewna, plus tego na de Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ku... sezamie, otwieraj się... :):)
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajne
Nie ma jak pasja Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I to jest ich reklama, stąd pewnie finansują takie akcje jak ten konkursik Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Te produkty pewnie są wymieszane na potrzeby konkursu - to co ludzie kupują często, pewnie kurczak i warzywa, ser, pomidory, cytryny z tymi co rzadziej - morszczuk, szpinak, ciasto francuskie, miód. Może to zalega. A tak łatwiej, dyskretniej zachęcić do zakupu. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgodzę się, wczoraj właśnie robiłam zakupy. Wjechaliśmy z mężem dwoma wózkami bo robiliśmy zakupy dla nas i mojej mamy. Kasjerki jeszcze jako tako, choć wzdychały przy kasie - zakupy podzielone + nasze prywatne. Ale gorszy był ochroniarz - ja z listą pod pachą, nie wiem gdzie co jest, chodzimy tam i z powrotem, czytam, biorę, a ten nic tylko luka i nam towarzyszy. Czułam się mało komfortowo. Zakupy spoko, czego nie używam, dałam mamie, ale nie wiem, czy jakby jakiegoś produktu brakło, leciałabym do innej stonki.
Mogli to jakoś inaczej zorganizować.
A teraz jeszcze te przekopy z bonami - najgorsze, ze nie można ich łączyć...
Ech... Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No braaawo Ten komplet jest fantastyczny Co znaczy wytrwałość
No moja młoda chyba już za stara na aż tak fajne okazje, ale powalczę Może akurat
W tym koszyku muszę mieć zamówienie opiewające na to niecałe 60 zł? Czy się mylę? Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozumiem te zasady.
Ale dla wielu osób (oczywiście dla mnie również) akurat one będą bardziej demarketingiem.
Obrażę się jak nie dostąpię zaszczytu kupienia tej Yamahy dla dziecka Na amen :>
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie dość, że mało mam to jeszcze mi odbiorą przyjemność.
Kurde nr 2. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cuuudne te rzeczy. A cena powala
Super, ze udało Ci się je upolować
Ten asortyment na wyprzedaż jest uzupełniany co jakiś czas, tak?
Wyświetl w wątku >>